Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(ilmaroman @ 2014 02 24, 17:44)
taip, aleksandritas stipriausias, turetu paimti ir sviesius, bet aplamai su sviesiais plaukeliais turbut tiketis stebuklu neverta.. pasidomekite sopranu, jis lygtai labiau orientuotas i sviesius plaukus

Taip, aleksandritas stipriausias, bet nėra skirtas šviesiems plaukams, nors aišku man ir šviesesnius kažkiek paveikia.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2014 02 25, 11:47)
Taip, aleksandritas stipriausias, bet nėra skirtas šviesiems plaukams, nors aišku man ir šviesesnius kažkiek paveikia.

o kiek kainuoja visi sitie malonumai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurveida @ 2014 02 24, 12:58)
as asmeniskai nieko nzn apie tokias imantrybes kaip soprano ir panasiai biggrin.gif  isbandziau snd procedura su impulsines sviesos aparatu. mano plaukeliai sviesus, sake jog tikrai turi paveikti. Ziuresim koks buvo efektas smile.gif

"Kadangi IPL ir lazeriai veikia tik tuos plaukus, kurie yra aktyvaus augimo fazėje, vidutiniškai reikia atlikti apie 6 procedūras su 1-2 mėn. pertraukomis (priklauso nuo plaukų augimo ciklo, tankio, odos spalvos, vartojamų vaistų, hormonų lygio, medžiagų apykaitos ypatumų). Plauko augimo ciklas, priklausomai nuo kūno vietos, gali trukti nuo 5 mėn. iki 1,5 m., todėl atlikus mažiau procedūrų, negaunamas maksimalus pageidaujamas rezultatas. Žinoma, jau ir po 3 procedūrų pastebėsite, kad plaukų sumažėjo, tačiau ilgalaikis efektas nebus pasiektas.
Tiek IPL, tiek lazerių „taikinys“ yra plaukuose esantis pigmentas melaninas, suteikiantis jiems spalvą, todėl baltų, žilų, šviesių plaukų šie metodai neveikia. Nors yra gausu reklamų, teigiančių, kad pašalinami ir šviesūs plaukai, visgi moksliškai įrodyta, kad idealiausias klientas šioms procedūroms – turintis šviesią odą ir tamsius plaukus."
Saltinio nuoroda

Tad su IPL (fotoepiliacija, ne lazeris) sviesius plaukelius tikrai nesutvarkysite, net stipriausi lazeriai ju neima verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajurveida @ 2014 02 25, 10:05)
o kiek kainuoja visi sitie malonumai? smile.gif

nuo 100 iki 600 lt uz 1 pasirinktos srities procedura
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 25 vasario 2014 - 10:15
Mano drauge daresi kazkada su impulsais, jai padejo ir buvo patenkita daugiau kaip metus laiko. Paziuresim kas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurveida @ 2014 02 25, 11:32)
Mano drauge daresi kazkada su impulsais, jai padejo ir buvo patenkita daugiau kaip metus laiko. Paziuresim kas bus smile.gif

Na tada jai labai pasiseke thumbup.gif Lauksime ir jusu rezultatu.
Atsakyti
Ajurveida, lauksim ispudziu ir jusu! tikimes, kad viskas bus taip pat kaip draugei smile.gif
O tas palyginimas cia silniausias stipriausias tai nieko negaliu atsakyti. Pati turiu gal ant slaunu tokius sviesesnius plaukus, pazastys tikrai juodas plaukas, bet kaip ir sakiau, rezultatais kolkas esu ziauriai patenkinta.
Atsakyti
Mergytes paaiskinkit kas cia per lazeris Dual Laser sPTF+ Photo Therapy Flash (PTF)?

