Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

gal kas pasidalins is kur perkat keiciamas lempas 750 blyksniu. kur pigiau. ar rizikuojat siustis is ebay?
Atsakyti
QUOTE(AustejaKamile @ 2014 02 11, 18:10)
O niekas neturi pačios nusipirkusios lazerio, pvz Philips Lumea Precision SC2002/01 IPL Hair Removal System with Facial Attachment ? Aš nusipirkau prieš kelias savaites, rytoj darausi antrą procedūrą (blauzdos, šlaunys, bikini (brazilian), pažastys, veidas). Nekantrauju rezultatus pamatyti.  thumbup.gif Turėtų už kelių mėnesių būti. Beveik nieko nejaučiu pati sau darydama ir atsiliepimai labai labai pozityvūs. Nu žiūrėsim..

O cia tikrai lazerinis aparatas g.gif ? sitas panasus i fotoepiliatoriu, as irgi turiu namini fotoepiliatoriu, naudoju apie 4 menesius, rezultatai pasirode jau po 4 proceduros, o siai dienai plauku sumazejo 70%, bet naminiai neima sviesesniu plaukeliu, o ju pas mane irgi nemazai ant slaunu, tad naminiai fotoepiliatoriai tikrai nepades ju atsikratyti, todel reikia ieskotis alternatyvos salone darant profesionaliais lazeriukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu, kaip jums viekia tie naminiai aparatai...Turejau ir as kazkada, bet aisku cia buvo prie kokius gerus septynis metus. Rezultatas toks - isleista kruva pinigu, zaidimas su kiekvienu plauku, o nedingo nei vienas doh.gif Antra karta vyras tokio pirkinio nepatvirtintu lotuliukas.gif O ir nemanau kad stipriai kas pasikeite, nes masiniam naudojimui niekas gi negamins ir nepardavines tokiu aparatu su kuriais dirba gydytojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktosa @ 2014 02 12, 22:07)
Nu niekaip nesuprantu, kaip jums viekia tie naminiai aparatai...Turejau ir as kazkada, bet aisku cia buvo prie kokius gerus septynis metus. Rezultatas toks - isleista kruva pinigu, zaidimas su kiekvienu plauku, o nedingo nei vienas doh.gif Antra karta vyras tokio pirkinio nepatvirtintu  lotuliukas.gif O ir nemanau kad stipriai kas pasikeite, nes masiniam naudojimui niekas gi negamins ir nepardavines tokiu aparatu su kuriais dirba gydytojos  g.gif

drinks_cheers.gif juolab su tais naminiais švytinasi velnias žino kiek kartų, juk nieks nežino koks poveikis odai...man po vienos procedūros labai ženkliaia pasimatė rezultatas.....tuo tarpu kažkuri čia rašo, kad po 4 ir dar neaišku ar namuose pasidarysi pagal taisykles, juk ir palaikymo yra tam tikras laikas, o ne laikai prie odos kiek nori nzn nzn aš su savo kūnu nerizikuoju....
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 12, 09:44)
O cia tikrai lazerinis aparatas  g.gif ? sitas panasus i fotoepiliatoriu, as irgi turiu namini  fotoepiliatoriu, naudoju apie 4 menesius, rezultatai pasirode jau po 4 proceduros, o siai dienai plauku sumazejo 70%, bet naminiai neima sviesesniu plaukeliu, o ju pas mane irgi nemazai ant slaunu, tad naminiai fotoepiliatoriai tikrai nepades ju atsikratyti, todel reikia ieskotis alternatyvos salone darant profesionaliais lazeriukais  mirksiukas.gif

Lietuvoj jis pristatomas ala kaip lazerinis. O šiaip rašo : Philips Lumea uses an innovative light-based technology called IPL (Intense Pulsed Light), derived from the technology used in professional beauty salons. Philips has adapted this technology for safe and effective use in the comfort of your own home. Philips worked closely with leading dermatologists to develop this breakthrough hair removal system, together with consumer research involving 2000 women for over 10 years.
Aš šviesių plaukelių neturiu, tai tokios problemos nėr.

