QUOTE(Krina @ 2014 06 23, 10:18)
Fotoepiliacija ir lazeris veikia skirtingai, o kaina ta pati. Tai kam rinktis prastesne procedura? Todel pasirinkau aleksandrito lazeri ir jau dariausi du kartus. Super, po pirmo karto jau tiek plaukeliu iskrito, neturejau jokio vargo iki antros proceduros.
Aleksandrito lazeris idealus tamsiam plaukui ir sviesiai odai (kaip mano ir yra) Soprano lazeris efektyvus sviesiems plaukeliams salinti.
QUOTE(MaDam* @ 2014 06 23, 12:10)
Pritariu kad su ta fotoepiliacija tai tik pinigu ir laiko svaistymas..drauge buvo pasidarius jauciu arti desimt proceduru bikiniui, o rezultate nieko gero nepasieke.
Norėčiau iš dalies nepritarti, kad lazeris ir fotoepiliacija veikia plauko šaknį skirtingai tai taip, bet ir tas ir anas būdas tikrai efektyvus
(galiu garantuoti, nes pati naudoju naminį aparatą, rezultatas jau matosi, fotoepiliacijos salone negaliu komentuoti, nes nebandžiau) Tik su foto vienas minusas - reikia daaaaug daugiau procedūrų, laiko ir kantrybes, kad pasiekti norimo rezultato, o nekantrios meta šį reikalą pusiau kelyje, dėl to ir nemato jokio rezultato
Krina, o Soprano naikina tik šviesius, girdėjau, kad jis universalus ima tiek šviesius tiek tamsius. Ar aš neteisi
?
QUOTE(Lin1 @ 2014 06 24, 15:55)
gal pirkote fotoepilicaijos aparaciuka, kad procedura sia atlikti namuose?
Apie naminius aparatus pasiskaitykite
čia
QUOTE(rakile @ 2014 06 21, 15:35)
Neperseniausiai kaip tik buvau, tai gydytoja pasigyre kad klinika isigijo ir dar viena plauku salinimo lazeri Soprano, klausiau kam jei ir taip turi geriausia
atsake kad sis vienintelis apdovanotas kaip tikrai beskausmis, stipriausias is diodiniu ir labai draugiskas idegusiai odai, ai ir dar kazkokia patentuota technologija turi del kurios salina ir silpnus ar sviesius plaukus... tai dabar klinikoj gali visaip miksuoti pagal ivairiausias situacijas.
Na bet as vis tiek lieku prie aleksandrito, o klinikai dedu pliusa uz inovacijas!
Aš vis nerimstu, nes pasimėčiau, niekaip negaliu sudeliuoti, visoms čia susirinkusioms tinka aleksandritas, bet negi aš viena esu tokia išskirtine, kad turiu vienoj zonoj puse tamsių ir puse šviesių plaukų
Jaučiu teks ir man kažkaip kaitalioti lazerius
O tokiu atveju pasirinkimas kaip suprantu tik Era Estetic.