Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti

patiko paprastumu, gal ir girdėtas... Na, bet, o, tačiau rolleyes.gif

Prancūzija. Iš urvelio išlenda pelė. Apsidairo. Katino nematyti ...
Greitai greitai nubėga prie stalo, išmaukia vyno taurę ir greitai
greitai grįžta.

Vokietija. Iš urvelio išlenda pelė. Apsidairo. Katino nematyti ...
Greitai greitai nubėga prie stalo, išmaukia bokalą alaus ir greitai
greitai grįžta.

Rusija. Iš urvelio išlenda pelė. Apsidairo. Katino nematyti ...
Greitai greitai nubėga prie stalo, padaro šimtą gramų ... Apsidairo.
Katino nematyti ...
Dar šimtą gramų. Vėl apsidairo ... Dar vis katino nėra !
Nu ir dar šimtą gramų ... Apsidairo.
Atsiremia į butelį ir pradeda barbenti nageliais:
- Nu ką ... palauksim !..
Atsakyti
Pabėgo iš zonos trys merginos: brunetė, juodaplaukė ir blondinė. Policininkai jas vejasi. pakeliui auga trys medžiai merginos pasislepia juose. Prieina policininkai su šunimis ir vienas sako:
-Čia turi kas nors būti,-Iš medžio pasigirsta:
-Ku-kū ku-kū
-A čia tik gegutė.
Prieina prie antrojo:
-Čia tikrai turi kažkas būti!
-Uuuuu uuuuu
-A čia tik pelėda,-prieina prie trečio:
-Nu čia 100% turi kas nors būti!-Ir iš medžio pasigirsta:
-Mūūūū mūūū...

ina viena blondinė ir mato, kad kita išsiraususi duobe sėdi joje. priėjo ir klausia:
- kam tau ta duobė?
- reikia nusifografuoti iki pusės.
po valandos ji gryšta o draugė antrą duobę kasa.
- o kam tau antra duobė?
- reikia dvėjų nuotraukų.

Sėdi prie upės žvejys ir žvejoja. Staiga iš krūmų išlenda ežiukas ir klausia žvejo:
- Ar turi lipnios juostos?
- Ne,- atsako žvejys. Ežiukas dingsta. Po kiek laiko vėl lenda prie žvejo:
- Na, tai ar turi lipnios juostos?
- Ne, neturiu,- atsakė jau įpykęs žvejys. Po kiek laiko vėl ežiukas išlenda iš krūmų:
- Ar turi lipnios juostos?
- Ne!!! Ne!!! Ne!!!!- rėkia perpykęs žvejys.
- Va, imk, atnešiau,- ramiai atsako ežiukas.

Kuo skiriasi kai iš 10 aukšto šoka čeburaška, žirafa ir begemotas:
Čeburaška: 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...žemė...1...2...3...4...
Žirafa: 10...9...8...7...6...5...4...3...3...3...
Begemotas:10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...žemė...
juodžemis...smėlis...gruntas...anglis...sveiki
šachtininkai!!!

Įlipa čiukčis į autobusą. Pasižymi vieną bilietą, paskui dar vieną ir atsisėda prie vyriškio, o tas klausia:
- Kam tau du bilietai?
- Antras tam, kad jei pirmą pamesčiau, turėčiau kitą.
- O jei ir antrą pemestum? - dar kartą klausia vyras.
- O čiukčis nedurnas, čiukčis ir nuolatinį turi.

Važiuoja traukiniu vienoje kupė gruzinas ir moteris su vaikeliu... Po kiek laiko moteris bando krūtimi pamaitinti vaikelį, bet tas nenori:
- Na valgyk mažute, imk, nes tam dėdei atiduosiu...
Taip vieną kartą, kitą kartą, o vaikas vis nevalgo:
- Na imk už papuko, nes tam dėdei atiduosiu....
Gruzinas po eilinio bandymo pamaitinti nesusilaiko:
- Nu miergyna, jūs apsispreskite pagaliau, nes aš jau trečią sustojimą praleidžiu...

