Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti

QUOTE(miss_candy @ 2011 11 03, 00:10)
Žmona ruošiasi kepti kiaušinienę.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kalbasi dvi karvės Baltarusijoje: - Klausyk bėgam per sieną į Lietuvą, ten už pieną daugiau moka, į Europos sąjungą neseniai įstojo, žolė žalesnė, žodžiu mums ten perspektyvos. - Bėgam, bet aš kelio nežinau. - Davai paklausiam bobiko iš mūsų kaimo, jis kelią tikrai turi žinoti, nes pas kales į Lietuvą per sieną tikrai laksto. Susiranda bobiką, papasakoja savo planus ir pasiulo bobikui kartu per sieną į Lietuvą bėgti. O bobikas ir sako: - Jūs gal vienos bėkit aš jums papasakosiu kelią (per mišką, per upelį, grioviais, revais ir jūs Lietuvoje). O karvė sako: - Bobikai gal vis dėl to bėgam kartu, juk Lietuvoj vis tiek perspektyvos, ką čia Baltarusijoj. O bobikas sako: - Klystat mergaitės aš neseniai sužinojau, kad man Baltarusijoj greitai atsiras perspektyvos. Vakar netyčia išgirdau savo šeimininkų pokalbį, tai šeimininkas sako šeimininkei: jeigu Lukašenka dar karta padidins maisto produktų kainas, tai galėsim šuniui b*%i čiulpt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meluge: 02 lapkričio 2011 - 23:40
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
-Labas, aš jūsų nauja kaimynė, aš noriu šį vakarą linksmintis, gerti ir dulkintis iki ryto! Ar tu šiandien laisvas? -BE abejo TAIP! -Prižiūrėsi mano šunį.
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2011 10 17, 09:40)
Tradicinis studentiškas bendrabutis: viename kambaryje - geriama, kitame - mylimasi. Ir staiga studentai (tie, kurie geria) išgirsta klaikų isterišką
merginos juoką, sklindantį iš kambario, kuriame mylimasi. Visi susidomi: kas gi ten vyksta?! Nusprendžia nueit, pasižiūrėt. Mandagiai pasibeldžia, praveria duris ir mato vaizdelį: guli mergina ant grindų ir isteriškai kvatodama raitosi. Studentai pri...bėga prie jos, pakelia ir ima klausinėti:
- Kas atsitiko? Kas čia yra?! Kas negerai?
Mergina juokdamasi atsistoja ir su juoko protrūkiais sako:
- Nu tokio durniaus.. Nu tokio asilo dar nesu mačius!
Studentai:
- Tai kas gi yra?
- Nagi taip: mes mylimės, o aš jo paklausiau "Ar jau baigei?", o jis man sako "Ne, aš dar ketvirtame kurse"...

biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors nori sukurti nauja tema ir imesti cia nuoroda, kol neuzsidare del pasiekto maksimalaus puslapiu skauciaus? ax.gif As nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2011 11 03, 21:07)
Gal kas nors nori sukurti nauja tema ir imesti cia nuoroda, kol neuzsidare del pasiekto maksimalaus puslapiu skauciaus?  ax.gif  As nemoku  blush2.gif

Nauja tema
Atsakyti
Bet reikia dar šitą temą damušti... mirksiukas.gif

Vaikinui patiko iš matymo pažįstamą mergina.jis sukaupė drąsą,priėjo prie jos ir atvirai papasakojo apie savo jausmų.mergina atsakė klausimu:-ar tų turi tris mersedesus?
-ne.
-o dvieju aukštu vilą?
-ne.
-tuomet pokalbis baigtas.po tokios nesekmes vaikinas apsilanke pas teva ir papraše patarimo.tewas sako:-na,ka as galiu tau pasakyti,sunau.parduosi ferari,nusipirksi tris mersedesus,bet del merginos nugriauti tris vilos aukstus-tai jau nerimta,suneli
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 11 04, 06:23)
Bet reikia dar šitą temą damušti... mirksiukas.gif

Vaikinui patiko iš matymo pažįstamą mergina.jis sukaupė drąsą,priėjo prie jos ir atvirai papasakojo apie savo jausmų.mergina atsakė klausimu:-ar tų turi tris mersedesus?
-ne.
-o dvieju aukštu vilą?
-ne.
-tuomet pokalbis baigtas.po tokios nesekmes vaikinas apsilanke pas teva ir papraše patarimo.tewas sako:-na,ka as galiu tau pasakyti,sunau.parduosi ferari,nusipirksi tris mersedesus,bet del merginos nugriauti tris vilos aukstus-tai jau nerimta,suneli

thumbup.gif ir as taip savo sunui sakau
Atsakyti
Kaip galima FB pagalba užsidirbti pinigų:

1. Įjungti FB
2. Ištrinti savo profilį
3. Eiti dirbti.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 11 04, 11:22)
Kaip galima FB pagalba užsidirbti pinigų:

1. Įjungti FB
2. Ištrinti savo profilį
3. Eiti dirbti.

thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti