Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Lyanna @ 2011 08 09, 09:15)
deja ir ELOS nepadėjo, kažkiek iš pradžių sureagavo, o tada sustojo ir viskas, užtat aleksandritas tikras išsigelbėjimas.

bet Lyanna, jus kaip tas diedas is anekdoto, isgere degtines, po to konjako, po to dar sampano, galiausiai nuslifavo viska alum ir uzvalge kibinu, veme visa nakti ir keikes, kad kibinu apsinuodijo hihihi.gif Neisizeiskit tiktai, as cia nepiktai, bet mano nuomone, jum visuma darytu proceduru dave efekta, o ne aleksandritas, pradetumet nuo aleksantrito, o baigtumet elosu, tai sakytumet, kad elos suveike ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 09 01, 14:59)
bet Lyanna, jus kaip tas diedas is anekdoto, isgere degtines, po to konjako, po to dar sampano, galiausiai nuslifavo viska alum ir uzvalge kibinu, veme visa nakti ir keikes, kad kibinu apsinuodijo hihihi.gif  Neisizeiskit tiktai, as cia nepiktai, bet mano nuomone, jum visuma darytu proceduru dave efekta, o ne aleksandritas, pradetumet nuo aleksantrito, o baigtumet elosu, tai sakytumet, kad elos suveike  ax.gif

Vika, kažkaip įdomiai jūs čia rašot. Taigi jums po naminio iš karto buvo rezultatas, o man išvis nieko nekrito. Po ELOS sureagavo tik keli ploteliai, kiti kaip augo gyvaplaukiais, taip ir liko. Nesakykit, kad jie augo augo, o tada susiprotėjo, kad turi iškristi ir iškrito.
Gi turėjau pertraukas po visų tų kitų aparatų ir niekas nesikeitė, o pertraukų metu plaukai tik stiprėdavo. Po aleksandrito iškart pasijautė rezultatas. Džiaugiuosi, kad jums padėjo kiti aparatai. Deja mano organizme kažkas ne taip ir padėjo tik stipriausias aparatas, nuo kurio manau ir reikėjo iš karto pradėti.

Aš netgi su šituo lazeriu turėsiu dar ilgai laukti galutinio rezultato, bent jau ant šlaunų tai tikrai. Taigi manau nereikia komentuoti nežinant situacijos. Manau netgi neįsivaizduojat kokia situacija su plaukuotumu pas mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 01 rugsėjo 2011 - 15:25
QUOTE(Lyanna @ 2011 09 01, 16:21)
Taigi jums po naminio iš karto buvo rezultatas

Jo, pradejo kristi labai labai greitai, bet po to vel labai greitai ataugo, po to vel dariausi, ir vel ataugo, ir taip beveik 1,5 metu doh.gif turejau omeny, kad nori nenori, naikint juos reikia laiko, ir nemazai... jei toliau darytumet elosa, butu tas pats. Nes tik per ilga ilga laika jie isnyksta, o ne per kelias proceduras, kaip cia raso P.S. svarbiausia, kad jum yra efektas dabar ir galit jau dziaugtis 4u.gif bet ant eloso nevarykit, superine technologija, ale kaip ir visos kitos - reikalauja laiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 01 rugsėjo 2011 - 15:39
QUOTE(Vika333 @ 2011 09 01, 15:29)
Jo, pradejo kristi labai labai greitai, bet po to vel labai greitai ataugo, po to vel dariausi, ir vel ataugo, ir taip beveik 1,5 metu  doh.gif turejau omeny, kad nori nenori, naikint juos reikia laiko, ir nemazai... jei toliau darytumet elosa, butu tas pats. Nes tik per ilga ilga laika jie isnyksta, o ne per kelias proceduras, kaip cia raso P.S. svarbiausia, kad jum yra efektas dabar ir galit jau dziaugtis  4u.gif  bet ant eloso nevarykit, superine technologija, ale kaip ir visos kitos - reikalauja laiko

Nieko aš nevarau, tik konstatuoju faktą. Dariausi su ELOS 7 procedūras, tai man užėmė beveik pusę metų ir nebuvo taip, kad dauguma plaukų bent po vienos iš procedūrų iškristų arba kad apie mėnesį neaugtų išvis plaukai (ką pastebiu su aleksandritu). Nesakau gi, kad ELOS neveiksmingas, sakau tik, kad man nepadėjo. Kitoms padeda naminiai aparatai, man jie išvis nesuveikė. Vadinasi čia rimtesnis plaukuotumas nei pas kitas ir reikia daug rimtesnio aparato. Ir moksliniai tyrimai gi įrodo, kad ELOS yra gera technologija, bet vistiek silpnesnė už aleksandritą, nes šis lazeris galingiausias ir juo gydomas net hirsutizmas.
Nesuprantu jūsų užsipuolimo prasmės. Parašiau kaip buvo man, o tai visai nereiškia, kad aparatas yra blogas, tieisog man nepadėjo ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 09 01, 17:54)
Nesuprantu jūsų užsipuolimo prasmės.