Buvo trys draugai : aklas, kurčias ir be kojų.
Kurčiasis sako:
-Girdėjau, kad bus karas.
Aklasis:
-Pamatysim.
Bekojis:
- Jei bus, tai eisim c{;

Paėmė Chahola į armiją, priėmė priesaiką, gavo automatą. Po kiek laiko gavo užduotį - saugoti sandėlius ir tuo laiku atvažiavo jo motina aplankyti sūnaus. Pas vadovybe prisistato - sako noriu sūnų pamatyt, jau pusmetis nemačiusi. Pulko vadas aiškina,kad dabar negalima, jis stovi poste, reikia palaukti parą, grįš ir pasimatysit. Motina labai pasiilgus, senai nemačius, nori nors iš toli pažiūrėti, bet negalima - tokia tarnyba, atrėžė vadas. Motina galų gale išsiaiškino kur sūnus budi ir nuėjo jo pamatyti. Sūnus kaip tikras karys, pamatęs žmogu saugomoje teritorije rėkia:
- Stok - šausiu!
- Sūnau, čia tavo mama,- o jis toliau šaukia:
- Stok - šausiu!
Motina žengė dar žingsnį - šūvis. Susirinko pulko vadovybė - sprendžia ką daryti: motiną nušovė - negerai, bet nepraleido į teritoriją - pagirtina. Davė medalį už budrumą. Praėjo pusmetis, vėl poste - žiūri į medalį, pablizgina, trina su rankove ir galvoja - kažko tėvas ilgai neatvažiuoja...

Sumaste Pėtė nueiti i šokius. Bet žiūri kad neturi batu.
Nueina pas Čiapajava:
- Paskolink batus. - praso Pėtė Čepajavo.
- Neskolinsiu, nes kiek kartu skolinau vis parnesdavai tai nuspardytus, tai nuplyšusius...
- Nu paskolink, ši karta tikrai parnesiu sveikusi...
Paskolina jam batus. grižta i namus. nusivaksuoja batus taip kad net ištiesus koja matosi atvaizdas bato priekije.
Nueina Pėtė i šokius. Pasikabina Maryte pašokti. Šokdamas tik kišt koja Marytei po sijonu bata ir sako:
-Nori atspesiu kokios spalvos tavo triusikai?
Maryte:
-Nu, spek.
-raudoni.
Marite ir išgriuna iš koto... Tada jis pasikabina Onute. Vel sokdamas su ja tik kišt koja po sijonu ir sako:
-Nori atspesiu kokios spalvos tavo triusikai?
Onute:
- Nu spek...
- Zali.
Onute iškrenta iš koto. Tada Pėtė pasikabina Anzelma. Šokdamas jis jei tik kišt bata po sijonu ir pats iškrenta iš koto. Atsikelia po kiek laiko ir sako.
- Pasakyk Andzelmute kokios spalvos tavo triusikai
- Aš be triusiku.
Pėtė:
- Fui, galvojau kad batas suplyšo biggrin.gif

Kartą ponia Jonaitienė atėjo į bažnyčią pakalbėti su kunigu. „Kunigėli, ką man daryti. Mano vyras kaskart per mišias užsnūsta.“ Kunigas nieko nelaukdamas ir atsakė: „Jokių bėdų. Štai, imkit, šitą segtuką, ir kai tik pamatysiu, kad jis jau užmigęs, duosiu jums ženklą ir jus gerai jam įsekit į koją.“
Sekantį Sekmadienį, bažnyčioje, ponas Jonaitis užmigo. Šitai pastebėjęs, kunigas suriko „Ir kas dėl mūsų visų pasiaukojo?“ ir palinksėjo poniai.
„Jėzus Maria!” sušuko vyras, gavęs gerą dozę segtuko. „Teisingai, pone Jonaiti, Maria pagimdė mūsų išgelbėtoją.“ Sako kunigas, nusišypsojęs moteriškei.
Ne už ilgo, Jonaitis vėl užmigo. Kunigas iškart pamatęs vėlgi surėkė: „Ir dėl ko mes čia esame?“ Jonaitienė vėl įsmeigė, ir tasai suklykė „Dėl Dievo...“ „Taip, mano vaike, dėl Dievo...“
Ilgai netrukus, jis vėl užmigo, tik šįkart kunigas nepastebėjo. Pagreitinęs tempą, kunigėlis jau buvo kelis kartus davęs signalus Jonaitienei, bet ji vis pražiopsodavo. Galų gale kunigas suriko „Ir ką Ieva pasakė Adomui, kai ji jam pagimdė 99-ą vaiką?“
Ponia Jonaitienė įsmeigė segtuką, ir vyras suriko: „Tu dar kartą įbesk ta suknistą daiktą, ir aš jį per pus nulaušiu ir sukišiu tau į šikną!“
„Amen.“ Tarė žmonės.

