Visos vaikų turėtos valandinės auklės ir buvo rastos tik pagal skelbimus. Nusivylusi tik viena buvau.
QUOTE(Katusik @ 2010 01 08, 13:41)
o aš net nežinau, nuo ko pradėti auklės paieškas man auklės reikia tik tuomet, kai vaikas susirgs.
nuo pirmadienio grįžtu į darbą. vaikas (1m.10 mėn.) jau lanko lopšelį. nuvežu 9 val., pasiimu apie 18 val. kol nedirbau, viskas buvo gerai, bet dabar nežinau ką daryti, jei vaikas susirgs (o jis serga retai, bet ilgai ).
ar ieškotis auklės dabar, bet ateičiai (kad, kai vaikas susirgs, jau turėčiau kam skambinti)? bet kaip tada su ja tartis? juk žmogus lyg ir dirbs, bet nedirbs. lyg galėtų kitą vaiką prižiūrėti, bet tuo pat bus įsipareigojęs ir man?
žodžiu, kvaila situacija. bet norisi apsidrausti. nes niekada negali žinoti, kada vaikas susirgs. o kai tai atsitiks, tikrai jau bus per vėlu ieškoti auklės.
mamos, ką patartumėt daryti?
nuo pirmadienio grįžtu į darbą. vaikas (1m.10 mėn.) jau lanko lopšelį. nuvežu 9 val., pasiimu apie 18 val. kol nedirbau, viskas buvo gerai, bet dabar nežinau ką daryti, jei vaikas susirgs (o jis serga retai, bet ilgai ).
ar ieškotis auklės dabar, bet ateičiai (kad, kai vaikas susirgs, jau turėčiau kam skambinti)? bet kaip tada su ja tartis? juk žmogus lyg ir dirbs, bet nedirbs. lyg galėtų kitą vaiką prižiūrėti, bet tuo pat bus įsipareigojęs ir man?
žodžiu, kvaila situacija. bet norisi apsidrausti. nes niekada negali žinoti, kada vaikas susirgs. o kai tai atsitiks, tikrai jau bus per vėlu ieškoti auklės.
As ir bandau susirasti aukle, pradzioj bandysiu valandine , o paskui kai pripras jau ilgiau, jei tokia rasiu , nes valandines paskui nenori visa diena buti (dazniausia kokios studentes), visokius skelbimus skaitau ir baisu darosi , ai beje patiko superaukle.lt , nes yra nuotraukos, tai bent pokalbiui beleko neprisikviesiu, kazkoks naujas puslapis, gal kas bandet is ten?
Mes radome pagal rekomendacijas.Buvome labai patenkinti auklyte.Dabar visiems drąsiai pati rekomenduoju pažistamiems ir draugams,dar nei vienas nenusivyle.
QUOTE(Katusik @ 2010 01 08, 12:41)
o aš net nežinau, nuo ko pradėti auklės paieškas man auklės reikia tik tuomet, kai vaikas susirgs.
as tokia turejau, deja teko atsisveikinti, labai gaila, gera buvo.
dabar ieskau kitos, tai idejus skelbima, telefonas nerimo visa diena, bet tai reikia atsirinkti dabar ir zinoma samdant tik ligos atveju as visada zinau kad bet kada tokia auklyte gali rasti pastovu darba ir vel iseiti, na bet kitos iseities nera
Galima. Aš sūnui du kartus ieškojau auklės ir du kartus radau tikrai pauikias auklytes. Žinoma, aš esu laiminga, kad man pasisekė iš pirmo karto jas rasti ir net puikias. O esu dėkinga supermamoms. Rekomendacijų neturėjau, tiesiog paskambinau, susitikau ir man patiko.
Ir dabar mano sūnus dar vaikšto pas auklytę. Tikrai puikus žmogus. Ji ir jos vyras mano sūnui kaip seneliai, o jiems jis kaip anūkas. Nuo rudenio žadame jau eiti į darželį, tai net neįsivaizduoju kaip teks palikti mums juos.
Ir dabar mano sūnus dar vaikšto pas auklytę. Tikrai puikus žmogus. Ji ir jos vyras mano sūnui kaip seneliai, o jiems jis kaip anūkas. Nuo rudenio žadame jau eiti į darželį, tai net neįsivaizduoju kaip teks palikti mums juos.
Aš buvau radus nuostabią auklę pagal skelbimą. Ir ji buvo dar moksleivė.
Sveikos
Auklytę radom per skelbimą SM, atsiliepė kokių 20, pradžiai pakalbėjau telefonu, laiškais su kai kuriom, o kai paskambino man mūsų Vida, tarsi švelni ramybė apėmė man širdį - meilė iš pirmo skambučio Negaliu paaiškinti abipusių simpatijų. Po kelių mėnesių žiūrėjau žiūrėjau aš į ją ir tarsi "dašuto" - ji labai primena mano AA močiutę... Tai va Linkiu tokios pat sėkmės ir Jums
Auklytę radom per skelbimą SM, atsiliepė kokių 20, pradžiai pakalbėjau telefonu, laiškais su kai kuriom, o kai paskambino man mūsų Vida, tarsi švelni ramybė apėmė man širdį - meilė iš pirmo skambučio Negaliu paaiškinti abipusių simpatijų. Po kelių mėnesių žiūrėjau žiūrėjau aš į ją ir tarsi "dašuto" - ji labai primena mano AA močiutę... Tai va Linkiu tokios pat sėkmės ir Jums
Kaz kaip baisu pagal skelbimus
QUOTE(Reduli @ 2010 05 24, 17:06)
Sveikos
mes taip pat radom per skelbima, pati paskambino, uzkibau, nes kaip jus sakete, ramybe dvelke, nuosirdumu, bendravom keleta menesiiu, kol mergytei pasirode, o ji iskart sako, mama, imam sita aukle pasirodo, kad ji musu kaimyne, taip ir liko pas mus...labai dziaugiuosi, sauni moteris
Buvom viena isikviete pagal skelbima,bet labai nusivylem,vaikas po to susirgo ir galvok kas ten buvo
Mane susirado per skelbimą, bet vaikas ėmė ir visai nesirgo, tik nemanau, kad tai mano nuopelnas. Tiesiog tai toks vaikas, kuris nėra linkęs dažnai sirgti. Tuo tarpu gretimame name dirba tikrai be galo rūpestinga auklė, kuri jau gal ketvirta auklė tam vaikui, nes tėvai labai reiklūs ir turintys įvairių ypatingų pageidavimų. Minėta auklė - iš Augustinienės firmos. Ir ką sau manot? Vaikas sirgo kelis kartus, vieną - labai rimtai.