Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima rasti gerą auklę pagal skelbimą?

As savo mergaitei aukle radau skelbiu.lt bigsmile.gif Patiko is pirmo telefoninio pokalbio thumbup.gif kai atvaziavo pasisneketi pasirode laaaaabai jaunute, ir amziaus labai jauno, bet dziaugiuosi, kad nesuabejojau, nes nuostabi auklyte bigsmile.gif thumbup.gif Deja siandien ji pas mus dirba paskutine diena, nes savo pupa i darzeli isleidom, tai isleidziu aukle dirbi i kita pazystama seima, bet su asarom akyse... Mano mergytei ji buvo kaip sesuo, bet labai protinga atsakinga ir mylinti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dista @ 2009 08 22, 22:09)
Aš radau auklę per skelbiu.lt. Kol kas dar tik išsirinkom - dirbti pradės kitą savaitę.
Norėjau pasiteirauti, ar prašyti, kad pasą atsineštų (čia daugiau savo saugumui). Turėjo ji ir rekomendacijų, bet man atrodo, kad jas bet kas gali parašyti... Paprasčiausiai iš visų atėjusių mano vyeresniajam sūnui ji labai patiko... kažkaip rado s ir su juo bendrą kalbą, ir su mažium... Tikiuosi viskas bus gerai...  ax.gif
O kaip darot su raktais? Ar iš karto duodat? Per kiek laiko vaikas pripranta prie auklės? Kokia jūsų patirtis? Labai norėčiau perskaityti pasisakymus...

As prasiau asmens dokumento ir elementaria sutartele pasirasem su adresais asmens kodais, mano mergaites asmens kodu, kad ji priziuri mano vaikuti, rupinasi jos saugumu ir t.t. irasem darbo valandas, atlyginimo dydi ir taip pat sutarty iraseme, kad gauna musu buto raktus. Is pradziu auklyte raktu neeme pati, tai palikdavau raktus, kad i laukuti eidamos namus uzrakintu, bet po kurio laiko pasieme wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kgintare: 11 rugsėjo 2009 - 09:03
nu ir prisiskaiciau istoriju.kol kas nesinaudojau aukles paslaugomis su vyresniais vaikais ,bet jau siuo metu ieskau savo pagrandukui .turiu viena mamyte is SM ,bet ji tik 3 val lauke pavezioja kol darbe bunu -tiesiog padeda.bet ieskau rimtai ,vaikutis auga ir teks isileist i namus aukle . g.gif
mano nuomone del pazystamu rekomendaciju -delko netinka -taigi biolaukai nesutampa ir aukle kiekvienoj seimoj negali buti superine schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 02 spalio 2009 - 22:16
Mes irgi savo auklę, kuri mums padėjo pora metų, radome pagal skelbimą. Buvome tikrai patenkinti. thumbup.gif Bet turbūt pasitaiko visko g.gif
Atsakyti
zinot,skaitau ir na,dziaugiuosi,kad visoms taip sekasi surast aukle,man tuo tarpu,visiskai atvirksciai,ieskau pagal rekomendacijas ir visiskai nerandu bendros kalbos as su jom,reikalavimai nerealus,atlyginimo nori pakankamai auksto,visiskai nenusiteikusios isklausyti mano nuomones,nepertraukiamai desto kaip as tureciau prie ju derintis,taip ir nesuprantu ar cia tik man taip papuola
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 08 spalio 2009 - 09:28
Aš auklę buvau radusi pagal skelbimą. Ir ja labai labai džiaugiausi tiek aš, tiek vaikai. Beje, ji buvo dar moksleivė, tačiau labai atsakinga, rūpestinga, protinga ir ...
Labai jos gailėjom visi kai teko atsisveikinti.
Atsakyti
g.gif dingo mano ankstesnis pasisakymas. Turbūt moderatorė nusprendė, kad tai skelbimas ar mūsų auklytės, kurią suradome per skelbimą reklama.

