Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

As isbandziau daugybe sios rusies proceduru...Lazeri, impulsine sviesa, salinima radiochirurginiu budu...niekas nepadejo. Dabar bandau (ir tai tirkausiai paskutine mano viltis smile.gif salinima aleksandrito lazeriu. Esu baltaode, o plaukeliai tamsus, kaip visur rasoma, tokiem sis lazeris labiausiai tinka. Kol kas esu patenkinta. Pasidariau 3 proceduras, plaukeliu pamazejo, o ir atauge daug silpnesni. Bijau per anksti dziaugtis, bet rezultatai, lyginant su anksciau isbandytom procedurom, po kuriu ataugdavo vos ne ta pacia savaite tie patys, ka tik nusvilinti plaukai (tikriausiai lazeris nepasiekdavo net plauko saknies) tikrai geresni. Ziuresiu kas bus toliau ir pranesiu 4u.gif bet kol kas, bent jau toms kurios turi juodus plaukus ir sviesia oda, tikrai siulyciau negaist laiko su impulsinem sviesom, o pasiskaityt apie aleksnadrito lazeri, ir, aisku, pabandyti. Nes galiausiai kiekvienam veikia kitaip. Va kazkam ir su pirmosios kartos lazeriukais plaukai niolika metu neatauga, man ataugdavo ta pacia savaite... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2010 12 19, 17:12)
As isbandziau daugybe sios rusies proceduru...Lazeri, impulsine sviesa, salinima radiochirurginiu budu...niekas nepadejo. Dabar bandau (ir tai tirkausiai paskutine mano viltis smile.gif salinima aleksandrito lazeriu. Esu baltaode, o plaukeliai tamsus, kaip visur rasoma, tokiem sis lazeris labiausiai tinka. Kol kas esu patenkinta. Pasidariau 3 proceduras, plaukeliu pamazejo, o ir atauge daug silpnesni. Bijau per anksti dziaugtis, bet rezultatai, lyginant su anksciau isbandytom procedurom, po kuriu ataugdavo vos ne ta pacia savaite tie patys, ka tik nusvilinti plaukai (tikriausiai lazeris nepasiekdavo net plauko saknies) tikrai geresni. Ziuresiu kas bus toliau ir pranesiu  4u.gif bet kol kas, bent jau toms kurios turi juodus plaukus ir sviesia oda, tikrai siulyciau negaist laiko su impulsinem sviesom, o pasiskaityt apie aleksnadrito lazeri, ir, aisku, pabandyti. Nes galiausiai kiekvienam veikia kitaip. Va kazkam ir su pirmosios kartos lazeriukais plaukai niolika metu neatauga, man ataugdavo ta pacia savaite... doh.gif

Hmm, na tikrai įdomu, kad taip nepadėjo. Šiaip jie rašo, kad dažniausia problema būna, jei esame labai nekantrios ir nesugebame fotoepiliatoriumi naudotis per visą plauko augimo laiką (t.y., apie du metus.). Šiaip kam padeda, tai iš pradžio kas savaitę reikia naudot, o vėliau kartą į mėnesį užtenka. Bet tu kaip suprantu naudojai tik lazerį, ne fotoepiliatorių? Na nžn, sunku apsispręst verysad.gif Visom vis kitaip ir kol pats neišmėgini, tol ir nežinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_es @ 2010 12 20, 20:07)
Hmm, na tikrai įdomu, kad taip nepadėjo. Šiaip jie rašo, kad dažniausia problema būna, jei esame labai nekantrios ir nesugebame fotoepiliatoriumi naudotis per visą plauko augimo laiką (t.y., apie du metus.). Šiaip kam padeda, tai iš pradžio kas savaitę reikia naudot, o vėliau kartą į mėnesį užtenka. Bet tu kaip suprantu naudojai tik lazerį, ne fotoepiliatorių? Na nžn, sunku apsispręst  verysad.gif  Visom vis kitaip ir kol pats neišmėgini, tol ir nežinai  biggrin.gif