Eina nuliūdes žmogelis per mišką, toks pavargęs...
Atsisėda prie didelės obels, paima nukritusį obuolį ir jau ruošiasi kąsti, tik kad staiga kirmeliukas išlenda. Tas ir sako:
- E, tu! Nori, kad ispildyčiau tris tavo norus?
- Nu!
- Tai padėk atgal obuolį ir sakyk savo norus!
Žmogelis padeda obuolį iš kur paėmė ir sako:
- Pirmas mano noras - Noriu alaus bokalo iš kurio niekada nesibaigia tekėti alus!
Kirmelė išpildo norą ir toliau klauso:
- Antras bus - Noriu daug daug pinigų!
Kirmelė išpildo ir toliau klauso:
- O trečias bus... - Pradangink mano uošviene! Bu ir pinigus pasisąvins, bet ir alų išgers...!

Kartą atėjo moteris pas daktarą ir sako:
-Daktare,aš labai norėčiau numesti svorio.
Daktaras paskyrė dietą ir sako:
-Ateikite po savaitės ir pažiūrėsime ar numetėte svorio.
Atėjo moteris po savaitės kokia buvo tokia ir liko.Ir vėl inai maldauja daktaro padėti:
-Daktare, padėkite labai prašau.
Daktaras išrašė vaistų ir pasakė kad ateitu po savaitės.
Ateina po savaitės ,bet ir vaistai nieko nepadėjo.Moteris vėl pradėjo maldauti:
-Daktare padėkite labai prašau.
Daktaras supyko ir sako:
-Nu pogalais ką man padaryti kad jus nekustate.Tada pro šikna valgykite.
Susinervines pasakė daktaras.Moteris išėjo.Kitą savaite ateina moteris tokia liekna net atpažint neišeina,ir daktaras sako:
-Oho kaip jus taip sulieknėjote?
Moteris atsako:
-Ką?Kaip liepėt taip ir dariau pro šikna valgiau.
Sėdi moteris ir pradėjo užpakali palengva į kėdę daužyti,o daktaras ir klausia:
-Kas jums atsitiko?
Na,o moteris atsako:
-Ai nieko,drauge kramtoške pavaišino.

Sveiki gydytojau. Ar mano operacija buvo sekminga?
- Atleisk ,bičiuli, aš- šventas Petras.

Petriukas klausia mociutes:
-Mociute, ar nematei mano LSD tableciu?
-Velniop tas tavo tabletes, ar matei drakonus virtuveje?

Atsakyti
http://www.demotyvac...is-1275120.html
Atsakyti
biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Petka purvinais batais užsirioglinęs ant stalo keičia lemputę. Čepajevas neiškenčia:
-Petka, bent laikraštį pasitiestum...
Šis atsako:
-Nereikia, aš ir taip pasiekiu !
Atsakyti
Moteris susiruošia maudytis, nusirengia įlipa į vonią ,atsuka čiaupą ir nebėga vanduo,o moteris siaubingai vėluoja į darbą.Na ką išlipa iš vonios ir nubėga greit skambinti santechnikui.Santechnikas sako už kelių minučių busiąs.Ir visai netrukus skambutis į duris moteris nuoga laksto po kambarį prieina pasižiūri pro durų skylutę, o santechnikas vis laukia ko niekas neatidaro pasilenkia ir žiūri pro rakto skylutę ir sako:
-Garbaniau pakvieska mamą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar lyg ir niekas nebuvo įdėjęs Key of Awesome parodijų...čia Eminemo ir Rihanos dainos versija:
http://www.youtube.c...h?v=6dNryy5elc8

Youtube yra ir daugiau jų darbų wink.gif
Atsakyti
DJ Purvinis
Atsakyti
Kartą buvo suorganizuotos prezidentų bėgimo lenktynės. Kadangi visų normalių šalių prezidentai dirba, dalyvavo tik JAV ir SSRS prezidentai. Amerikiečių prezidentas buvo pačiame jėgų žydėjime, o Sovietų Sąjungos - jau visai nusenęs. Savaime suprantama, lenktynes laimėjo JAV prezidentas.
Kitą dieną amerikiečių spauda rašo: "Vyko prezidentų lenktynės. Amerikos prezidentas, žinoma, atbėgo pirmas, o Sovietų Sąjungos - paskutinis." SSRS spauda rašo: "Vyko prezidentų lenktynės. Mūsų prezidentas, nors ir garbaus amžiaus, atbėgo antras, o štai amerikiečių - priešpaskutinis..."

