Pati dabar aš rinkčiausi vaiką (bet tik todėl, kad aš jau kaiop viską ir turiu

), bet ir tai... tikėdamasi antro yra nerimo ir dėl darbo. Ypač kai tas darbas patinkantis, šaunus, gerai apmokamas, įdomus irdar jame gerai sekasi...baisu atitrūkti, bet aš kitaip mąstau..norint, vaikai jokiai karjerai netrukdo..viskas derinama, tik reikia daug daug noro ir pastangų. Ir net jei sekasi tą "karjerą daryt" tai nereiškia, kad tavęs nemato vaikas, kad jis kiurkso dažniausiai vienas. ano draugės turi po kelis vaikus, bet jos net lenkia mane savo karjeroje..aš vis bandau įspėt tą paslaptį, kaip būti nuostabia mama ir tiek pasiekt

Kai kurios iš minėtų draugių, net neturi jokios pagalbos iš šalies

(močiučių , auklių...). Temos autorę labai gerai suprantu, nes man buvo panaši situacija..Aš dalyvavau konkurse, padaviau dokumentus ir laukiau egzamino..o egzamino dieną sužinojau, kad laukiuosi..Turėjau gerą darbą ir sunkiai sprendžiau ar keist darbą, ar nieko nedaryt ir likt prie to ką turiu..naujas darbas ir geriau mokamas buvo, ir aukštesnės pareigos, bet ir atsakomybė, stresas, naujoko adaptacija, siekimas įrodyt, kad neveltui darbe sėdi

Bet mano atveju situacija tuo ir gera, kad jau nebebuvo ką svarstyt

vaikas buvo nebe planuose. Darbą aš pakeičiau ir vėliau ne vienas kolega skaičiavo ar žinojau ateidama, jog laukiuosi
Kadangi kilęs klausimas "karjera ar vaikas?", tai siūlyčiau variantą padirbėt svajonių darbe, bet labai tolimai ateičiai neatidedant planų dėl vaikiuko

Vaikams per vėlu nebus (aišku, jei kalbėsime tik apie 1-2 metus skirtus įsitvirtinimui darbe

), o ir nebus jokių nuoskaudų, kad kažko buvo atsisakyta, nepabandyta..kiekviena gali pasakyt, kad būnant su vaikiuku namie kyla įvairiausių minčių, kartais atsiranda ir kažkokia menkavertiškumo kibirkštėlė, kad tik prie puodų sėdi ir vaikų kalba guguoji..daug lengviau viską pakelti, kai žinai, kad kažką palikai už savęs, kad gali grįžti ir lyg niekur nieko stumtis toliau