As bandziau ir lazeri, ir fotoepiliatoriu, aisku ne viska is karto, o metu begyje (jau penkti metai, kaip bandau atsikratyti nepageidaujamu plaukeliu) Na as du metus fotoepiliatoriaus tikrai neistempiau, pasidariau man atrodo 7 ar 8 proceduras, tiek, kiek is pradziu gydytoja teige, jog turetu pakakti, veliau kai mate ir pati, kad rezultatu nera, sake, kad turetu isnykti po 10 prpceduru... bet as nusprendziau nebetesti, atrode labai jau komerciskas jod teigimas ir nemanau, kad pasidarius 7 ir nei vieno plauko nesunaikinus po 10 staiga isnyktu visi ar bent didzioji dalis...
Taciau tikrai nesakau, kad jum tai nepades, jei radote teigiamu atsiliepimu, kad kazkam padejo, yra viltis, kad tiks ir jums. Kaip ir pati sakete, kol ismeginsi, tol negali zinot. As ir beveik visus imanomus budus tikriausiai ismeginau... smile.gif
Atsakyti
mamos patarkite, turiu drauge, kuria vargina didziulis veido ( ne tik usiukai)plaukuotumas verysad.gif tyresi hormonus viskas idealu, tai daktare priejo isvados, kad cia jau genai kalti (drauges tevas be galo be krasto plaukuotas). Ji vargske kas karta kankinasi juos raudama pincetu, valandu valandas sedi palinkusi prie veidroduko ir rauna rauna ir taip jau daug metu..
Koki lazeri ar procedura patartumete?
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 12 09, 10:41)
O as namuose pries kokius 6 metus su naminiu Rio lazeriu,vienu is pirmuju,kur po viena plauka skanuodavo dariausi pora plotu ant koju mazdaug 5cm ant 5 cm,irgi iki siol neatauga,nors tik 2-3kartus tesaudziau.Sakyciau nafai vertetu paciai isigyti ta aparata,jis tikrai nedaug kainuoja,as pries 6 metus apie 500-600lt mokejau,tai dabar jauciu kokie 300lt,bet pati sau kazin ar pataikysite i tu plauku saknis,as uselius bandziau,tai man neisejo,ir pazastys neisejo,ir bikini...tik ten kur patogu pasiekti ir gerai matosi iseidavo pataikyti...

aciu uz patarima:) as nusprendziau paziureti koks bus efektas po 3 lazerio proceduru, jei nepades, reiks ieskoti alternatyvu.
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2010 12 20, 20:42)
As bandziau ir lazeri, ir fotoepiliatoriu, aisku ne viska is karto, o metu begyje (jau penkti metai, kaip bandau atsikratyti nepageidaujamu plaukeliu) Na as du metus fotoepiliatoriaus tikrai neistempiau, pasidariau man atrodo 7 ar 8 proceduras, tiek, kiek is pradziu gydytoja teige, jog turetu pakakti, veliau kai mate ir pati, kad rezultatu nera, sake, kad turetu isnykti po 10 prpceduru... bet as nusprendziau nebetesti, atrode labai jau komerciskas jod teigimas ir nemanau, kad pasidarius 7 ir nei vieno plauko nesunaikinus po 10 staiga isnyktu visi ar bent didzioji dalis...
Taciau tikrai nesakau, kad jum tai nepades, jei radote teigiamu atsiliepimu, kad kazkam padejo, yra viltis, kad tiks ir jums. Kaip ir pati sakete, kol ismeginsi, tol negali zinot. As ir beveik visus imanomus budus tikriausiai ismeginau...  smile.gif

