[quote=rakile,2014 06 21, 16:35]
As 4, o gal jau bus ir 5 metai kai su aleksandritu esu pasidarius, dabar tik karta metuose, nors gaunasi ir reciau, nulekiu, sis lazeris man Fovoritas ir i nieka jo nekeisciau
Neperseniausiai kaip tik buvau, tai gydytoja pasigyre kad klinika isigijo ir dar viena plauku salinimo lazeri Soprano, klausiau kam jei ir taip turi geriausia
atsake kad sis vienintelis apdovanotas kaip tikrai beskausmis, stipriausias is diodiniu ir labai draugiskas idegusiai odai, ai ir dar kazkokia patentuota technologija turi del kurios salina ir silpnus ar sviesius plaukus... tai dabar klinikoj gali visaip miksuoti pagal ivairiausias situacijas.
Na bet as vis tiek lieku prie aleksandrito, o klinikai dedu pliusa uz inovacijas!
Papildyta:
Gal jus pas kuria kita gydytoja bandykit papulti jei abejojat, isgirsit kita nuomone, as rekomenduociau Jurgita, rodos ji labai kompetetinga gydytoja
[/quote]
[quote=Krina,2014 06 23, 11:18]
Pries rinkdamasi vieta, kur atlikti plaukeliu salinimo procedura, info turejau nedaug. Bet esu tikra pasirinkau geriausia varianta. Fotoepiliacija ir lazeris veikia skirtingai, o kaina ta pati. Tai kam rinktis prastesne procedura? Todel pasirinkau aleksandrito lazeri ir jau dariausi du kartus. Super, po pirmo karto jau tiek plaukeliu iskrito, neturejau jokio vargo iki antros proceduros. Aleksandrito lazeris idealus tamsiam plaukui ir sviesiai odai (kaip mano ir yra)
Soprano lazeris efektyvus sviesiems plaukeliams salinti.
Papildyta:
[quote=rakile,2014 06 21, 16:35]
As 4, o gal jau bus ir 5 metai kai su aleksandritu esu pasidarius, dabar tik karta metuose, nors gaunasi ir reciau, nulekiu, sis lazeris man Fovoritas ir i nieka jo nekeisciau
O keliu kartu reikejo Jums aleksandritu darytis? Kurias vietas darete?
[/quote]
[quote=Karina nauja,2014 09 16, 19:05]
Ačiū už atsakymą! - bijau truputį, na, bet tikiuosi, kad kaip nors...
[/quote]
[quote=Karina nauja,2014 09 20, 14:32]
Na, va, aš jau po pirmojo karto lazerio - odai nieko baisaus nenutiko - truputį paraudo, bet praėjo per pora valandų. Nei šašiukų, nei puslelių neatsirado. Bepathen Plus turbūt padėjo.
Laukiu nesulaukiu kada tie plaukeliai pradės kristi, nes po paros jie man jau vėl matosi. Jums irgi taip buvo? - po kiek laiko pradėjo kristi ir kiek tas kritimas truko? Beje, kiek jums prireikė procedūrų, kol pamatėte aiškesnį rezultatą? Ir gal pamenate kokio stiprumo lazerio srovę pirmą kartą leido? (man darė Aleksandrito lazeriu - kažkokiu 12 stiprumu).
[/quote]
sveikos,
as irgi isbandziau aleksandrito lazeri era estetic klinikoje kaune. salinau uselius. dabar 6 diena. atrodo tragiskai, geda net is namu eiti, nepadeda nei storiausias pudros sluoksnis
visas plotas nusetas spuogais, gumbeliais, paraudimais, oda issausejusi.
tepu bepantenu bet nieko nepadeda. nezinau net ka daryt, kada ta oda pagis... paslepti net nera kaip...
is karto po proceduros buvo tik sioks toks paraudimas, greitai praejo, bet kita diena atsikeliau su guzeliais, spuogeliais ir tragiska isvaizda.
ar kam nors taip buvo?