Papildyta:
QUOTE(dista @ 2009 08 22, 22:09)
Aš radau auklę per skelbiu.lt. Kol kas dar tik išsirinkom - dirbti pradės kitą savaitę.
Norėjau pasiteirauti, ar prašyti, kad pasą atsineštų (čia daugiau savo saugumui). Turėjo ji ir rekomendacijų, bet man atrodo, kad jas bet kas gali parašyti... Paprasčiausiai iš visų atėjusių mano vyeresniajam sūnui ji labai patiko... kažkaip rado s ir su juo bendrą kalbą, ir su mažium... Tikiuosi viskas bus gerai...
O kaip darot su raktais? Ar iš karto duodat? Per kiek laiko vaikas pripranta prie auklės? Kokia jūsų patirtis? Labai norėčiau perskaityti pasisakymus...
Norėjau pasiteirauti, ar prašyti, kad pasą atsineštų (čia daugiau savo saugumui). Turėjo ji ir rekomendacijų, bet man atrodo, kad jas bet kas gali parašyti... Paprasčiausiai iš visų atėjusių mano vyeresniajam sūnui ji labai patiko... kažkaip rado s ir su juo bendrą kalbą, ir su mažium... Tikiuosi viskas bus gerai...
O kaip darot su raktais? Ar iš karto duodat? Per kiek laiko vaikas pripranta prie auklės? Kokia jūsų patirtis? Labai norėčiau perskaityti pasisakymus...
As prasiau asmens dokumento ir elementaria sutartele pasirasem su adresais asmens kodais, mano mergaites asmens kodu, kad ji priziuri mano vaikuti, rupinasi jos saugumu ir t.t. irasem darbo valandas, atlyginimo dydi ir taip pat sutarty iraseme, kad gauna musu buto raktus. Is pradziu auklyte raktu neeme pati, tai palikdavau raktus, kad i laukuti eidamos namus uzrakintu, bet po kurio laiko pasieme