Na taip, gal tiesiog plauko struktūrai netinka tokie šalinimo būdai.... ax.gif
Bet dar ir nuo pačių tų fotoepiliatorių ir lazerių daug priklauso turbūt. Šiandien šnekėjau su dauge Londone, sakė pas juos jie dabar labai populiarūs (kuriuos galima naudoti namie) ir kad yra labai skirtingų kainų (nuo 50 iki 500 svaru). Tie kur pigiausi iš esmės beverčiai ir niekam nepadeda ir kad jei jau perki, tada verta tik tą brangesnį. rolleyes.gif Šiaip kai toks daiktas tai visai tikiu. Na Lietuvoje tai kokybiškiausias atrodo Silk'n SensEpil. Ir ne tik dėl to, kad turbūt brangiausias, bet dėl jo populiaromo ir pripažinimo Amerikos ir vakarų Europoj.
Žodžiu, pabandysiu, pasidalinsiu įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_es @ 2010 12 23, 23:12)
Na taip, gal tiesiog plauko struktūrai netinka tokie šalinimo būdai....  ax.gif 
Bet dar ir nuo pačių tų fotoepiliatorių ir lazerių daug priklauso turbūt. Šiandien šnekėjau su dauge Londone, sakė pas juos jie dabar labai populiarūs (kuriuos galima naudoti namie) ir kad yra labai skirtingų kainų (nuo 50 iki 500 svaru). Tie kur pigiausi iš esmės beverčiai ir niekam nepadeda ir kad jei jau perki, tada verta tik tą brangesnį.  rolleyes.gif  Šiaip kai toks daiktas tai visai tikiu. Na Lietuvoje tai kokybiškiausias atrodo Silk'n SensEpil. Ir ne tik dėl to, kad turbūt brangiausias, bet dėl jo populiaromo ir pripažinimo Amerikos ir vakarų Europoj.
Žodžiu, pabandysiu, pasidalinsiu įspūdžiais  mirksiukas.gif

Su artejanciais naujaisiais, likimo drauges 4u.gif smile.gif

I tikruju labai daug kas priklauso nuo lazerio galingumo, t.y. nuo jo skleidziamos bangos ilgio. Daugumos jus net nepasiekia plauko folikulo, nudegina tik virsune, na ir geriausiu atveju truputi giliau po oda, bet neprasiskverbia iki pat saknies, todel efektas buna toks pat kaip skutimo - plaukelis nudeges, bet toliau auga. Siuolaikiniai, naujausi lazeriai skleidizia ir labai ilgas bangas, kurios tikrai gali pasiekti plauko sakni, bet ir tai ne visur. Pvz, kaip aiskino gydytoja, ant nugaros plaukeliu saknys yra labai giliai odoje, todel ten net pats galingiausias lazeris gali ju visiskai nepaveikti. Viskas priklauso nuo laaaabai daug ko...hormonu, genu, plaukeliu gylio odoje, paties lazerio na ir dar bala zino kiek dalyku... Kantrybes mums visos ir sekmes sioje kovoje naujaisiais metais, mokslas juk zengia i prieki, gal kas naujo atsiras, o gal mes atrasime sau tinkancia technika...juk jei ne mahometas neateis pas kalna, tai kalnas ateis pas mahometa drinks_cheers.gif linksmu naujuju visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2010 12 20, 19:42)
As bandziau ir lazeri, ir fotoepiliatoriu, aisku ne viska is karto, o metu begyje (jau penkti metai, kaip bandau atsikratyti nepageidaujamu plaukeliu) Na as du metus fotoepiliatoriaus tikrai neistempiau, pasidariau man atrodo 7 ar 8 proceduras, tiek, kiek is pradziu gydytoja teige, jog turetu pakakti, veliau kai mate ir pati, kad rezultatu nera, sake, kad turetu isnykti po 10 prpceduru...

