stomotologas kruopščiai tvarko dantis moteriškei.Staiga skamba moters mobilusis telefonas,na žinoma ji negali pakelti ragelio..skamba telefonas 1..2...3..4..5 kartus ....stomotologas pradeda nervintis,jam susikaupti trukdo telefono skambutis,telefonas toliau skamba...jis neištveria ir pakelia ragelį:
-Alio?
Vyriškas balsas kitam laido gale:
-Alio???
Stomotologas:
-Tu kas?
Vyriškas balsas:
-Jos vyras!!!
Stomotologas :
-klausyk,vyre, aš tuoj baigsiu,ji išspjaus...ir tau perskambins!
Sugavo vilkas miške Raudonąją Kepuraitę. Nusitempė į krūmus:
- Duok!
- Vilke, Tu ką, išprotėjai?!
- Aš kam sakiau? Duok!
- Vilke, tu juk toks didelis, o aš tokia maža!.. ...
... - Duok arba aš rimtai supyksiu!
Raudonoji Kepuraitė pasikėlė sijonėlį. Kelnaites pradėjo mautis.. Vilkas, supykęs:
- Ką, aš Tave čia kakoti atsivedžiau? Pyragaičius duok!
Petriukas per pamoka traškina tušinuką. Mokytoja:
- Petriuk, baik traškinti tušinuką.
Petriukas neklauso, kad ir kaip mokytoja jį ramina.
- Petriuk, ar kokia nervų liga sergi, ar siaip kokie klausimai neramina?
- Taip, mokytoja, kaip tik norėjau jūsų paklausti - Tušinukas vyriškos giminės, o šerdelė moteriškos, kad kiek aš spaudyčiau - mažų tušinukų nėra...
- Lauk Petriuk, pas direktorių! - supyko mokytoja.
Petriukas nueina pas direktriu ir klausia to paties.
- Petriuk,-sako direktorius-Atrodo protingas vyras esi. Ar nematai, kad spiralė įdėta?
Degalinėje kabo toks skelbimas:
Kas prisipils pilną baką benzino, galės dalyvauti loterijoje. Prizas - nemokamas seksas.
Atvažiuoja du vyriškiai, prisipila pilną baką ir ateina susimokėti, o tuo pačiu klausia žaidimo taisyklių. Šeimininkas aiškina, kad jos labai paprastos - jis sugalvoja skaičių nuo 1 iki 10 ir kas atspėja, tas laimi. Klientas:
- Septyni.
Šeimininkas:
- Ne. Aš sugalvojau skaičių DU. Pamėginkite kitą kartą...
Po savaitės. Klientas:
-Trys.
Šeimininkas:
- Apmaudu, bet neatspėjot. Aš buvau sugalvojęs penkis. Na gal kitąsyk sėkmė jus lydės....
Vyrai išvažiuoja iš degalinės, o vienas ir sako:
- Kažkokia įtartina loterija. Gal jis paprasčiausias sukčius? Kitas ugningai atrėžia:
- Na ką tu. Viskas sąžininga: praeitą savaitę mano žmona dusyk išlošė...