Man, kaip ir daugeliui cia pasisakanciu, netoli 25 m. Dirbu nesudetinga darba biudzetineje istaigoje, visos soc.garantijos ir t.t. Nezadu cia dirbti n metu. Bet daugelis pazistamu, ypac istekejusiu, mane ragina "susimeistrauti" vaikiuka, kol dirbu toki darba ir ramiai pasigimdyti. Butu protinga, logiska ir t.t. Juo labiau, kad metu kitu begy planuoju ieskotis kito darbo, kuriame reikes pradeti nuo nulio viska. Beda ta, kad kol kas, bent pora metu, vaikiuko tikrai neplanuojam ir nesinori, kad ir kaip butu geda tai pripazint
Kita vertus, esu vyresnio amziaus tevu vienturtis vaikas - tevams buvo labai netoli iki 40 m, kai gimiau. Karjera, kokia tuo metu buvo imanoma, jie jau buvo padare. Beje, tevai velai sukure seima tikrai ne del karjeros ar pan. dalyku. Augdama tikrai turejau visa imanoma meile, rupesti ir pan., bet galiu drasiai sakyti, kad vaikui, ypac paaugliui, smagiau yra su santykinai jaunesniais tevais, nepriklausomai nuo to, ar jie sirdyje jauni, ar moka linksmintis ir suvokti vaiko poreikius, t.t.
Is esmes pritariu toms, kurios teigia, kad visgi sioks toks pagrindas turi buti po kojomis laukiantis mazylio, nors palaikau ir ta nuomone "duos dievas dantis, duos ir duomos". Man sunkiau suprasti tik tas moteris, kurios vienareiksmiskai aukoja seima del karjeros - atidelioja vaikucio gimima, suplanuoja toki bene svarbiausia gyvenimo ivyki praktiskai dienu ir valandu tikslumu, kaip kazkuri cia l.gerai pasake, kad tu pinigu vis atrodo negana ir negana tam, kad uztikrinti pilnaverti vaiku islaikyma ir t.t.
Po viso to, ka parasiau, visgi darau tokia isvada - sprendima "karjera ar vaikas" turetu priimti sirdis

Visa kita - tik antraeiliai faktoriai.