as visai nepiktai, perskaitykit su sypsena ax.gif dziaugiuosi uz jus, ir tik isakiau savo nuomone, kad jums ne technologija suveike, o begale visokiausiu per ilga laika darytu lazeriavimu ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man Elos gerai veikia, kur nupliko pries pusmeti, taip ir neatauga, nes gimdymas ir t.t., tai buvau sustabdziusi proceduras, o dabar vel tesiu tas vietas, kur dar liko plaukeliu. Aisku proceduru reikejo nemazai, gal kokiu 14 padare man jau, bet as jau ir dabar labai labai patenkinta, nes kai pavieniai tie plaukai, tai nelabai ir matosi. Super buvo, kai buvom prie juros, per 6 dienas nesiskutau ne karto bigsmile.gif , kai anksciau kad i pliaza iseiti reikedavo skustis kasdien. Man cia jau nerealu, o dar liko mano kokios 5 proceduros, tad manau isvis liuks viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 09 01, 17:34)
as visai nepiktai, perskaitykit su sypsena  ax.gif  dziaugiuosi uz jus, ir tik isakiau savo nuomone, kad jums ne technologija suveike, o begale visokiausiu per ilga laika darytu lazeriavimu  ax.gif  drinks_cheers.gif

Vika, tiesiog aš nesutinku, kad man padėjo begalė darytų lazeriavimų. Tai galima suprasti tik matant ir jaučiant kaip viskas vyksta. Su tais kitais aparatais mano šlaunis bėrė po kiekvienos procedūros, nesvarbu kiek jų buvo daryta. Po aleksandrito neberia ir tai tik pusantro mėnesio, kol nepasirodo plaukeliai, kurie buvo miego būsenoje. Pavyzdžiui po pirmos procedūros naujų plaukelių pasirodė tikrai nemažai, vėl pradėjo berti. Po antros procedūros plaukelių žymiai mažiau, bet tik ant bikinio ir pažastų. Ant šlaunų vėl jų pasirodė gana daug, dabar kaip tik tas laikotarpis, kai jie atauga, mane šiek tiek beria bei nemaloniai badosi. Tokiu laikotarpiu būnu labai pažeidžiama, nes negaliu laisvai jaustis ir grįžta nemalonūs prisiminimai iš to laiko, kai išvis negalėjau normaliai gyventi. Todėl man šie jūsų postai šypsenos nekelia. Tiesiog ne visi turbūt gyveno taip kaip aš, todėl ir negali suprasti. Lengva kalbėti, kai padeda net naminis lazeris, o kai sunku pasiekti rezultatų net su profesiomnaliais aparatais, tai optimizmas gali ir dingti.
Šlaunys, tai hormoninė sritis ir ten netgi su aleksandritu reikia nemažai procedūrų, tai nenustebčiau, jei tai man užims daug metų. Jau nekalbu apie išleidžiamus pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 09 01, 17:54)
arba kad apie mėnesį neaugtų išvis plaukai (ką pastebiu su aleksandritu).

Aha,man irgi po jo neauga,eisiu uz poros savaiciu antrai procedurai.
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2011 09 01, 12:06)
Na bent jau man sakė kad Aleksandrito lazeri turi tik laisvės prospekte esanti  klinika  g.gif

http://www.lazerinek...lauku-salinimas
Ar čia? Kaip su tuo aleksandritu man paaiškinkit g.gif Čia jau skaičiau, kad jis vienas geriausių šiuo metu. Bet kaip suprast, nes kai atsidariau jų info, tai rašo Plaukų šalinimas lazeriu. Fotoepiliacija. Ir info rašo, kad čia tas aleksandrito lazeris. O fotoepiliacija skaičiau čia, kad nelabai veiksminga g.gif Padėkit surišti galus, kas po kam.

Dariausi prieš 6m Odos ir Lazerinės chirurgijos centre. Nežinau net, kokį ten lazerį tuo metu naudojo, bet norimo rezultato nedavė. Išnyko nuo 20-60 proc plaukų. Čia atitinkamai pagal vietas. Geriausiai išnyko blauzdos. Kažkodėl labiausiai ataugo pažąstyse, nors buvo juodžiausi plaukai. Jei pasikeitė technologijos, norėčiau gal pakartot g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 09 09, 16:33)
http://www.lazerinek...lauku-salinimas
Ar čia? Kaip su tuo aleksandritu man paaiškinkit

Taip,cia. Nzn ka paaiskint,bet naujiena tas Aleksandrito lazeris LT,tikrai neataugo plaukai per menesi.Sake reik 3 proceduru kad pilnai sunaukint svogunelius.
Atsakyti
sveiki.
alexandrite hair removal machine
Alexandrite lazeris-Trumpalaikio poveikio.Paskaitykit.
As UK salinu lazeriu nepageidaujamus plaukus salone,dirbu su Plasmalite 600 IPL lazeriu.Ir tikrai reikia daugiau nei triju proceduru,panaikinti nep.Plaukelius.Po triju sesiju,galit pamatyti tik poveiki,o kad pranyktu plaukeliai,reikia 6-12 esiju.Priklauso nuo jusu hormonu,odos tipo ir plaukeliu.Lazerio proceduros ilgalaikes,bet ne visam gyvenimui,nes hormonai keiciasi,ir plaukeliai vel atauga.Taciau galbut nebe tokie ilgi,tamsus kaip iki proceduros.O ir poveikis lazerio priklauso nuo plaukeliu spalvos.Lazeris daug geriau veikia ant tamsiu plauku,tokiu kaip pazastyse,bikini srityje ir pan.O sviesiems plaukeliams tiesiog reikia daugiau proceduru.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2011 09 12, 13:53)
sveiki.
alexandrite hair removal machine
Alexandrite lazeris-Trumpalaikio poveikio.Paskaitykit.

Niekur ten nerandu, kad tai trumpalaikio poveikio aparatas. Poveikis jo, manau, truks tikrai ne trumpiau negu IPL. Ir rezultatas pasirodo irgi tik po 3-jų procedūrų.
Atsakyti