O kur darėtės tas fotoepiliatoriaus procedūras? Ta prasme, su kokiu fotoepiliatoriumi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 01 04, 10:49)
O kur darėtės tas fotoepiliatoriaus procedūras? Ta prasme, su kokiu fotoepiliatoriumi?  4u.gif

Dariausi Vilniaus lazerines dermatologijos centre. Paties Tikslaus aparato pavadinimo nepamenu, manau jie turi tik viena.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2011 01 19, 14:42)
dabar visai nebūtina pinigus taškyti grožio salonuose, jeigu nori atlikti fotoepiliacijos procedūras. Galima tiesiog įsigyti fotoepiliatorių, kuris skirtas naudoti namuose. Kai kas sako, kad tai brangus dalykėlis, bet kai pasiskaičiuoji, kiek išleidi tom pačiom procedūroms salonuose, tai supranti, kad jis tau atsipirks labai greitai
Papildyta:
pamiršau paminėti kur Lietuvoje galima įsigyti. Aš mačiau www.hairfree.lt

Na visu pirma, manau, reiketu isitikinti, kad toks plaukeliu salinimo budas (t.y. fotoepiliacija) yra efektyvus. Man, pavyzdziu, fotoepiliacijos efektas pas profesionale dermatologe buvo lygus 0. Taigi, keistai skamba, bet dziaugiuos isleidus pinigelius profesionaliam kabinete, nes pabandzius savo ant savo kailiuko, supratau, kad reikia ieskoti kito budo ir tokiais 'naminiais' dalykais nesigundau. Jei buciau investavus i toki aparata, pries tai neisbandzius, kur dabar ji deciau...
Be to, bet koks aparatas, leidziamas naudoti namuose, mums neprofesionalems, nagali prilygti profesionalaus aparato galingumui, kuri gali naudoti tik gydytojas dermatologas igijes licenzija ir supazindintas su saugos reikalavimais. Gal but, kas turi nedidele problema ir galima pasizaisti su tokiais daikciukais, kai netinka epiliatorius del iauganciu plaukeliu ir pan, bet kas turi didele problema, tikrai nuosirdziai netikiu, kad gali padeti. Cia tik mano nuomone, kiekvienas renkasi ka bandyti, ko ne ir kiekvienas gali laisvai isreiksti savo nuomone smile.gif Manes toks nepaperka 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Laba vakara
Aš turiu problemu su veido plaukuotumu. Ir bandysiu tai šalinti Kaune Kildos klinikoje. Manau ten ne kosmetikos salonas ir tai bent bus geriau. Hormonai buvo tirti viskas gerai , tik antsvoris . Tirta ne viena karta todel nusprendžiau juos pašalinti. Tai net nežinau nuo ko pradet savo klausimus.
Ar esat kas kas ten dare? ar tai skauda ? ar reikia kokio preiš tai pasiruošimo?
ir priežiura po to? ar išvazda negazdina po to , jei išeiti į viešuma?
Atsakyti
QUOTE(Evelinčikas @ 2011 01 19, 19:39)
Laba vakara
Aš turiu problemu su veido plaukuotumu. Ir bandysiu tai šalinti Kaune Kildos klinikoje. Manau ten ne kosmetikos salonas ir tai bent bus geriau. Hormonai buvo tirti viskas gerai , tik antsvoris . Tirta ne viena karta todel nusprendžiau juos pašalinti. Tai net nežinau nuo ko pradet savo klausimus.
Ar esat kas kas ten dare? ar tai skauda ? ar reikia kokio preiš tai pasiruošimo?
ir priežiura po to? ar išvazda negazdina po to , jei išeiti į viešuma?

Sveika, skausmas tikrai istveriamas, impulso metu jauciamas sioks toks nemalonus dilgciojimas, bet tikrai pakenciama, priklauso dar nuo vietos, man pavyzdziui skaudziausia lupa,ja darant net sokteliu nuo kiekvieno impulso, o pilvuko pavyzdziui man visai beveik neskauda...Po proceduros daryta vietele buna paraususi, man apie 30 min/1 val, tad is karto isejus is gydytojo tikrai matysis ant veiduko paraudimas ir jei pvz turite grizti tiesiai i darba geriau pasiimkit papildoma valandele prasivaiksciot smile.gif
Atsakyti