Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima rasti gerą auklę pagal skelbimą?

Sveikutes, man reiketu auklytes nuo spalio menesio. Bet kazkaip bijau per skelbimus rinktis, nes mano drauges kiek turejo labai skundesi, ypac jaunomis panomis. O ir kainos, mano nuomone, didokos. Jei uzdirbi 1,500 lt, o auklei atiduodi 1000 lt, tai kaip isgyventi su 500 lt ???? Kosmaras ...... Lieka leisti tik i darzeli, bet ir ten visokios ligos ir pan. Vienu zodziu nezinau ka daryti ?! verysad.gif
Atsakyti
Mes turime nuostabiausia aukle ir jos seima, nes su Ziogeliu buna dviese: aukle ir jos vyras. O radau juos - miske vaikstinedama. Ir draugei aukle radau, moteriske salia namu dirbdavo valytoja, paklausiau virsininko, kiek metu dirba, ar neisgeria, o draugei reikedavo ne nuo 8, o nuo 11, tai puikiai tiko. Pamenu, kai vaikstinedavau, tikrai dar viena buciau radusi, nes kartais pati pasiteiraudavau, kartais jos manes uzklausdavo.

Taip pat manau, kad ir pacios moteriskes turi sau atsakyti i klausima, ko jos nori, kokie reikalavimai, tikslus, ne karta aiskiai pakartoti.

Ruciuxe> aukle galima rasti ir ne tokia brangiai, reikia tik rasti zmogu iki tol nedirbusi tokio darbo. Kita isieitis - vesti i namudini darzeli, kur jau mamos augina ne viena savo, bet ir dar du vaikucius. Geresnis variantas nei brangi aukle ir sergamumas darzelyje.
Atsakyti
aš savo mažyliui suradau aukle internete, žinoma paskui pasiklausinejau apie ja per pažystamus ir ji tikrai gera laabai džiaugiuosi o kaip bijojau biggrin.gif juk vaika palieki nekoki daikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina1 @ 2008 07 01, 16:07)
Mes turime nuostabiausia aukle ir jos seima, nes su Ziogeliu buna dviese: aukle ir jos vyras. O radau juos - miske vaikstinedama. Ir draugei aukle radau, moteriske salia namu dirbdavo valytoja, paklausiau virsininko, kiek metu dirba, ar neisgeria, o draugei reikedavo ne nuo 8, o nuo 11, tai puikiai tiko. Pamenu, kai vaikstinedavau, tikrai dar viena buciau radusi, nes kartais pati pasiteiraudavau, kartais jos manes uzklausdavo.

Taip pat manau, kad ir pacios moteriskes turi sau atsakyti i klausima, ko jos nori, kokie reikalavimai, tikslus, ne karta aiskiai pakartoti.

Ruciuxe> aukle galima rasti ir ne tokia brangiai, reikia tik rasti zmogu iki tol nedirbusi tokio darbo. Kita isieitis - vesti i namudini darzeli, kur jau mamos augina ne viena savo, bet ir dar du vaikucius. Geresnis variantas nei brangi aukle ir sergamumas darzelyje.

Labai aciu uz patarimus. Reikes pagalvoti ka cia daryti.
Papildyta:
Reikes pasiklausineti savo name, gal kokia babulyte sutiks paziureti mano kleckiuka biggrin.gif Mano drauge ejo per butus ir klausinejo babulyciu, taip ir rado biggrin.gif
Bet biski nekaip atrodys : tuk tuk, laba diena, gal norit dirbti aukle? Truputuka geda blush2.gif
Kaip patartumet ?
Atsakyti
QUOTE(viktorija1980 @ 2008 04 10, 23:28)
o kiek mokat auklem? man irgi cia aktuali tema,bet man reiketu valandines aukles.  ax.gif

