QUOTE(Vika333 @ 2011 09 01, 14:59)
bet Lyanna, jus kaip tas diedas is anekdoto, isgere degtines, po to konjako, po to dar sampano, galiausiai nuslifavo viska alum ir uzvalge kibinu, veme visa nakti ir keikes, kad kibinu apsinuodijo
Neisizeiskit tiktai, as cia nepiktai, bet mano nuomone, jum visuma darytu proceduru dave efekta, o ne aleksandritas, pradetumet nuo aleksantrito, o baigtumet elosu, tai sakytumet, kad elos suveike
Vika, kažkaip įdomiai jūs čia rašot. Taigi jums po naminio iš karto buvo rezultatas, o man išvis nieko nekrito. Po ELOS sureagavo tik keli ploteliai, kiti kaip augo gyvaplaukiais, taip ir liko. Nesakykit, kad jie augo augo, o tada susiprotėjo, kad turi iškristi ir iškrito.
Gi turėjau pertraukas po visų tų kitų aparatų ir niekas nesikeitė, o pertraukų metu plaukai tik stiprėdavo. Po aleksandrito iškart pasijautė rezultatas. Džiaugiuosi, kad jums padėjo kiti aparatai. Deja mano organizme kažkas ne taip ir padėjo tik stipriausias aparatas, nuo kurio manau ir reikėjo iš karto pradėti.
Aš netgi su šituo lazeriu turėsiu dar ilgai laukti galutinio rezultato, bent jau ant šlaunų tai tikrai. Taigi manau nereikia komentuoti nežinant situacijos. Manau netgi neįsivaizduojat kokia situacija su plaukuotumu pas mane.