QUOTE(viktosa @ 2014 02 12, 21:07)
Nu niekaip nesuprantu, kaip jums viekia tie naminiai aparatai...Turejau ir as kazkada, bet aisku cia buvo prie kokius gerus septynis metus. Rezultatas toks - isleista kruva pinigu, zaidimas su kiekvienu plauku, o nedingo nei vienas doh.gif Antra karta vyras tokio pirkinio nepatvirtintu  lotuliukas.gif O ir nemanau kad stipriai kas pasikeite, nes masiniam naudojimui niekas gi negamins ir nepardavines tokiu aparatu su kuriais dirba gydytojos  g.gif

Prieš septynis metus tikrai visai kitokie reikalai buvo.. Išvis iš kur tokį dalyką reikėjo gauti, kad ir prieš porą metų? g.gif g.gif Aišku jis nėra toks galingas kaip grožio salonuose, bet mano dermatologė sakė, kad super. thumbup.gif

QUOTE(Žmona @ 2014 02 12, 22:49)
drinks_cheers.gif juolab su tais naminiais švytinasi velnias žino kiek kartų, juk nieks nežino koks poveikis odai...man po vienos procedūros labai ženkliaia pasimatė rezultatas.....tuo tarpu kažkuri čia rašo, kad po 4 ir dar neaišku ar namuose pasidarysi pagal taisykles, juk ir palaikymo yra tam tikras laikas, o ne laikai prie odos kiek nori nzn nzn aš su savo kūnu nerizikuoju....

Prašom, tamsta, tuomet pati paklausti tos merginos, kuri "lazeriuoja" apie tuos Phillips produktus. Ir matau nelabai suprantat kaip viskas veikia.. doh.gif Tai yra blyksniai, o ne kažkokie palaikymai. doh.gif

---

Nu kaip matau Lietuvoj tai visiška naujovė.. Net nustebau, kad taip nieko nežino moteriškės apie tokius aparatus. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AustejaKamile: 12 vasario 2014 - 23:11
QUOTE(viktosa @ 2014 02 12, 21:07)

Pries 7 metus gal ir buvo vienas kitas aparatas , kuris tik po 1 plaukeli darydavo, ju yra ir po siai dienai, bet yra stipri pazanga sioje srytije, daug pasirinkimo ir patobulinimu. Po viena plauka as irgi tikrai nezaisciau, bet mano aparatas apima 6cm2 plota, tad pliki plotai atsirando gan greitai, aisku jus nelyginkyte naminius su profesionaliais, nes paskutiniu galingumas vos ne desimt kartu skiriasi, del to su naminiais labai ilga laika reikia zaisti, bet uz tai as viena karta isleidau kruva pinigu, bet turesiu ji visa laika ir bet kokiu laiku galiu pasinaudoti, beto pinigu prasme tikrai susitaupo (as vienu metu darau slaunys, blauzdas, bikini ir pazastys, na dar trupuciuka pilvo srityje, isivaizduokite kiek pinigu reiktu vienai procedurai salone), pati rinkausi tarp profesionaliu proceduru ir naminiu, tad tikrai gerai apskaiciavau. Kiekvienas renkasi kaip jam patogiau ir naudingiau 4u.gif

QUOTE(Žmona @ 2014 02 12, 22:49)

O jus isitikinus, kad profesionaliu lazeriniu aparatu poveikis odai istirtas? g.gif Visi aparatai vieno poveikio, isskyrus, kad profesionalus turi desimt kart didesni galinguma...

QUOTE(AustejaKamile @ 2014 02 12, 23:09)
Lietuvoj jis pristatomas ala kaip lazerinis.

