Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima rasti gerą auklę pagal skelbimą?

AS PATARCIAU,AUKLYTE IESKOT TIK IS PAZISTAMU RATO.TURI RURET REKOMENDACIJAS,LABAI MYLEL VAIKUCIUS,TURET PATIRTIES PATI PRIZIUREJAU TRIS ,IR MYLEJAU TAIP KAIP SAVO ANUKELIUS.KAS GALI NEMYLET IR SKRIAUST AS NEISIVAIZDUOJU TIE MAZIUKAI TAI TIKRI ANGELIUKAI.SITAM DARBE ,NESAKAU KAD LENGVAS,REIKIA KANTRYBES,UZSIIMT SU VAIKELIU.LINKIU SEKMES. : 4u.gif
Atsakyti
pažintis ir ale meilė dar nieko neįrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 03 29, 15:36)
pažintis ir ale meilė dar nieko neįrodo schmoll.gif

drinks_cheers.gif butent aukle per pazistamus ir buvo vienintele is visu 5 turetu aukliu, kurios darbu nebuvome labai patenkinti schmoll.gif
Atsakyti
as tai nezinau kaip susirast aukle..nusivyliau visom ir jaunom ir senom. Teks turbut vienai tvarkytis....Senos rekia ant vaiku kai jie verkia, jaunos - turi kruvas reikalu ir nesilaiko susitarimu...Cia taip apibendrintai pasakiau aisku...ebt nei senos nei jaunos nei pusamzes - nieko gero...tiesiog neisivaizduoju kaip tos aukles ieskoti....ir kaip rinktis....
Papildyta:
va dabar, issirinkom viena...lyg ir nieko...bet palikau lauke su vaikais, vaikai miegojo...kai grizo nenupila man nuo keliu, istisai zyzia ir i lauka antra karta kai ejom reke iki pamelynavimo abu kol aukles neissiunciau namo...tai turiu itarima, kad ji juos subare gal kai grizdami namo pradejo verkt...nu ir ka dabar daryt neisivaizduoju....viena zinau - daugiau jokiu aukliu nebenoriu. Arba tvarkysiuos viena iki kol nugriusiu arba gal kaip nors apsiprasim su sita...na sia savaite dar pabandysim....
Atsakyti
Oi, kaip pažįstama situacija, deja verysad.gif Visai tikiu, kad vaikai ją norį "išrėkti", nes su jais blogai elgiasi, o kaip matau pagal amžių, tai pasakyti nemoka.. Maniškis irgi vieną yra tikra to žodžio prasme išrėkęs, nes kalbėt nemokėjo... Kai tik pamatydavo, taip gerklę paleisdavo... O moteriškė rekomenduota ir t.t., ir pan... Ir iš tikrųjų kai pasigilinom, vaikui ne pyragai buvo. Ir dar paguost negaliu schmoll.gif , nes iš mano pasisakymų matai, kad LT viską išbandžiau, bet.. Ai, ant stulpo skelbimo dar nekabinau biggrin.gif Idėja turiu kooperuotis su kokia draugų šeima ir vieni kitų vaikus "padabot", bet čia aišku dirbt nepadirbsi.. Agentūros vėl matai doh.gif
Atsakyti
Manau visi metodai yra geri, bet mamyte tik pati gali pajausti kazkokiu 9-u jausmu, kad tas zmogus tirai tinka jos vaikeliui. Pries pasirenkant manau butina pabuti kuri laika su vaiku, stebeti kaip elgiasi ir pan.
Dabar ieskau aukles, tai isitikinai vienu dalyku, jei idedi skambima, tai siais krizes laikas, kreipiasi bet kas, neva aukle dirbti vieni juokai....
Ir dar manau jei norisi vyresnes moters, reikia deti skelbima i laikrasti.