Apie tai yra atskira tema 4u.gif

Kas dėl auklių internete, tai, manau, yra sėkmės dalykas, mes susiradome SM įdėję skelbimą, kad ieškom auklės ir atsiliepė kelios, pasirinkome vieną iš jų... smile.gif Jau porą kartų buvo atėjusi, tai kol kas atrodo, kad viskas bus gerai.
Geromis auklėmis tampama palaipsniui, tad reikia suteikti progą net ir nedaug patirties turinčioms jaunoms merginoms smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, pagal skelbimą rasti tikrai nelengva. Geros auklės nesimėto - keliauja iš rankų į rankas, o su tom naujokėm vargas doh.gif Man ne kartą pasitaikė atvejis, kai studenčiokė ateina pas mane tik pasiimti savo pinigų smile.gif T.y. nelabai turi supratimo apie tai, kad reikia ne tik atsėdėti (kur kampe su žurnalu), bet ir užsiimti su vaiku. Skaityti knygutes, lavinti, žaisti, pasiūlyti įdomios veiklos, žaidimų jei zirzia. Panelės įsivaizduoja, kad būti aukle pakanka tik ateiti į darbo vietą.

Apmokymams ne visos mamos turi laiko, noro ir kantrybės, juolab, kai iš anksto buvo tartasi, ką daryti auklei priklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 liepos 2008 - 08:32
QUOTE(flight @ 2008 07 04, 10:31)
Man atrodo, pagal skelbimą rasti tikrai nelengva. Geros auklės nesimėto - keliauja iš rankų į rankas, o su tom naujokėm vargas doh.gif Man ne kartą pasitaikė atvejis, kai studenčiokė ateina pas mane tik pasiimti  savo pinigų  smile.gif  T.y. nelabai turi supratimo apie tai, kad reikia ne tik atsėdėti (kur kampe su žurnalu), bet ir užsiimti su vaiku. Skaityti knygutes, lavinti, žaisti, pasiūlyti įdomios veiklos, žaidimų jei zirzia.  Panelės įsivaizduoja, kad būti aukle pakanka tik ateiti į darbo vietą.

Apmokymams ne visos mamos turi laiko, noro ir kantrybės, juolab, kai iš anksto buvo tartasi, ką daryti auklei priklauso...

Visiskai sutinku smile.gif jaunoms panoms atrodo labai jau lengvas tas aukliu darbas, biski pazaisi su vaiku ir jam to uzteks. Pvz, maniskis (suneliui 1,5 metu) labai reikalauja demesio is manes, nuolat zaidziam kartu ir pan., o jei samdysiu aukle tai ji irgi tures taip uzsiimti su vaiku. Jei ji tik sedes kampe su zurnalu ir visiskai nebendraus su vaiku tai uz ka jai moketi??? Manau reikia samdyti aukle kokia babulyte ax.gif
Atsakyti
Nebūtinai bobutės - gal tiesiog moters su savo vaikais, su atatinkamu išsilavinimu arba patirtimi (ne šiaip giminaičių priežiūros, bet auklės darbo pas svetimus žmones).

O aš netikėtai sužinojau, kad viena auklytė, kuria šiaip jau buvau patenkinta, fotografavo mano dukrą... be mano sutikimo ir jos foto dėjo į kažkokį koliažą viešam rodymui...Net pikta pasidarė - mano namuose, kai manęs nėra, fotkina sau ir net nepaklausia, o gal aš visai nenoriu savo vaikų foto neaišku kam ir neaišku kokiam kontekste demonstruot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 liepos 2008 - 13:53
QUOTE(ruciuxe @ 2008 07 04, 13:41)
Visiskai sutinku  smile.gif  jaunoms panoms atrodo labai jau lengvas tas aukliu darbas, biski pazaisi su vaiku ir jam to uzteks. Pvz, maniskis (suneliui 1,5 metu) labai reikalauja demesio is manes, nuolat zaidziam kartu ir pan., o jei samdysiu aukle tai ji irgi tures taip uzsiimti su vaiku. Jei ji tik sedes kampe su zurnalu ir visiskai nebendraus su vaiku tai uz ka jai moketi???  Manau reikia samdyti aukle kokia babulyte  ax.gif

tai kad ir bobulyte gali noret tik paziuret serialus ir pasiimt atlyginima.. Ir dar atkreipkit demesi,kokios piktos vyresnio amziaus moteriskes vaiksto lauke su vaikuciais,nemanau kad tai mociutes.. Manau ne nuo amziaus priklauso ar bus gera aukle ar ne..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 07 04, 14:52)
Nebūtinai bobutės - gal tiesiog moters su savo vaikais, su atatinkamu išsilavinimu arba patirtimi (ne šiaip giminaičių priežiūros, bet auklės darbo pas svetimus žmones).