Bet vis gi manau, kad cia yra foto, o ne lazeris, galiu klysti  ax.gif
QUOTE(AustejaKamile @ 2014 02 12, 23:09)
Nu kaip matau Lietuvoj tai visiška naujovė.. Net nustebau, kad taip nieko nežino moteriškės apie tokius aparatus

Lietuvoje jau tikrai nenaujove. Tiesiog kai kurios gal nusivyle siais apararais, o gal tiesiog isitikino, kad geriau brangiau ir greiciau, negu letai bet irgi uztikrintai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 13 vasario 2014 - 06:53
Man rodos čia tema labiau lenkta į plaukelių šalinimą profesionaliu lazeriu, o ne naminiu...ir bandymo įteigti kaip pigiau yra geriau....yra viena sena taisyklė pigiai ir gerai nebūna......jau vien tai, kad efektas pasijuto po 4 karto doh.gif rolleyes.gif
dėl palaikymo blyksnį ir turėjau omenyje, mat jo nedaro atitraukus nuo kūno...ji daro kontaktuojant su oda, manau profesionalas žino kaip tą daryti, o namuose gali ir padaugint... ypač kai pirmam efektui gauti reikia 4 kartų....

yra žmonės ir alia soliariumus turi namuos kokius tai mažus...aš jų nei naminių nei ale profesionalių nenaudoju...kiekvienas renkasi ką jis nori...
dar yra žmonės balina plaukus namuos...paskui nesupranta kodėl plaukai išbyrėjo
yra moterys, kurios gimdo namuos...

kiekvienas turi teisę į laisvą pasirinkimą ir apsisprendimą... jei kažkas mano, kad viską daryti geriau namuose, valio, man jie netrukdo, tik nereikia įtikinėti kitų gyventi taip pat 4u.gif

Galite ignoruoti šį mano pasisakymą, nes tikrai nesiruošiu veltis ir diskutuoti...
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2014 02 13, 07:29)
Man rodos čia tema labiau lenkta į plaukelių šalinimą profesionaliu lazeriu, o ne naminiu...ir bandymo įteigti kaip pigiau yra geriau...

kiekvienas turi teisę į laisvą pasirinkimą ir apsisprendimą... jei kažkas mano, kad viską daryti geriau namuose, valio, man jie netrukdo, tik nereikia įtikinėti kitų gyventi taip pat  4u.gif

Galite ignoruoti šį mano pasisakymą, nes tikrai nesiruošiu veltis ir diskutuoti...

Niekas jus net nebando itikint, turiu idomesniu dalyku nei itikineti netikincias, ir tikrai neturejau noro pasakyti kad pigiau yra geriau, o visi gyvename pagal savo pinigine, man tai buvo pats priimtiniausias budas atsikratyti plauku.
O jei jus nepastebejote mano atsakymuose, tai as kaip tik noriu pasikonsultuoti del profesionalaus lazerio, nes kaip minejau turiu nemazai sviesiu plaukeliu...
Ir nesuprantu kodel jus taip astriai reaguojate, ypac jei jums netrukdo, tai tiesiog nekreipkite demesio ir tiek...

Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 13, 06:47)
Bet vis gi manau, kad cia yra foto, o ne lazeris, galiu klysti  ax.gif

Lietuvoje jau tikrai nenaujove. Tiesiog kai kurios gal nusivyle siais apararais, o gal tiesiog isitikino, kad geriau brangiau ir greiciau, negu letai bet irgi uztikrintai  ax.gif

Dabar net pasimečiau, pradėjau žiūrėti tikriausiai Jūs teisi. g.gif Informacijos lietuviškai beveik nėra. Todėl ir susidaro įspūdis, kad tai naujovė. Niekas nieko nežino ir nesidomi.. blink.gif

O dėl to brangiai ir užtikrintai, tai nesutinku. Pati ėjau pas profesionales ir visos (trys) man užtikrino, kad reikės maždaug keturių procedūrų kojoms. doh.gif Tai aš geriau pati sau pasidarysiu tas keturias procedūras. Gyvenant ant lagaminų į salonus irgi neprivaikščiosi..
Papildyta:
QUOTE(Žmona @ 2014 02 13, 07:29)
Man rodos čia tema labiau lenkta į plaukelių šalinimą profesionaliu lazeriu, o ne naminiu...ir bandymo įteigti kaip pigiau yra geriau....yra viena sena taisyklė pigiai ir gerai nebūna......jau vien tai, kad efektas pasijuto po 4 karto  doh.gif  rolleyes.gif
dėl palaikymo blyksnį ir turėjau omenyje, mat jo nedaro atitraukus nuo kūno...ji daro kontaktuojant su oda, manau profesionalas žino kaip tą daryti, o namuose gali ir padaugint... ypač kai pirmam efektui gauti reikia 4 kartų....