Bet kokiu atveju, manau, kad galima rasti gerą auklę per skelbimą. Būtent taip ir radome savo dukrytės auklytę, su kuria ji draugavo beveik trejus metus. Tikėjausi, kad ji padės ir sūnelį prižiūrėti iki tol, kol jam ateis laikas keliauti į darželį, deja, teko atsisveikinti dėl su sūnelio sveikata susijusių priežasčių. Ji buvo puiki draugė mano dukrytei. jos žaisdavo, siausdavo, kai paaugo, net valgyti kartu darydavo, eidavo pasivaikščioti, o auklytę net ir nuo čiuožyklės nučiuožti kartu netingėdavo thumbup.gif. Vienu žodžiu ji mums buvo arimas žmogus, kurį mylėjome ir gerbėme. Gal ir keistai nuskambės, bet kelias dienas po to jaučiausi taip lyg gedėčiau. Dar ir dabar negaliu su tuo susitaikyti, nes išsiskyrėme visai neseniai tik prieš kiek daugiau nei savaitę.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 08, 10:27)
zinot,skaitau ir na,dziaugiuosi,kad visoms taip sekasi surast aukle,man tuo tarpu,visiskai atvirksciai,ieskau pagal rekomendacijas ir visiskai nerandu bendros kalbos as su jom,reikalavimai nerealus,atlyginimo nori pakankamai auksto,visiskai nenusiteikusios isklausyti mano nuomones,nepertraukiamai desto kaip as tureciau prie ju derintis,taip ir nesuprantu ar cia tik man taip papuola

Tos, kurios su rekomendacijomis ir aukstaisiais matomai "pasikele" smile.gif
Atsakyti
o aš net nežinau, nuo ko pradėti auklės paieškas unsure.gif man auklės reikia tik tuomet, kai vaikas susirgs.

nuo pirmadienio grįžtu į darbą. vaikas (1m.10 mėn.) jau lanko lopšelį. nuvežu 9 val., pasiimu apie 18 val. kol nedirbau, viskas buvo gerai, bet dabar nežinau ką daryti, jei vaikas susirgs (o jis serga retai, bet ilgai doh.gif ).

ar ieškotis auklės dabar, bet ateičiai (kad, kai vaikas susirgs, jau turėčiau kam skambinti)? bet kaip tada su ja tartis? juk žmogus lyg ir dirbs, bet nedirbs. lyg galėtų kitą vaiką prižiūrėti, bet tuo pat bus įsipareigojęs ir man?

žodžiu, kvaila situacija. bet norisi apsidrausti. nes niekada negali žinoti, kada vaikas susirgs. o kai tai atsitiks, tikrai jau bus per vėlu ieškoti auklės.

mamos, ką patartumėt daryti? unsure.gif
Atsakyti
Katusik, sunkus atvejis. siulau ieskotis kokios kaimynes pensininkes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(samo @ 2010 01 17, 17:43)
Katusik, sunkus atvejis. siulau ieskotis kokios kaimynes pensininkes  unsure.gif

g.gif geriausias variantas.
Atsakyti
As ieskau ir SM, ir skelbiu.lt - arba aukles nenori dirbti mano norimomis valandomis, arba uz kelias dabro valandas papraso uzmokescio kaip uz pilna darbo diena. Jausmas, kad krizes ner - reikia aukles, o rast nepavyksta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2010 01 17, 22:04)
As ieskau ir SM, ir skelbiu.lt - arba aukles nenori dirbti mano norimomis valandomis, arba uz kelias dabro valandas papraso uzmokescio kaip uz pilna darbo diena. Jausmas, kad krizes ner - reikia aukles, o rast nepavyksta  blink.gif

Itariu, kad vienos aukles, kurios neseniai ,,paleistos" seimininku, dar nesusidurusios su situacija rinkoje. O kitos pasirizusios bet kam, bet nuosirdumo nera...
Atsakyti