QUOTE(martini_girl @ 2010 12 19, 16:12)
As isbandziau daugybe sios rusies proceduru...Lazeri, impulsine sviesa, salinima radiochirurginiu budu...niekas nepadejo. Dabar bandau (ir tai tirkausiai paskutine mano viltis salinima aleksandrito lazeriu. Esu baltaode, o plaukeliai tamsus, kaip visur rasoma, tokiem sis lazeris labiausiai tinka. Kol kas esu patenkinta. Pasidariau 3 proceduras, plaukeliu pamazejo, o ir atauge daug silpnesni. Bijau per anksti dziaugtis, bet rezultatai, lyginant su anksciau isbandytom procedurom, po kuriu ataugdavo vos ne ta pacia savaite tie patys, ka tik nusvilinti plaukai (tikriausiai lazeris nepasiekdavo net plauko saknies) tikrai geresni. Ziuresiu kas bus toliau ir pranesiu bet kol kas, bent jau toms kurios turi juodus plaukus ir sviesia oda, tikrai siulyciau negaist laiko su impulsinem sviesom, o pasiskaityt apie aleksnadrito lazeri, ir, aisku, pabandyti. Nes galiausiai kiekvienam veikia kitaip. Va kazkam ir su pirmosios kartos lazeriukais plaukai niolika metu neatauga, man ataugdavo ta pacia savaite...
Domiuosi ir as aleksandrito lazeriu. geru atsiliepimu girdejau. kiek skaiciau, procedura neskausminga, bet ar tikrai?