Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti

QUOTE(lavega @ 2010 10 18, 00:08)

Geras, ypac tie triusikai su rombais hihihi.gif

Tik va, nebuvau maciusi to olialia pupyciu klipo anksciau, nusprendziau perziureti, kad zinociau, kas parodijuojama, tai turbut nakti sapnuosiu, kad mane persekioja papai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 17, 22:42)
Tik va, nebuvau maciusi to olialia pupyciu klipo anksciau, nusprendziau perziureti, kad zinociau, kas parodijuojama, tai turbut nakti sapnuosiu, kad mane persekioja papai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Shakira parody
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavega: 18 spalio 2010 - 17:04
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
Drobotenko - apie baltąją karštinę ( rusiškai )
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2010 10 17, 22:08)

thumbup.gif o jergau.. thumbup.gif

Tiesa, dar balsu juokiaus iš Marytės iš Vilkaviškio sveikinimo.. thumbup.gif lyg kažkada seniai buvo girdėtas, bet vis tiek.. Lūžau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Naktis*: 21 spalio 2010 - 22:09
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 13, 13:19)
I have PMS and a GPS...which means: I am a bitch and I will find you  ph34r.gif

thumbup.gif thumbup.gif Šitas geras, su vyru gerai pasijuokėm, čia mums į temą lotuliukas.gif
Labas Jei galima prisijungti , truputi į temą. Teko gulėti ligoninėje ne kartą.Antram pasigulėjimui jau buvau protinga, nes sužinojau, kad palatos sugulovių knarkimas gali būti virš leidžiamų decibelų ribų.Nusipirkau ausų kamštukus.Jie tokie silikoniniai.Ištempi kaip slieką, po to įkiši į ausį ir pamažu jis įgauna ausies erdvės formą.Jauti kaip juda po ausį.Deja decibelus tik primažino nuo reaktyvinio griausmo iki britvos gausmo. Gal reikės tamponus bandyti , juo labiau proga nusimato.

Tie tamponai, milijoną paskirčių turi. Vieniems garsą prislopint, kitiems su sloga fovoti. thumbup.gif
Drunkest guy ever wants more beer

Kažkodėl nemanau, kad jis girtas,jis turbūt apsinešęs, toks jausmas, kad jam žemė per greitai sukasi, žiūrėkit, kaip jis atgal pastoviai atsilenkęs lotuliukas.gif
Po kiekvieno skrydžio Australijos aviakompanijos Qantas pilotai užpildo specialų blanką (dar kitaip vadinamą skundų lapą), kuriame aprašo problemas,kilusias skrydžio metu ir kurias reikia pašalinti. Kompanijos inžinieriai skaito tuos lapus ir šalina problemas. Pašalinus problemą lapo apačiojeparašoma, kokių veiksmų buvo imtasi, kad po to pilotas galėtų perskaityti prieš sekantį skrydį. Štai keletas realiai užregistruotų kompanijos Qantas pilotų skundų ir inžinierių atsakymai į juos. Reikia pažymėti, kad Qantas - vienintelė aviakompanija pasaulyje, kurioje iki šiol nebuvo nė vienos aviakatastrofos. Taigi, P - problema, S - sprendimas.

Nu jo, prisijuokiau iki ašarų, tikslia ta žodžio prasme, kad ir kaip juokinga, taip pat ir gasdina unsure.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 14, 17:24)

Kaip žvengiau, net su kaktą į stalą trenkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuėjo Petka su Čiapajevu į spektaklį "Aladino lempa". Per pertauką nuėjo į barą, prisivalgė, prisigėrė. Per antrą dalį Petka šikt užsinorėjo..
Čiapajevas:
- Pakentėk, į spektaklį atėjai, o ne į tualetą.
Palaukė Petka kiek laiko, mato, kad neišlaikys ir bėga tualeto ieškot. Išbėga į koridorių, žvilgt į vieną kambariuką - žmonės persirenginėja. Žvilgt į kitą - ten tas pats. Staiga pajuto, kad jau neišlaikys, įšoko per pirmas pasitaikiusias duris ir prišiko į kažkokį vazoną. Grįžta Petka atgal į savo ložę, o visa salė žvengia, raitosi ant grindų. Čiapajevas pro ašaras, žvengdamas sako Petkai:
- Na, Petka, na tu duodi. Kai tu nuogu užpakaliu į sceną išėjai, niekas nesijuokė. Kai tu į Aladino lempą kakojai - niekas nesijuokė, bet kai iš Aladino lempos išlindo aktorius ir pasakė "Dėjau aš ant tokio scenarijaus", čia jau niekas neišlaikė...
Atsakyti
Kodel veido pudra deretu pardavineti tik nuo 18 metu.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 25, 23:10)

O siaubeli.. blink.gif
Atsakyti
- Mielasis, gal galėtum išsiurbti kilimą?
- Negaliu, brangioji. Taip pavargau, kad net rankos dreba...
- Nuostabu! Tuomet jį išpurtyk.

````````````````````````````

Gydytojas susirūpinęs aiškina pacientui:
- Privalote liautis gerti. Jūsų paskutinis kraujo mėginys išgaravo dar prieš man jį ištiriant .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 25 spalio 2010 - 23:46
QUOTE(Sistina @ 2010 10 26, 02:35)
- Mielasis, gal galėtum išsiurbti kilimą?
- Negaliu, brangioji. Taip pavargau, kad net rankos dreba...
- Nuostabu! Tuomet jį išpurtyk.

Gydytojas susirūpinęs aiškina pacientui:
- Privalote liautis gerti. Jūsų paskutinis kraujo mėginys išgaravo dar prieš man jį ištiriant .

Geri siti, nebuvau girdejusi anksciau biggrin.gif
Atsakyti