xxx

Kaimas. potvynis. Tuoj apsems visą kaimelį. Plaukia valtimi žmonės, ir kviečia kunigą kartu.
O jis sako:
- Ne, mane Dievas išgelbės.
Antra valtis siūlo pagalbą, o jis vėl:
- Ne, mane Dievas išgelbės.
Trečia valtis prašo įlipti, o kunigas:
- Man tik Dievas gali padėt, jis mane išgelbės.
Ir taip kunigas nuskendo.
Atsidūręs dausose kunigas ir klausia Dievo:
- Kodėl manęs negelbėjai?
- Pats kvailas, juk tris valtis siunčiau.

xxx

Petriukas nemokantis ištarti žodžio ”trys” ateina į parduotuvę ir sako:
- Duokite man keturias bandeles ir vienos nereikia. (iš šito kartu su vyru lūžom) thumbup.gif

xxx

Traukinio kupe važiuoja gruzinas ir afrikos negras. Kelionė netrumpa. Gruzinas išsitraukia iš krepšio lašinių šmotelį, pjausto ir su duona valgo. Negras taip smalsiai žiūro į tuos lašinius ir klausia:
- Ponuli, a kas čia per daigtas???
- Nu lašiniai…
- Pffff…. Čia toki jūsų lašiniai??? Va mes papjaunam hipopotama, va ten tai lašiniai, dvigubai didesni už šiuos!!!
Gruzinas truputį susinervino, bet nusiramines išsitraukė kumpio gabalą, pasidejo ant stalo. Negras vėl ima smalsiai klausinėt.
- A kas čia toks???
- Kumpis!!!
- Vaiii, čia tik toks jūsų vadinamas kumpis? cha cha va mes papjaunam žirafa, va ten matytai kokio dydžio kumpiai, jusiškius lenkia kelis kartus!!!
Gruzinas išvis susinervino. Parūkė. Pamastė ir ištraukė iš po stalo arbūzą. Pastatė viduryje stalo ir atsisėdęs laukia negro reakcijos. Tas ir taip ir anaip žiūrėjo, niekaip nesupranta kas čia per daiktas.
- O va kas čia???????
- A va čia b*t mūsų agrastas! (nugriuvau iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

xxx

Pertriukas eilinį kartą prasikalsta, mokytoja jį nuveda pas direktorių. Sėdi Pertriukas ir direktorius. Direktorius klausia:

-Petriuk, rūkai?..

-Taip...

-O ką rūkai?..

-Nu, ponas direktoriau, pačias pigiausias: "Prima", "Klaipėda"...

Direktorius iš stalčiaus išsitraukia "Malborro" ir sako Petriukui:

-Rūkyk...

Abu užsirūko ir direktorius toliau tardo:

-Petriuk, geri?..

-Na taip...

-O ką geri?..

-Nu pigiausius- "Upytę", "Skrydį"...

Direktorius išsitraukia brangų brendį, įpila Petriukui, sau - sėdi abu geria, o direktorius toliau tardo:

-Ir su merginom fiti miti užsiemi?..

-Na taip...

-Iš kur imi?..

-Ai, nu iš stoties, pigiausias...

Direktorius paskambina sekretorei, ji atena, jis sako:

-Prašom aptarnaut Petriuką, pagal aukščiausią lygį.

Grįžta Petriukas, užsirūko "Malborro" ir sako direktoriui:

-Neblogai čia įsikūrėt, ponas direktoriau...