Sekmes ieskant! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- Ryški™ - @ 2009 03 24, 23:27)
Auklę samdėme ir mes prieš metus laiko. Patikrinome labai paprastai.  blush2.gif Išeidami į darbus palikdavom įjungtą kompiuterį, su įjungtu skype ir nustatytu "automatiniu atsiliepimu", aš dirbu tokį darbą, kuriame nėra prieigos prie neto. Bet užtad MB ir draugai, bei pažystami laisvai galėjo pažiūrėti ką veikia auklė svetainėje. Monitorius išjungtas, garsai taipat išjungti, pvz MB skambina į skype, jis po kažkiek sekundžių automatiškai atsiliepia, įsijungia WEB kamera ir jeigu auklė tam kambaryje su mergaite, kuo puikiausiai girdimas ir matomas vaizdas ką jos veikia.  bigsmile.gif Aišku nieko blogo nepamatėme, tik tai, kad ji su ja dažnai žaisdavo, dėliodavo dėliones, skaitydavo knygutes. Prieš mums grįžtant 45 minutėms įsijungdavo savo mėgiamą serialą, bet čia nematau jokios problemos, šiaip tikrai gera auklytė buvo - blynus kepė pusryčiams, į lauką vesdavosi, užsiimdavo  wub.gif  thumbup.gif

Labai dekui uz gera patarima kaip stebeti aukle!:)
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 31, 18:02)
as tai nezinau kaip susirast aukle..nusivyliau visom ir jaunom ir senom. Teks turbut vienai tvarkytis....Senos rekia ant vaiku kai jie verkia, jaunos - turi kruvas reikalu ir nesilaiko susitarimu...Cia taip apibendrintai pasakiau aisku...ebt nei senos nei jaunos nei pusamzes - nieko gero...tiesiog neisivaizduoju kaip tos aukles ieskoti....ir kaip rinktis....
Papildyta:
va dabar, issirinkom viena...lyg ir nieko...bet palikau lauke su vaikais, vaikai miegojo...kai grizo nenupila man nuo keliu, istisai zyzia ir i lauka antra karta kai ejom reke iki pamelynavimo abu kol aukles neissiunciau namo...tai turiu itarima, kad ji juos subare gal kai grizdami namo pradejo verkt...nu ir ka dabar daryt neisivaizduoju....viena zinau - daugiau jokiu aukliu nebenoriu. Arba tvarkysiuos viena iki kol nugriusiu arba gal kaip nors apsiprasim su sita...na sia savaite dar pabandysim....

Praeitame "Tavo vaiko" numeryje manau visai neblogi klausimai kandidatem pateikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 31, 16:02)
va dabar, issirinkom viena...lyg ir nieko...bet palikau lauke su vaikais, vaikai miegojo...kai grizo nenupila man nuo keliu, istisai zyzia ir i lauka antra karta kai ejom reke iki pamelynavimo abu kol aukles neissiunciau namo...tai turiu itarima, kad ji juos subare gal kai grizdami namo pradejo verkt...nu ir ka dabar daryt neisivaizduoju....viena

o gal per trumpas laiko tarpas,kad vaikai iprastu prie auklytes... mirksiukas.gif beto naturalu,kad vaikai nenori skirtis su mama,nori tik jos demesio,o auklyte kartais net specialiai gali ignoruoti,kad mama pati ilgiau butu su vaiku 4u.gif
Viskam reikia laiko ir kantrybes 4u.gif Beto vaikas vaikui nelygu,vieni greiciau priima svetimus zmones,mieliau leidziasi i kontaktus,o vat kitiems vaikuciams daug sunkiau susidraugauti,susibiciuliauti su nauju zmogumi ir sita problema gali isspresti tik kantrybe(mamos ir auklytes) ir aisku laikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 01 balandžio 2009 - 21:22
QUOTE(Geikutux @ 2009 04 01, 19:17)
Praeitame "Tavo vaiko" numeryje manau visai neblogi klausimai kandidatem pateikti smile.gif

