Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(viktoshka @ 2014 05 28, 10:43)
Galbūt, bet mano posto esmė buvo išsiaiškinti jo efektyvumą ir išgirsti atsiliepimus, jei ne į tema tai atsiprašau  ax.gif

Turbut kad i tema, o as tik norejau pasidalinti savosiomis ziniomis smile.gif drauge neseniai pasakojo kad pernai daresi rankas su elight, pas ja tankus ir tamsus plaukuciai ir jai buvo truputi kompleksas... Po penkiu proceduru plaukai visai nesumazejo ir augo kaip auge, tada kosmetologe pasake kad elight ne visai lazeris, o visgi fotoepiliacija ir reikia daugiau proceduru, tada jin nusprende nebemetyti pinigeliu...
As pati taip pat planuoju sau darytis, tik su lazeriu taupausi, nes palyginti nepigiai viskas iseina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 28, 10:43)
Galbūt, bet mano posto esmė buvo išsiaiškinti jo efektyvumą ir išgirsti atsiliepimus, jei ne į tema tai atsiprašau   ax.gif

Man e-light beveik visiškai nesuveikė. Plaukas stiprus ir juodas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 29 gegužės 2014 - 14:01
Gal paaiškintumėt man,ar gerai suprantu apie lazerines procedūras:jei kažkokios kūno srities procedūra kainuoja 300lt,o reikia 4-6procedūrų,tai kiekvieną kartą ir mokėsiu po tuos 300lt?
Atsakyti
Ačiū skaidra998 ir Lyanna 4u.gif
Tada man net nėra prasmės ir pradėti, nes aš noriu naikinti visiškai šviesius palukus, belieka tikėtis stebuklo iš Soprano.
QUOTE(rasa32 @ 2014 05 30, 10:49)
Gal paaiškintumėt man,ar gerai suprantu apie lazerines procedūras:jei kažkokios kūno srities procedūra kainuoja 300lt,o reikia 4-6procedūrų,tai kiekvieną kartą ir mokėsiu po tuos 300lt?

Taip, teisingai supratai mirksiukas.gif , labai brangiai iš viso išeina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 30 gegužės 2014 - 11:06
Ga l kuri bandet depiliuotis lazeriu cia http://adomasieva.lt/kaip-mus-rasti/

Jie turi „LightSheer Duet“ lazeri.

hmm. .. dvejoju pas mane gan sviesusu plaukeliai . Pries kazkiek metu bandziau 1 karta Suhigaroje , tai sake ,kad per sviesus.

Atsakyti
Sveikos, as Kaune radau tik Kildos klinika, bet gal geriau visgi Vilniuje, kur uzsiima tik tuo , t.y. Adomas ir Ieva?
Sakykit, jeigu pradeciau dabar, tai po kokiu 5 men ar 5 kartu kiek pas mane bikini srityje butu plaukeliu?
Plaukas storas, juodas, tankus.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2014 06 12, 12:45)
Ga l kuri bandet depiliuotis lazeriu cia http://adomasieva.lt/kaip-mus-rasti/
Jie turi „LightSheer Duet“ lazeri.

hmm. .. dvejoju  pas mane gan sviesusu plaukeliai . Pries kazkiek metu bandziau 1 karta Suhigaroje , tai sake ,kad per sviesus.

Kiek žinau šviesius ima tik Soprano lazeris Era Esthetic klinikoje Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Jeigu dar aktualu tai as lankausi Adomas ir Ieva. Skaiciau ilgai tema ir vis negalejau apsispresti kur eiti blush2.gif bet siaip nesigailiu kad ties cia apsistojau, nes man labai patinka. Labai rupestingai ir atsakingai dirba ir gydytoja nuostabi. Tikrai galiu rekomenduoti mirksiukas.gif dar del rezultato bijau ka komentuoti nors pradzia yra geresne nei as isivaizdavau ir tikejaus kai dar tik planavau. ziuresim kas bus toliau.
Atsakyti
Sveikos,
as bandziau is pazastu lazeriu salinti plaukus, man sake, kad reikia 4-6 proceduru, kurios bus atliekamos kas 3-4 savaites. Pradejau ziema, paklausiau ar iki vasaros isnyks plaukeliai, buvo pasakyta, kad isnyks net greiciau, bet deja...jau vasara, o as skutuosi, plauku kazkaip nesumazejo, kiek proceduru pasidariau jau nebeskaiciavau, bet tikrai 6 yra, tad nustojau eiti, nes rezultato isvis nematyti. Net nezinau..pas sia "meistre" daugiau nebeisiu, bet labai noriu atsikratyti plaukeliu is pazastu ilgam. Gal kuri nors darete ir galite patarti kur Vilniuje tai atlieka su REZULTATU..nuo rudens noreciau vel pabandyti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2014 06 18, 09:50)
Sveikos,
as bandziau is pazastu lazeriu salinti plaukus...

O kaip komentuoja gydytoja tokius rezultatus g.gif , nes paprastai tiek procedūrų ir turėtų užtekti, na aišku priklauso ir nuo plauko... Gal galite pasakyti kuriam salone darėtės ir su kokiu lazeriu?
Atsakyti
Sveikos gal girdejote atsiliepimu apie si lazeri?

http://www.biogrozis...auku-salinimas/
Atsakyti
Gal kas nors galetu pasakyti, kuris lazeris efektyvesnis - Aleksandrito ar Soprano?
Ar yra cia tokiu, kurios jau atliko kursas proceduru ir joms plaukuciai nebeatauga?
Atsakyti