QUOTE(ice-tee @ 2014 03 25, 12:21)
Sveikos
Pagaliau ir aš prisiruošiau išbandyti plaukelių šalinimą lazeriu. Pasirinkau šią studiją Labai patiko gydytojos profesionalumas, ko klausiau viskam gavau atsakymą. Tvarkiausi bikini. Tai galiu tik tiek pasakyti, kad po nusiskutimo peiliuku ir po šios procedūros, nejaučiu diskomforto, kurį jausdavai pašalinus plaukus tik peiliuku. Oda tapo gražesnė. Stebėsiu kaip bus toliau.
Kokie Jūsų įspūdžiai po plaukelių šalinimo lazeriu. Gal yra mergaičių, kurios pilną kursą praėjo? Įdomu išgirsti daugiau nuomonių.
Pagaliau ir aš prisiruošiau išbandyti plaukelių šalinimą lazeriu. Pasirinkau šią studiją Labai patiko gydytojos profesionalumas, ko klausiau viskam gavau atsakymą. Tvarkiausi bikini. Tai galiu tik tiek pasakyti, kad po nusiskutimo peiliuku ir po šios procedūros, nejaučiu diskomforto, kurį jausdavai pašalinus plaukus tik peiliuku. Oda tapo gražesnė. Stebėsiu kaip bus toliau.
Kokie Jūsų įspūdžiai po plaukelių šalinimo lazeriu. Gal yra mergaičių, kurios pilną kursą praėjo? Įdomu išgirsti daugiau nuomonių.
As dar esu procese bet jau laaaabai arti tikslo man tai cia atradimas nerealus tas lazeris, nes anksciau kazkaip tai neprisiruosdavau tai dar kas. bet dabar vis dar negaliu atsidziaugti savo oda
QUOTE(ievuzas @ 2014 03 29, 19:05)
sakykit, prasau mergaites, kas geriau lazeris ar fotoepiliacia? noriu pasidaryt pazastis. ziuriu cia aleksandrito ta lazeri reklamina vis, bet brangoka. Dar sakykit ar apsimoka dabar pradet, nes tuoj vasara, o ten raso, kad sauleje negalima kepintis, o reikalingos tai apie 5 proc. tai gal geriau darytis rudeni?
tai kad pazastim man rodos ta vasara tiek ir reiksmes turi.. nu gal klystu, bet kokia savaite iki proceduros ir kazkiek po nesideginkit ir koks skirtumas kada pradeti nu bet cia geriau pasiaiskinti sita