Gal butu nesunku parasyti tuos klausimus? blush2.gif
Atsakyti
Na, aišku, kad panelė šiaip pamakliavojo, kad du vaikus atseit turi. Jei būtų tuos vaikus kada prižiūrėjusi, tai taip ir parašytų, apie rekomndacijas užsimintų, dar ir vardą mergytės ne lietuvišką įrašė, o komentaro, kad dirbo užsienyje nėra, tik tas standartinis " labai myliu vaikus"... Aš ne vienus metus pati aukle dirbu ir niekad tos frazės nenaudojau, nes tai tiesiog būtina jausti, kai dirbi tokį darbą. Kas per sutikimas su keleto valandų darbų? Man tai yra įrodymas, kad ji nieko apie tą darbą nenutuokia, rinktųsi bet kokį grafiką, nesvarbu kiek valandų, kuriam laikui...Išvada iš tokio skelbimo, kad vėjai galvoje, priiimti įsipareigojimai nulinės reikšmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelėdžiukas: 05 balandžio 2009 - 19:10
QUOTE(Rugsejine @ 2009 04 01, 17:01)
Manau visi metodai yra geri, bet mamyte tik pati gali pajausti kazkokiu 9-u jausmu, kad tas zmogus tirai tinka jos vaikeliui. Pries pasirenkant manau butina pabuti kuri laika su vaiku, stebeti kaip elgiasi ir pan.
Dabar ieskau aukles, tai isitikinai vienu dalyku, jei idedi skambima, tai siais krizes laikas, kreipiasi bet kas, neva aukle dirbti vieni juokai....
Ir dar manau jei norisi vyresnes moters, reikia deti skelbima i laikrasti.

Sekmes ieskant! 4u.gif

Turbut man tas 9-tas jausmas pasitarnavo visus 3 kartus kai ieskojau aukles pagal skelbima. Pati pirmoji aukle buvo kai zuikiui buvo tik 8men. Ji pati atsiliepei mano skelbima, gavau gal 4 laiskus, issirinkau butent ja, studente, baigusia pirma kursa, turejo pati maza 5men sesute. Priziurejo 2men, atsisake pati, nes teko padeti tevams. abai buvau patenkinta, mazas buvo zirnis, buvo vasara, i lauka isvezdavo ji ir dazniausiai pramiegodavo.Bet viskas buvo labai saunu, neturiu priekaistu thumbup.gif
Antroji aukle buvo vyresne, 65men pensininke, taciau labai energinga, darbsti, kantri. Atsliepe i mano skelbima internete. Puikiai priziurejo vaika, uzsiimdavo su juo, atsinesdavo jam visokiu zaislu is namu net, isvirdavo valgyti, net neprasyta aptvarkydavo namus, isvesdavo i lauka. Tikrai buvau patenkinta, taciau ji nesutiko priziureti vaiko visa diena, o as turejau dirbti. Mes isejom i darzely.
Trecioji aukle buvo per pazystamus ir pats didziausias pravalas. Studente, priziuredavo vaika kol pratinomes prie darzelio, po paskaitu ateidavo. Su vaiku neuzsimdavo,istisai ziurejo telika, suvalgydavo musu maista, nesuplaudavo net vaiko maisto indu, kitais kartais net savo naudotus indus palikdavo neplautus.
Dabar vel turim aukle, nes daznai sergam, darbai stoja, o dirbti reikia. Radau jos skelbima cia SM, studente. Labaimaloni mergina ir zuikiui is karto patiko. Tokia komunikabili, laisvai bendrauja, taciau neisisokanti. Padaro valgyti vaikui kai reikia, pasitvarko ir kas svarbiausia labai zaidzia su juom. Patikrinu tai, kad gryztu dazniausiai anskciau laiko, atsirakinu savo raktu iriejus randu juos sedint ant kilimo, apsiskleidus zaislais. Atsinesa ji ri balionu ir piestuku jam, ir saldainy koki visada atnesa.

Apibendrinant galiu pasakyti, man rekomenduoda pazystamumergina, kurit yra priziurejus vaikus pasitaike visiskas pravalas, o 3 aukles kurias radau per skelbima - buvo labai geros ir tikrai tiko man ir vaikui. O svarbiausia, musu vyresnioji aukle, 65m moteris, dar dabar paskambina pasiteirauti kaip auga Ugniukas thumbup.gif
Atsakyti