Mes auklyte radome irgi pagal skelbima, perklausus visus pazistamus paaiskejo, kad niekas padeti negali, tuomet pasiskelbeme visur - Supermamoj, skelbiu.lt, alio reklamoje, taip pat ir pati kasdien perziuredavau ar kokia auklyte neiesko darbo... Po poros savaiciu paieskos suradau labai saunia auklyte, kuri pas mus dar tik savaite, bet kol kas mes labai patenkinti ir tikiuosi nenusivilsim, tad drasiai sakau, nebijokite rizikuoti ir butinai paskambinkit buvusiai auklytes seimai patikrinti rekomendacijos. Tikrai gera auklyte ir pagal skelbimus galima rasti, tikrai
Manau galima, bet yra bet aš dėjau selbimus ankčiau, kad norėdavau saugoti vaika nueinu pas pones į svečius jos dar maivosi io gal nereikia dar ir t.t: nepykite mamos bet yra mamu labai negeru jos nenori geru aukliu aš taip susidariau nuomonė
radau auklę pagalskelbimą i-nete. tikrai jokių nusiskundimų neturiu - geras, malonus žmogus, ir mokantis elgtis su vaiku. deje, ji žada išeiti iš mūsų dėl susiklosčiusių aplinkybių gaila, teks ieškoti naujo žmogaus, ko gero irgi per skelbimus
na va, jau turim naują auklę nuo šiandien gaila anos, bet ką padarysi
o šitą tai viena mama iš Sm "rekomendavo", ji tiesiog buvo su ja gal pokalby ar kaip, bet sakė malonus žmogus, nors pasirinko po to dar kitą. tai man ji irgi patiko.
dukrytė kaip ir anksčiau ryte išleist nenori manęs, bet tik uždariau duris ir girdžiu kaip ji čiauška su aukle o grįžus radau besišypsantį vaiką tikiuosi neteks nusivilti
o šitą tai viena mama iš Sm "rekomendavo", ji tiesiog buvo su ja gal pokalby ar kaip, bet sakė malonus žmogus, nors pasirinko po to dar kitą. tai man ji irgi patiko.
dukrytė kaip ir anksčiau ryte išleist nenori manęs, bet tik uždariau duris ir girdžiu kaip ji čiauška su aukle o grįžus radau besišypsantį vaiką tikiuosi neteks nusivilti
sveikuciai,
as manau kad aukliu paieska yra geriausia tokiose vietose kur renkasi daug vaikuciu su mamytem ar auklytem:) ,nes pavyzdziui man darba pasiulo tokiose vietose,kaip parke ar kieme,kelias dienas vis ziurejo kaip elgiuosi su kleckiukais,o poto prieidavo,pakalbindavo ir uzsimindavo kad noretu tokios aukles: ) tai baigdama darba vienoj seimoj jau zinodavau i kokia seima eisiu po to:) kad ir dabar,jau zinau kad nuo Naujuju manes laukia dvi seimos:)
ieskokit ten,kur net ir nepagalvotumete kad galite rasti nepamirskite pasiklausineti kaimynu!kaip tik neseniai manes cia klause ar turiu kokia pazistama auklyte pasiulyt,o as ir prisiminiau kad vaiksto moteriskaite viena su kuria trumpai pakalbejus isaiskejo kad iesko ji auklytes darbelio! tai ir pasiuliau nueiti pas ja:)
sekmes paieskose!
as manau kad aukliu paieska yra geriausia tokiose vietose kur renkasi daug vaikuciu su mamytem ar auklytem:) ,nes pavyzdziui man darba pasiulo tokiose vietose,kaip parke ar kieme,kelias dienas vis ziurejo kaip elgiuosi su kleckiukais,o poto prieidavo,pakalbindavo ir uzsimindavo kad noretu tokios aukles: ) tai baigdama darba vienoj seimoj jau zinodavau i kokia seima eisiu po to:) kad ir dabar,jau zinau kad nuo Naujuju manes laukia dvi seimos:)
ieskokit ten,kur net ir nepagalvotumete kad galite rasti nepamirskite pasiklausineti kaimynu!kaip tik neseniai manes cia klause ar turiu kokia pazistama auklyte pasiulyt,o as ir prisiminiau kad vaiksto moteriskaite viena su kuria trumpai pakalbejus isaiskejo kad iesko ji auklytes darbelio! tai ir pasiuliau nueiti pas ja:)
sekmes paieskose!
Auklę vyresniam sūnui buvau radusi pagal skelbimą laikraštyje. Patiko, tiko ir gražiai draugavom. Tačiau dabar, kai paprašiau, kad ji ir vėl padėtų prižiūrėti mažiukus, paaiškėjo, kad tas žmogus, kuris labai tiko 2-3 metų vaikui, kūdikiams visai nėr gerai... Sunku vienai su dvynukais, taigi tenka ieškotis pagalbos. Matyt teks ir laikraščius pavartyti.
Mes radom auklyte pagal skelbima SM. Viena mamyte rekomendavo, nes del tam tikru priezasciu turejo atsisakyti aukles paslaugu. Nenunsivylem
o kiek mokat auklem? man irgi cia aktuali tema,bet man reiketu valandines aukles.