Zodziu nebesusigaudau nieko. Einu Kaune i proceduras su siuo lazeriu. Po penkiu kartu bikinio zona tik vietomis pliktelejusi. Zodziu, jauciuosi istumta i kampa, tiksliai nezinau kas man priklauso uz sumokamus pinigus. Braziliska bikini procedura trunka tik apie 10min, gaunu kaip paaiskino 40 "suviu", per ta laika saudo kur papuola doh.gif Manau ir po 10 ir po 20 proceduru nebus pasalinti visi plaukai verysad.gif

Pagelbekit patarimais smile.gif Turiu po savaiteles vel eiti, bet labai suabejojau ar jie ten isvis zino ka daro.
Atsakyti
Pirma karta girdziu apie toki lazeri, Fosa g.gif bet gal del to, kad as vilniete ir domejausi tik tuo, kas pas mus yra. Man rodos, kad su normaliu lazeriu ir pas normalia gydytoja po tiek proceduru jau turetu visai nebuti arba buti minimaliai tu plauku..NIekas man jokiu suviu neskaiciuoja, padaro su vienu antgaliu, tada su kitu ir viskas. Laiko prasme, tai cia irgi kokiu max 15 min jauciu..as bikini dariausiausi atrodo 3 kartus jau. Kazkaip ne kartu viska pradejau, tai dabar tokia painalyne. Tai siai dienai neturiu kokiu geru 60 procentu plauku, kadangi iki sekancio karto man dar yra laiko, tai tiketina, kad iskris ir daugiau tu plaukeliu bigsmile.gif o ir tuos kur beturiu skutu pakankamai retai jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktosa @ 2014 03 02, 22:09)
Pirma karta girdziu apie toki lazeri, Fosa  g.gif bet gal del to, kad as vilniete ir domejausi tik tuo, kas pas mus yra. Man rodos, kad su normaliu lazeriu ir pas normalia gydytoja po tiek proceduru jau turetu visai nebuti arba buti minimaliai tu plauku..NIekas man jokiu suviu neskaiciuoja, padaro su vienu antgaliu, tada su kitu ir viskas. Laiko prasme, tai cia irgi kokiu max 15 min jauciu..as bikini dariausiausi atrodo 3 kartus jau. Kazkaip ne kartu viska pradejau, tai dabar tokia painalyne. Tai siai dienai neturiu kokiu geru 60  procentu plauku, kadangi iki sekancio karto man dar yra laiko, tai tiketina, kad iskris ir daugiau tu plaukeliu  bigsmile.gif o ir tuos kur beturiu skutu pakankamai retai jau  thumbup.gif

Cia lankausi https://www.facebook...
Kainos labai geros, bet tik va, kad naudos nezinau ar bus, kai pusiau apipesiota busiu. Viskas is to ir susideda, kad per mazai ploto per tuos suvius iseina padaryti, jei kaskart apeitu visur kur reikia, tai rezultatas butu tikrai matomas.
Dairausi jau visur kitur Kaune kokiais lazeriais dirbama, ir pagrinde visur randu IPL
cry.gif
Atsakyti
QUOTE(FOSA @ 2014 02 28, 20:43)
Mergytes paaiskinkit kas cia per lazeris  Dual Laser sPTF+ Photo Therapy Flash (PTF)?

Pagooglinus Lietuvoje niekas nesinaudoja juo (bent jau as nieko neradau), meta tik tavo imesta facebooko puslapiuka ir lenku puslapius g.gif
Fosa, keista, kad po 5 kartu tik puse plaukeliu iskrito, bet tu nenusimink, gal vis delto viskas bus gerai, juk visom skirtingai pasireiskia tas efektas, kurioms ir 1 proceduros uztenka, o kai kurioms net ir 5 praejus veikia tik dalinai, tad reikia tik palaukti 4u.gif
Atsakyti
Gal kam idomu ir susidomes, radau akcija:
http://kartu.lt/akci...ems-plaukeliams 4u.gif
Na, o kadangi man paciai labai aktualus sis lazeris, tai paskambinau ir paklausiau ar tikrai salina sviesius plaukelius, pasake, kad sis lazeris butent skirtas sviesiems plaukams tik reikes siek tiek daugiau proceduru nei iprasta.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 03 05, 12:55)
Gal kam idomu ir susidomes, radau akcija:
http://kartu.lt/akci...ems-plaukeliams  4u.gif
Na, o kadangi man paciai labai aktualus sis lazeris, tai paskambinau ir paklausiau ar tikrai salina sviesius plaukelius, pasake, kad sis lazeris butent skirtas sviesiems plaukams tik reikes siek tiek daugiau proceduru nei iprasta.

Nebloga akcija, dar ir dabar galima kuponu prisipirkti blink.gif o jau kiek dienu praejo..

Papildyta:
Va prasau, nereikia net kuponu pirkti ir galima akcija pasinaudoti
bikini ir pazastys
Atsakyti