QUOTE(mirėja @ 2006 01 24, 21:07)
Dėl mamų- mokytojų: 99% mokytojų vaikų yra probleminiai. Buna sakai ką aukletojai, o ji atsako "ko tu nori, jo mama mokytoja" ir viskas aišku. Tiesą sakant, pažistu tik dvi mokytojas, kurios vaikai tikrai gerai mokosi, gerai elgiasi, sutaria su mama... Čia iš mano pažistamų, nes su vaikais-paaugliais mokytojų pažistu nedaug. Aišku pažistu, bet nebendrauju tiek artimai, kad galėčiau sakyt. Patys vaikai sako- mama-mokytoja yra nelaimė.
O kaip derina: su temperatura, slogojančius tempia į daržą, nes mokytojos atliginimo auklei neužtenka.
cia mane nustebines postas del tu mokytoju. Pati esu mokytojos vaikas. bet mudu su broliu tikrai ne probleminiai. gerai mokemes, geri buvom, karrtu su mama i mokykla ejom. ir net vyresnese klasese as netingedavau ir nesigedydavau visa laisva pamoka pralaukt mamos , kad kartu linksmiau namo butu eit.
sutapimas bet mano laidoje buvo gal 5 mokytoju vaikai ir su visais viskas gerai...
mama sake , kad as maza labai sirgdavau, ir ka sededavo ji su manimi , kaip mokykla tai sprende , nezinau... o kai brolis sirgdavao , tada jau tetis kazkaip namie likdavo, arba bent kas valanda uzvaziuodavo paziuret(aisku brolis jau ne kudikinio amziaus buvo).
Aš? Dvi katės + šimtai knygų + tūkstančiai atvirukų + trylikti namai