Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(martini_girl @ 2010 12 19, 16:12)
As isbandziau daugybe sios rusies proceduru...Lazeri, impulsine sviesa, salinima radiochirurginiu budu...niekas nepadejo. Dabar bandau (ir tai tirkausiai paskutine mano viltis smile.gif salinima aleksandrito lazeriu. Esu baltaode, o plaukeliai tamsus, kaip visur rasoma, tokiem sis lazeris labiausiai tinka. Kol kas esu patenkinta. Pasidariau 3 proceduras, plaukeliu pamazejo, o ir atauge daug silpnesni. Bijau per anksti dziaugtis, bet rezultatai, lyginant su anksciau isbandytom procedurom, po kuriu ataugdavo vos ne ta pacia savaite tie patys, ka tik nusvilinti plaukai (tikriausiai lazeris nepasiekdavo net plauko saknies) tikrai geresni. Ziuresiu kas bus toliau ir pranesiu  4u.gif bet kol kas, bent jau toms kurios turi juodus plaukus ir sviesia oda, tikrai siulyciau negaist laiko su impulsinem sviesom, o pasiskaityt apie aleksnadrito lazeri, ir, aisku, pabandyti. Nes galiausiai kiekvienam veikia kitaip. Va kazkam ir su pirmosios kartos lazeriukais plaukai niolika metu neatauga, man ataugdavo ta pacia savaite... doh.gif

Domiuosi ir as aleksandrito lazeriu. geru atsiliepimu girdejau. kiek skaiciau, procedura neskausminga, bet ar tikrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martute @ 2011 04 06, 13:31)
Domiuosi ir as aleksandrito lazeriu. geru atsiliepimu girdejau. kiek skaiciau, procedura neskausminga, bet ar tikrai?  g.gif

As dariausi - man veiksminga,bet skauda -ypac bikini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2011 04 06, 16:55)
As dariausi - man veiksminga,bet skauda -ypac bikini doh.gif

swoon.gif O as taip vyliausi, kad neskausminga, nes skausmo labai bijau.... blush2.gif
Atsakyti
Kiek sakė kuo skaudžiau tuo geriau veikia , gal verta iškesti trumpalaikį skausmą , bet veiksminga bus.
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 04 24, 10:49)
Kiek sakė kuo skaudžiau tuo geriau veikia , gal verta iškesti trumpalaikį skausmą , bet veiksminga bus.

Na tas skausmas tikrai nera nepakeliamas, nedidesnis nei darantis vasku, sakyciau dar mazesnis, nes skausteli tik impulso metu ir iskart praeina...tikrai nesuprantu kaip galima tokio skausmelio bujot, kai net galvos skausmas yra didesnis ir labiau varginantis. Manau, kas turi didele problema del plaukuotumo skausmo tikrai neissigas, o kam baisus toks skausmas ir del to nesidaro proceduros, tai manau problema del plaukuotumo tikrai ne tokia jau didele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martute @ 2011 04 06, 12:31)
Domiuosi ir as aleksandrito lazeriu. geru atsiliepimu girdejau. kiek skaiciau, procedura neskausminga, bet ar tikrai?  g.gif

sveiki, o kur vilniuje daro sia procedura:) gal kas galite rekomenduoti?
is anksto aciu
Atsakyti
Aš radau tik Laisvės prospekte esančioje klinikoje, bet gal dar kas žino?
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2011 07 16, 12:20)
Aš radau tik Laisvės prospekte esančioje klinikoje, bet gal dar kas žino?

Sveiki, kažkaip nebesiuntė man priminimų apie naujas žinues, tai nebesekiau šitos temos. Dėl lazerių, tai jų yra ne mažai Vilniuj (manau ir Kaune), jei švesit į google, tikrai išmes nemažai klinikų. Priklauso nu to, kokio jūs ieškot. Laisvės prospekte yra aleksandrito lazeris, jis efektyviausias baltai odai ir tamsiems, juodiems plaukams, jei jūs kitokio tipo, gal užtektų ir impulsinės šviesos, kažkas čia iš forumiečių ir su elos neblogų rezultatų pasiekė...
Papildyta:
QUOTE(merryy @ 2011 04 27, 16:56)
sveiki, o kur vilniuje daro sia procedura:) gal kas galite rekomenduoti?
is anksto aciu

Aš darausi štai čia: http://www.lazerineklinika.lt/
Atsakyti
Kaip tik jis ne tik tamsiems, ir sviesiai rudiems tinka, as darausi rankas, mano plaukeliai tokie prie sviesesniu, na nevisai, tokie sviesiai rudi, is pradziu pradejau su impulsine sviesa, bet nemacius efekto ieskojau toliau - suradau, kad aleksandrito stipriausias lazeris, veikia ir i sviesesnius plaukus.
Atsakyti
Nebandete siu aparaciuku: http://www.beautyscr...mooth-skin.html
Atsakyti
QUOTE(salyte @ 2011 07 20, 23:39)
Kaip tik jis ne tik tamsiems, ir sviesiai rudiems tinka, as darausi rankas, mano plaukeliai tokie prie sviesesniu, na nevisai, tokie sviesiai rudi, is pradziu pradejau su impulsine sviesa, bet nemacius efekto ieskojau toliau - suradau, kad aleksandrito stipriausias lazeris, veikia ir i sviesesnius plaukus.

Aš ir nesakiau, kad jis tik tamsiems, sakiau kad efektyviausias baltą odą ir tamsius plaukus turintiems. Taip aiškino ir gydytoja ir pati savo kailiu išbandžiau. Man tamsius storus juodus plaukus veikia, o šviesesnių ir plonesnių ne. Impulsinė šviesa man taip pat jokio efekto nedavė. O jau bandėt aleksandrito lazerį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 07 21, 22:03)
Aš ir nesakiau, kad jis tik tamsiems, sakiau kad efektyviausias baltą odą ir tamsius plaukus turintiems. Taip aiškino ir gydytoja ir pati savo kailiu išbandžiau. Man tamsius storus juodus plaukus veikia, o šviesesnių ir plonesnių ne. Impulsinė šviesa man taip pat jokio efekto nedavė. O jau bandėt aleksandrito lazerį? 4u.gif

Na taip, taciau jei kas veikia sviesesnius tai tik sis lazeris, kadangi tai pats galingiausias lazeris, vadinasi jei jis neiveiks sviesiu tai impulsine sviesa net neverta bandyti. As pasidariau dvi proceduras ranku, dar laukia trecia, man labai gerai, nors plaukeliai vietomis visai sviesus...
Atsakyti