Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima rasti gerą auklę pagal skelbimą?

QUOTE(liutyte @ 2008 04 07, 14:08)
manau kad galima rasti gera aukle pagal skelbima  smile.gif

Įdomu, o kiek tenka išbandyti ir atmesti?
Atsakyti
As taip pat manau kad galima rasti gera aukle pagal skelbima smile.gif ,ir pritariu,jog reikia kantrybes...nes tikrai pirma pasitaikiuse neimsi g.gif
Atsakyti
Na kai as iskojau savo dukrytei aukles, tai radau pagal skelbima. Niekuom nenusivyliau ir likau patenkinta :super
p.s. tarpkitko net bendravarde ir absoliuciai nepazystama!
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2008 04 25, 18:35)
As taip pat manau kad galima rasti gera aukle pagal skelbima smile.gif ,ir pritariu,jog reikia kantrybes...nes tikrai pirma pasitaikiuse neimsi g.gif

kai mano vyresneliui reikejo aukles ,tas buvo pries beveik 5metus,pagal skelbima atejo moteris apie50metu.pakalbejom ,patiko ir liko dirbti.vaikas pirma katr pamates nuejo ir atsisedo jei ant keliu.buvo labai faina. ir taip pas mus prabuvo 2metus.ir po sei dienai bendraujam.super moteris.tik gaila ,kad isvaziuoja is vilniaus gyventi kitur.
Atsakyti
o mums nepavyko rasti auklės pagal skelbimą. aš labai nusivyliau besiskelbiančiom auklėm ir kol kas palaikau nuomonę, kad geros auklės eina iš šeimos į šeimą.
mūsų patirtis tokia, kad mums būtinai reikėjo auklės, kuri dukrytę prižiūrėtų savo namuose (žodžiu, man dar baisiau, nes sao namuose tai gali kaimynų paprašyt akį užmesti). pradėjom skambinti su vyru ir sužinojom, kad :
"aš kas antrą dieną turiu eiti į polikliniką, bet čia ne bėda, su vaiku pavaikščiosiu" blink.gif

"esu labai jaunatviška, graži, išvaizdi ir lengvai bendraujanti" blink.gif vyras sako, aš ne meilužės, o auklės ieškau. ir daugybė panašių variantų.

su viena moterim susitikom lauke, namo neįleido, nors ten kasdien paliktume dukrą. ir sako: viskas su vaiku aišku, bet norėčiau, kad daugiau mokėtumėt".

po tokių patirčių radom auklę per pažįstamus ir esame be galo laimingi.
Atsakyti
Sveikos, kazkada turejau tokia auklyte, kuri man padedavo priziureti vaikeli nuo 4 men., buvo valandine auklyte, veliau jau pilna darbo diena, padedavo mano tevams kai mums reikedavo isvykti i uzsieni. Bet tai buvo labai seniai. Dabar laukiames vel vaikiuko ir pradedu galvoti , kaip reikes rasti tokia auklyte vel. Praeita karta tiesiog pasiseke, nes drauge rekomendavo ir auklyte buvo laisva. Juk nelengva rasti tokia lankstaus grafiko auklyte.
Pasidalinkit panasia patirtimi , gal kokiu patarimu dar turisite. smile.gif
Atsakyti
Raskit sawo sena auklyte:) duokit skelbima "aukles" ir rasit is kandidaciu. bigsmile.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šiame skyrelyje DRAUDŽIAMI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 15 birželio 2008 - 16:47
mes radome auklyte pagal skelbima, bet as pati i gretimas laiptines pakabinau skelbimus, kad ieskau aukles, tada man paskambino keli zmones, ir viena moteris patiko, ji jau turejo 2 metu patirti, darbo neieskojo, jai tiesiog pasiule zentas kuris gyvena gretimoje laiptineje. Pasiskambinau ankstesniems jos darbdaviams, labai pagyre, na ir ji dabar dirba..

viskas gerai, tik, kad labai brangios jau tos auklytes siais laikais, kadangi neturejau pasirinkimo, turejau sutikti su siuloma kaina verysad.gif
Atsakyti
BEt kodel Jusu nuostata tokia,kad gera aukle per seimas eina...o jei ji gera,bet tenka skelbimus duot? nes kur dirbo,neturi pazistamu su vaikais.Juk siame gyvenime daug situaciju buna:) pazistama rado aukle laikrasty:) sako dar labai gera..o ir vaikas labai tobuleja smile.gif
Atsakyti
kiek mano buvusiu darbdaviu turejo aukliu,beveik visom buvo patenkinti,nors rasdavo per skelbimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 29, 09:00)
BEt kodel Jusu nuostata tokia,kad gera aukle per seimas eina...o jei ji gera,bet tenka skelbimus duot? nes kur dirbo,neturi pazistamu su vaikais.Juk siame gyvenime daug situaciju buna:) pazistama rado aukle laikrasty:) sako dar labai gera..o ir vaikas labai tobuleja smile.gif

butent,kartais aplinkiniai vaikus paaugina ir nebeturi kam rekomenduoti geraja auklyte,nes tuo metu niekam nereikia aukles,tai tokiu atveju lieka tik ideti skelbima 4u.gif
Atsakyti