O aš netikėtai sužinojau, kad viena auklytė, kuria šiaip jau buvau patenkinta, fotografavo mano dukrą... be mano sutikimo ir jos foto dėjo į kažkokį koliažą viešam rodymui...Net pikta pasidarė - mano namuose, kai manęs nėra, fotkina sau ir net nepaklausia, o gal aš visai nenoriu savo vaikų foto neaišku kam ir neaišku kokiam kontekste demonstruot  unsure.gif

Mano irgi fotografavo..tik atnese man kompakta su foto ir buvo perspeta kad net nebandytu talpint kur nors foto..

Papildyta:
QUOTE(Goba @ 2008 07 04, 14:53)
tai kad ir bobulyte gali noret tik paziuret serialus ir pasiimt atlyginima.. Ir dar atkreipkit demesi,kokios piktos vyresnio amziaus moteriskes vaiksto lauke su vaikuciais,nemanau kad tai mociutes.. Manau ne nuo amziaus priklauso ar bus gera aukle ar ne..

Dalinai sutinku su Jusu nuomone, bet..yra vienas bet...niekada nesisamdyciau aukle iki 23 ir 50+..Iki 23 vejai galvoje svilpauja...po 50 dazniausiai nuo gyvenimo nuovargis. Aisku kaip ir visur gyvenime buna isimciu..Pvz musu mociute..jai 54 metai o ji aktyvi ir vis dar dirbanti tongue.gif

Beje, mes savo auklyte radom www.skelbiu.lt...na nera ji ideali bet mano vaikas ja priima, su ja mielai buna ir zaidzia. Jai 25 metai..Neisivaizduoju ka su mano gyvsidabriu veiktu kokia 60 metu bobulyte.. nes lauke paskui ji reikia visa laika lakstyt, nes jis ramiai nepabuna nei 5 minuciu..
Atsakyti
o kaip jums tokie skelbimai kaip: parduodu aukle, dovanoju aukle ar pan. ar jus jais pasitikit? as tai tikrai ne paskambinau karta pagal toki skelbima, labai jau mamyte graziai nupasakojo kokia aukle puiki, sazininga. paskambinau auklei susitariua kad atvaziuotu, atvaziavo, pakalbejom uzsiprase tokios sumos kad net aukliu agenturoje nustebo kaip pasakiau, ir pasake kad rytoj pskambins pasakyti ar sutinka ar ne. man labai skubiai reikejo, neturejau is ko rinktis, ati sutikau sujos salygomis. ir ka gi jus galvojate, ta labai sazininga aukle, kuri zinojo, kad as teturiu viena diena tiktai susirasti aukle, net nepaskambino ir nepasake, kad neateis dirbti pas mus, kadangi gavo pasiulyma salia namu.
as sitomis rekomendacijomis netikiu. galu gale beveik kiekviena pagyvenusi aukle turi dukru ar vedusiu sunu, kur dukros, marcios dukru drauges ir t.t. gali labai puikiai rekomenduoti aukle kuri yra visiskai nesazininga, megstanti isgerti, imti svetimus daiktus ir pan.
Atsakyti
Gera aukle, tai loterija. Man pasiseke, idejau SM skelbima ir atsiliepe aukle, kaip tik isleidusi i darzeli viena priziureta vaika ir ieskanti naujo. Is pirmo zvilgsnio patiko ir priemem. Ir tikrai neprasovem, puiki moteris, daug uzsiimineja su mergaite, ir lauke daug buna, ir valgyt visokiausiu patiekalu pridaro. Tai vat laimejau loterija thumbup.gif
Atsakyti