-Tai va, Petriuk, kad visa tai turėt, reikia mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis!!!

xxx

Kalbasi 3 kaimietes, kas joms yra skausmas. Pirma sako:
-Mon tai skaudžiaus, kai vyrs primuš. Antra:
-Čia šūds, bet va kai mon visu galvu sudauža, tad tai skaud. Trečia:
-Eikit šūds, čia ne skausmas... Važiuoju aš pas karves moterišku dviračiu, kuoja nuslyda nu pėdala, kai diejau su pyz... ant žvaigcdynės, lenciugs kūši ivėli, klitorį itrauki... iš tą skausma, net skambuti nukandau, va čia, tai skausms ...

xxx

Motina rašo sunui laiška i kalejima:
- Kaip negerai, kad tave pasodino, namie labai taves truksta, va kaip tik bulves susodint reikia, taves nera, tai nera kam, man vienai sunku darža sukast..
Nuo sunaus gryžta atsakymas:
-... Ir geriau pati to daržo nekasinek, nes gali rasti tai už ka aš dar ilgesniam laikui sesiu ir tu pati baudos gausi..
Mama:
-Policininkai atvažiavo su tavo šituo laišku, visa darža iškasinejo ir nieko nerade pasipiktine išvažiavo... Nesupratau, ka tu tuo norejai pasakyti??
Sunus:
-Padejau, kiek galejau... Bulves pati susisodink...

xxx

Sėdi diedelis ant upės kranto, žvejoja.. Ruduo, o rūkas tirštas, ištiestos rankos nematyt, ir iš tolo staiga pasigirsta aidas:
-..eik na***i!..
Diedukas suklūsta, apsidairo, bet gi kur čia ką ižiųrėsi tokiame rūke. Po kelių minučių tas pats aidas, bet jau lyg arčiau, jau ir į balsą panašus, ir vėl:
-..Eik na***i!!..
Dar po kelių minučių visai arti tas balsas atrodo. Diedukas apsidairė, ugi žiūri- valtelė plaukia, toj valtelėj žmogelis sedi ir šaukštu irkluoja. Diedukas:
-Tai idiotas! Kitą kartą šakutę pasiimk!!!- iš valties:
-EIK NA***I!!!

xxx

Paskutiniai žodžiai prieš mirtį
Lakūno-žiūrėk,kokį triuką parodysiu..
Skraidymo intruktoriaus-O dabar pabandyk pats....
Vairuotojo žmono-Iš dešinės nieko nėra,gali lenkti
Pesčiojo-Bet juk mano pirmenybė!
Eskavatorininko-Kokia čia bomba? Čia paprasčiausias geležinis cilindras!...
Biologo-Šios rūšies gyvatės nenuodingos..
Išminuotojo-Reikia pjauti raudoną laidą..
Chemiko-O dabar truputi pakaitinsim...
Diabetiko-Ten buvo cukraus?
Išradėjo-O dabar išbandysim!..
Parašiūtininko-Prakeiktos kandys!!!
Mėsininko-Mesk man tą peilį!
Restorano lankytojo-Neškit man tą grybų mišrainę!
Liūto dresuotojo-Kaip tai nepašėrė?!!...
Detektyvo-Viskas aišku...žudikas tu!
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 26, 17:42)

Čia maždaug atsakant į temą
http://www.demotyvac.....-1237538.html

http://www.demotyvac...as-1265969.html
blink.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
einA SAU KIEK prisijuokiau skaitydama,ypac Bittersweet apie tris kaimietes ir skausma,negaliu dar iki siol zvengiu atsisedus,aciu zu tokia tema,tikrai uzejus pralinksmet galima thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...player_embedded

smile.gif
Atsakyti
Lietuvių pamoka. Mokytoja sako:
- Taigi, vaikai, pasakykite sakinį su žodžiais "tikriausiai" ir "nes". Na Onute?
- Tikriausiai eisime į parduotuvę, nes taikomos didelės nuolaidos.
- Gerai, Onute, dešimt. O tu Maryte?
- Tikriausiai eisime grybauti, nes vakar lijo.
- Gerai irgi dešimt. Na o tu Petriuk ?
- Močiutė paėmė laikraštį...
- Na ir ką???
- Tikriausiai eis kakot, nes skaityti nemoka..!

Kiškis nusipirko plokštelę kurios vienoje pusėje kaip pasigamti pusryčius o kitoje kaip daryti rytinę mankštą.
Eidamas namo kiškis krito o plokštelė skilo per pusę. Parėjęs namo blogai suklijavo. Kitą rytą atsikelia ir paleidžia plokštelę:
- Atsisėskite ant žemės, praskėskite kojas ir plakite kiaušinius kol susidarys putos...

Tėvas, labai užsirūstinęs, šaukia:
- Man nusispjauti, kad tau jau 16 metų, tačiau su tokiu makiažu ir trumpu sijonėliu, niekur neisi! Petriuk, ar girdi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiute: 01 lapkričio 2010 - 16:34