Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima rasti gerą auklę pagal skelbimą?

galima
Atsakyti
Manau galima, galima ieškoti su rekomendacijom jau smile.gif
Atsakyti
Nė neabejokit, kad galima, priklauso nuo mokėjimo pasirinkti, bet rekomendacijomis labai nepasitikėčiau. Ar negalėtume kai kurios pačios jos parašyti? Arba mūsų marčios, dukros. Ką tuomet tokia rekomendacija įrodytų? Mūsų gebėjimą išsisukti iš bet kokios situacijos tikriausiai.
Atsakyti
Žinoma galima, bet tai yra sėkmė. Mes buvome pasisamdę auklę palei skelbimus, bet nemanau, kad mums pasisekė. Mūsų auklė bijodama, kad mūsų mažė neužsigautų visą laiką ją ant rankų nešiojo... Bet visa laimė, kad mums jos paslaugų ilgam nereikėjo... smile.gif
Atsakyti
Tikrai galima ir tam visai nebutinos rekomendacijos, tiesiog reikia moketi issirinkti, pabendrauti su zmogum. Tfu tfu tfu bet kiek teko rinktis is skelbimu niekad nenusirinkau, gaudavau superines aukles tik kad ju man reikdavo kaip valandiniu ir per laika suradusios pastovu darbo jos iseidavo, kaip nutiko ir dabar verysad.gif O turejom tokia gera aukle, abu vaika ja taip megdavo verysad.gif
Atsakyti
[SIZE=1][COLOR=blue]mielos mamytes. suprantama, kad sunku surasti aukle savo vaikuciui, bet patikekit nera lengva ir ieskanciai tokio darbo.Pagal skelbima internete suradau seima, kuriai reikejo 1,5metuku vaikeliui aukles.Buvau pakviesta pokalbiui i namus. Duris atidare mamyte, ir nuejo i kambari, suprask, eik ir tu ten. Is paskos ir du jos vaikeliai. Nepakviete net atsisesti. Pasirodo ten du vaikuciai, tik vienas jau eina i darzeli. Tevelis tik pasisveikino, nepasake net vardo.Toliau suteike informacija apie pries tai dirbusias aukles, kurios blogai dirbo. Reikalavimai tikrai auksti. Kaip save pristatyti, as tikrai nezinojau. Pasijauciau tokioje padetyje, kad busiu kontroliuojama kiekviena minute, nes ir mama visa diena kartu liks namie. Neaisku kam reikalinga jai aukle?As manau, kad mamos tikisi auksciausio lygio aptarnavimo, bet pacios nieko nenori duoti uz tai. Jei ivertina darba 3 ar 4litais uz valanda.Jei nesugeba net per pirma susitikima su zmogumi pasikalbeti?Isejau pati pro duris, net nepalydejo ir kazka tik sumurmejo. Kas pas juos gali ateiti dirbti?Taip, mane prieme, bet as atsisakiau.
Atsakyti
LABAI BIJOJAU, bet neturejau kitos iseities ir pradejau ieskoti aukles per skelbima (mamu forume).
Radu puikia aukle, o dabar pas mus dirba jos mama - pati mylimiausia is visu musu turetu aukliu.
Taigi, galima issirinkti per skelbima, taciau rizikos yra tikrai nemazai.
Atsakyti
galima tikrai, musu auklyte dirba jau treti metai thumbup.gif ir atsirinkom ja per telefoninius pokalbius ...skambino itin daug, bet si moteris buvo arti sirdies wub.gif pakvietem ir isitikinom-ji thumbup.gif
Atsakyti
Tiktai taip ir galima.
Noriu padrąsinti mamytes, tikrai nebijokite duoti skelbimo. Juk susitiksite su žmogum, kalbėsitės ir matysit - patikimas ar ne. Aš net telefonu atranką padarau: jei balsas nepatinka, kalba šiurkščiai, nemaloniai tai ir nebekviečiu.
O su profesionaliom auklėm visai kitaip: jos žino, kaip save gerai pateikti, moka ir pagudrauti, kai nori ir savo kainą kelia.
Kiek man teko bendrauti su patyrusiom auklėm, visos buvo su dideliais reikalavimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagabona: 08 lapkričio 2010 - 17:07
nemanau. neaišku nei kas per žmogus nei iš kur, pirmas įspūdis gali būti klaidingas. rinkčiausi tik per pažįstamus, su rekomendacijom.
Atsakyti
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 22, 16:04)
nemanau. neaišku nei kas per žmogus nei iš kur, pirmas įspūdis gali būti klaidingas. rinkčiausi tik per pažįstamus, su rekomendacijom.

Man tas rinkimas per pažįstamus ar su rekoemndacijom tai irgi .. neatrodo labai jau patikimas. Vien dėl to, kad visi esam skirtingi ir skirtingus reikalavimus keliam, kas vienam patinka, nebūtinai turi patikti ir kitam ax.gif Aišku, gal patikimiau, jei bent žinai, kad niekas iš namų nedings ir pan., bet kas liečia bendravimą, tai manau, kad reikia rinktis tokį žmogų, su kuriuo jauti, kad susišneki smile.gif
Atsakyti
Aš kažkodėl manau kad galima surasti geras aukles ir šių skelbimų dėka. Juk pasikalbėjęs su žmogumi pajauti koks jis: tikras ar apsimetėlis. Manau kad tai turėtų jaustis iš kalbos. Aš pati dirbu mokykloje(muzikos mokytoja) bet dar norėčiau ir padirbėti valandine aukle, nes žinau kad tai daryti galiu gerai ir nuoširdžiai. Bet to neįrodysi nepadirbęs, vadinasi tam tikras pasitikėjimas turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As mociute: 12 rugsėjo 2012 - 18:50