labos, ar aš teisingai suprantu, kad aleksandrito lazeris yra pažangiausias, efektyviausias ir žodžiu - geriausias lazeris šalinimui?
visai jau pasimest baigiu
Sveikos
gal yra mergaiciu is klp , kurios galetu parekomenduoti, kur pasidaryti depiliacija lazeriu ?
gal yra mergaiciu is klp , kurios galetu parekomenduoti, kur pasidaryti depiliacija lazeriu ?
QUOTE(mikasi @ 2011 08 05, 19:42)
labos, ar aš teisingai suprantu, kad aleksandrito lazeris yra pažangiausias, efektyviausias ir žodžiu - geriausias lazeris šalinimui?
Visiškai teisingai, išbandžiau daug būdų, padeda tik aleksandritas
QUOTE(Lyanna @ 2011 08 08, 09:19)
Visiškai teisingai, išbandžiau daug būdų, padeda tik aleksandritas
Sveikute, Lyanna, ir Elos nepadėjo Jums?
QUOTE(D'Luxe @ 2011 08 08, 14:33)
Sveikute, Lyanna, ir Elos nepadėjo Jums?
Labas D'Luxe, deja ir ELOS nepadėjo, kažkiek iš pradžių sureagavo, o tada sustojo ir viskas, užtat aleksandritas tikras išsigelbėjimas. Po dviejų procedūrų jau galiu gyventi pilnavertį gyvenimą, net vyras stebisi kaip pasikeičiau ir per tiek metų išdrįsau pagaliau įlisti į šortukus : gaila tik, kad atostogaudama įdegiau, tai kojoms reikės daryti pertrauką, gal ir nelabai gerai, bet jau nieko nepakeisi, lauksiu kol vėl oda išbals
Aš taip pat norėčiau sužinoti, kur Klaipėdoje būtų geriausia šalini plaukelius lazeriu
Bandysiu ir aš aleksandrito lazeriu, pradžiai bikini ir pažastis. Ar po vieno karto jau jaučiasi efektas? nes bandžiau fotoepiliacija, tai nieko gero, iš pradžių lyg ir mažiau o po to vėl viskas iš pradžių.
Tiesa šiuo lazeriu kiek metų turi nebeataugti plaukeliai?
QUOTE(Kuoduotoji @ 2011 08 11, 22:22)
Bandysiu ir aš aleksandrito lazeriu, pradžiai bikini ir pažastis. Ar po vieno karto jau jaučiasi efektas? nes bandžiau fotoepiliacija, tai nieko gero, iš pradžių lyg ir mažiau o po to vėl viskas iš pradžių.
Prisijungsiu prie Jusu Ketinu ir as aleksandrito lazeriu pradzioje kojas, veliau rankas ir bikini padaryti. DAug girdejau, jog lazeris neveiksmingas, atauga ir t.t. Bet kai pasakau aleksandrito lazeris, nustemba ir sako oo nezinau gal cia jau geriau ir neataugs Tai pasibaigus vasarai eisiu konsultacijai pradzioje, ziuresiu ka pasakys. Nes depiliuotis-skustis uzkniso juodai
Merginos, tik nesitikėkit, kad po pirmos procedūros su aleksandritu plaukai nebeataugs niekada gyvenime. Po pirmos procedūros visi juodukai iškrenta, maždaug po pusantro mėnesio pradeda augti plaukeliai, kurie buvo miego fazėje kai darėte procedūrą. Po antros procedūros gydytoja sakė, kad dar gali augti tie, kurie miegojo/nepasišalino pirmos ir antros procedūros metu, o po trečios jau atsiranda tik pavieniai plaukai. Toms, kurios turi tikrai didelių problemų su plaukuotumus, tai puikus išsigelbėjimas. Aš po pirmos procedūros buvau patenkinta, po antros procedūros, esu patenkinta dar labiau. Gaila, kad įdegiau ir negaliu dabar pasidaryti kojoms trečios procedūros, tai palauksiu šiek tiek, pasidarysiu tik bikini ir gal pažastukus, čia jau kaip gydytoja nuspręs. Beje, gydytoja lyg sakė, kad kartą į metus vistiek reiktų vėliau daryti palaikomąsias procedūras, bet čia jau turbūt kiekvienai individualiai.
QUOTE(Lyanna @ 2011 08 12, 09:53)
Sutinku, nera ko visko noreti po pirmo karto. Aciu uz info Lyanna, gal Jus Vilniuje daretes?
QUOTE(Lyanna @ 2011 08 12, 10:53)
Merginos, tik nesitikėkit, kad po pirmos procedūros su aleksandritu plaukai nebeataugs niekada gyvenime. Po pirmos procedūros visi juodukai iškrenta, maždaug po pusantro mėnesio pradeda augti plaukeliai, kurie buvo miego fazėje kai darėte procedūrą. Po antros procedūros gydytoja sakė, kad dar gali augti tie, kurie miegojo/nepasišalino pirmos ir antros procedūros metu, o po trečios jau atsiranda tik pavieniai plaukai. Toms, kurios turi tikrai didelių problemų su plaukuotumus, tai puikus išsigelbėjimas. Aš po pirmos procedūros buvau patenkinta, po antros procedūros, esu patenkinta dar labiau. Gaila, kad įdegiau ir negaliu dabar pasidaryti kojoms trečios procedūros, tai palauksiu šiek tiek, pasidarysiu tik bikini ir gal pažastukus, čia jau kaip gydytoja nuspręs. Beje, gydytoja lyg sakė, kad kartą į metus vistiek reiktų vėliau daryti palaikomąsias procedūras, bet čia jau turbūt kiekvienai individualiai.
Na tai zinoma, kad nedingsta visam gyvenimui -siaip ar taip -juk islieka poplaukis, o po to ima listi ir rysketi plaukai - palaikomuju proceduru garantuotai reiks.
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 08 12, 11:16)
Sutinku, nera ko visko noreti po pirmo karto. Aciu uz info Lyanna, gal Jus Vilniuje daretes?
Taip, dariausi Vilniuje Laisvės prospekte