Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

Sveikos merginos.
Noriu paklausti - kiek vidutiniškai galėtų kainuoti blauzdų plaukelių šalinimas lazeriu?
Kiek procedūrų gali prireikti?
Kokioje klinikoje ar kitur rekomenduotumėte tai atlikti?
Galbūt yra kažkoks rekomenduotinas lazeris, kuris tai daro geriausiai?
Atsakyti
QUOTE(BasaRasa @ 2014 02 21, 00:03)
Sveikos merginos.
Noriu paklausti - kiek vidutiniškai galėtų kainuoti blauzdų plaukelių šalinimas lazeriu?

Rasau nuorodas su kainomis, kurias radau ant smugio:
Estetus klinika Vilniuje - nuo 420 Lt
Odos ir lazerines chirurgijos centras Vilniuje - 380 - 580 Lt
Adomas ir Ieva Vilniuje - 300 – 350 LT
Sugihara - 510-630 Lt
Vilniaus Lazerines dermatologijos centras - 400 Lt
Era Esthetic - 380-450 Lt
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 21, 09:21)
Rasau nuorodas su kainomis, kurias radau ant smugio:
Estetus klinika Vilniuje - nuo 420 Lt
Odos ir lazerines chirurgijos centras Vilniuje - 380 - 580 Lt
Adomas ir Ieva Vilniuje - 300 – 350 LT
Sugihara - 510-630 Lt
Vilniaus Lazerines dermatologijos centras - 400 Lt
Era Esthetic - 380-450 Lt

Ačiū už šią suvestinę smile.gif

Tik klausimas - o kuri įstaiga turi geriausią reputacija tokiose procedūrose. Gal kas galės atsakyti.
Atsakyti
Bent jau man Adomas ir ieva gerai tikrai atliko, rezultatas po vieno karto buvo. Bet mano plaukas juodas ir imlus lezeriui, gal dėl to. Plius apie lazerį geri atsiliepimai ir iš užsienio. Jis tik plaukam skirtas šalinti, ne taip kaip kiti, ir pigmentinėm dėmėm ir dar belek žino kam. : ]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2014 02 22, 14:03)
Jis tik plaukam skirtas šalinti, ne taip kaip kiti, ir pigmentinėm dėmėm ir dar belek žino kam. : ]

Nesuprantu apie koki lazeri kalbate g.gif Yra atskiru skirtingu lazeriu: strijoms, randams, apgamu, karpu salinimas ir net spuogu gydymas lazeriu.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 22, 22:27)
Nesuprantu apie koki lazeri kalbate g.gif  Yra atskiru skirtingu lazeriu: strijoms, randams, apgamu, karpu salinimas ir net spuogu gydymas lazeriu.

Sveikos mergaites:)

po ilgu dvejoniu ir as nusprendziau pasidaryti plaukeliu salinima lazeriu. Prisiskaiciau visko ir cia ir kitur, vienom padeda, kitom ne, kitom dar daugiau auga. Pasidomejau ir vieta kur darysiu, atsiliepimai tikrai geri, kainos padorios, o dar db ir nuolaida neitiketina 60% thumbup.gif Galesiu pranesti kaip man sekesi siandien:)
Atsakyti
QUOTE(Ajurveida @ 2014 02 24, 10:34)
Sveikos mergaites:)

po ilgu dvejoniu ir as nusprendziau pasidaryti plaukeliu salinima lazeriu. Prisiskaiciau visko ir cia ir kitur, vienom padeda, kitom ne, kitom dar daugiau auga. Pasidomejau ir vieta kur darysiu, atsiliepimai tikrai geri, kainos padorios, o dar db ir nuolaida neitiketina 60%  thumbup.gif  Galesiu pranesti kaip man sekesi siandien:)

O jusu plaukeliai kokios spalvos? Man aktualiau butu lazeriukai, kurie naikina sviesius. O kur darysite?
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 24, 12:40)
O jusu plaukeliai kokios spalvos? Man aktualiau butu lazeriukai, kurie naikina sviesius. O kur darysite?

as turiu sviesius plaukelius, tik beda kad jie auga kosminiu greiciu, ir oda kencia nuo viskiu depiliaciju... doh.gif tai sakiau nueisiu i masazo klinika pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(BasaRasa @ 2014 02 22, 02:39)
Ačiū už šią suvestinę smile.gif

Tik klausimas - o kuri įstaiga turi geriausią reputacija tokiose procedūrose. Gal kas galės atsakyti.

Kol issirinkau pati, domejausi ir issiaiskinau nemazai apie visokius plaukeliu salinimo lazerius. Siaip tai reikia rinktis pagal lazerio tipa, aleksandrito lazeris geriausiai veikia i plauku pigmenta, todel ir geriausiai salina plaukus. Diodiniai lazeriai veikia pigmenta prasciau, o jei is diodiniu - tai kiek zinau stipriausias yra soprano ice.
Atsakyti
QUOTE(ilmaroman @ 2014 02 24, 12:25)
Kol issirinkau pati, domejausi ir issiaiskinau nemazai apie visokius plaukeliu salinimo lazerius. Siaip tai reikia rinktis pagal lazerio tipa, aleksandrito lazeris geriausiai veikia i plauku pigmenta, todel ir geriausiai  salina plaukus. Diodiniai lazeriai veikia pigmenta prasciau, o jei is diodiniu - tai kiek zinau stipriausias yra soprano ice.

Tai niekaip nesuprantu, niekas taip ir neatsake doh.gif jei aleksandritas geriausias ir stipriausias tai jis sunaikins sviesius plaukus? Skaiciau, kad jis neima svesesniu plaukeliu, tai ar reiskia, kad vienintelis lieka Soprano g.gif ?
Atsakyti
as asmeniskai nieko nzn apie tokias imantrybes kaip soprano ir panasiai biggrin.gif isbandziau snd procedura su impulsines sviesos aparatu. mano plaukeliai sviesus, sake jog tikrai turi paveikti. Ziuresim koks buvo efektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 24, 12:47)
Tai niekaip nesuprantu, niekas taip ir neatsake  doh.gif  jei aleksandritas geriausias ir stipriausias tai jis sunaikins sviesius plaukus? Skaiciau, kad jis neima svesesniu plaukeliu, tai ar reiskia, kad vienintelis lieka Soprano  g.gif ?

taip, aleksandritas stipriausias, turetu paimti ir sviesius, bet aplamai su sviesiais plaukeliais turbut tiketis stebuklu neverta.. pasidomekite sopranu, jis lygtai labiau orientuotas i sviesius plaukus
Atsakyti