yra žmonės ir alia soliariumus turi namuos kokius tai mažus...aš jų nei naminių nei ale profesionalių nenaudoju...kiekvienas renkasi ką jis nori...
dar yra žmonės balina plaukus namuos...paskui nesupranta kodėl plaukai išbyrėjo
yra moterys, kurios gimdo namuos...

kiekvienas turi teisę į laisvą pasirinkimą ir apsisprendimą... jei kažkas mano, kad viską daryti geriau namuose, valio, man jie netrukdo, tik nereikia įtikinėti kitų gyventi taip pat  4u.gif

Kaip matau tema sukurta 2010 metais, o gal ir ankščiau (nes iš naujo atidaryta).

Tai va, kad kiekvienas turi savo pasirinkimą, o jūs čia taip pavertėt lyg pati tą lazerį būčiau susikonctravus arba iš čigonės gatvėj pirkus.. Brangūs tie dalykai visvien. Kada nors pasikeis požiūris. Aišku, kad geriau eiti į saloną, jeigu galėčiau aš ir galvą plaut į saloną eičiau thumbup.gif

O čia apie efektus po vieno karto salone.. Pirmą kartą tokias pasakas girdžiu. Labai tamstai pasisekė tokiu atveju, nes nei viena profesionalė man tokių rezultatų nežadėjo ir garantuot negalėjo. Minimum 4 kartai. Čia nuo plaukų ir odos priklauso.
Atsakyti
Tiesa pasakius po savo pirmo bandymo, kuris buvo nelabai sekmingas, daugiau apie naminius tuos aparatus net ir nesidomejau. Bet kad viskas pazenge turi buti, tai faktas. AustejaKamile, viktoshka ziauriai faina, kad atradot kas tinka ir patinka jums thumbup.gif
O del to efekto, tai cia ryskiai nesusikalbejot turbut..Gi nei viena nei kita neparaset kad efektas galutinis g.gif As asmeniskai irgi perskaicius apie proceduras namies supratau, kad kazkoks efektas pasimate tik po keturiu kartu. Ar ne? O kadangi pati einu pas gydytoja tai kad efektas imanomas ir po karto tai aisku. Niekas gi nesako kad vienas ir galutinis. Nu arba as ne taip supratau sita diskusija.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktosa @ 2014 02 13, 21:02)
O del to efekto, tai cia ryskiai nesusikalbejot turbut..Gi nei viena nei kita neparaset kad efektas galutinis  g.gif  As asmeniskai irgi perskaicius apie proceduras namies supratau, kad kazkoks efektas pasimate tik po keturiu kartu. Ar ne? O kadangi pati einu pas gydytoja tai kad efektas imanomas ir po karto tai aisku. Niekas gi nesako kad vienas ir galutinis. Nu arba as ne taip supratau sita diskusija.. ax.gif

Galutinio efekto nebus nei jusu nei musu atveju, plaukeli neisnaikinsite niekada net ir su stipriais lazeriais, cia yra musu fiziologija ax.gif bet pristabdyt augima galima ir su tais ir su siais aparatais, o proceduras reikia kartoti pastoviai doh.gif , tiesiog naminiai kaip ir minejau turi mazesni galinguma del to ir suilgeja proceso trukme (vietoj 1 proceduros padaromos 4), o galutinis efektas - ir as ir jus turime grazias nepriekaistingas kojas 4u.gif Na gal tikrai baigiam sia diskusija, svarbu, kad mum veikia tas budas, visa kita tik pasirinkimo reikalas.

As noriu grizti prie savo klausimo apie Soprano lazeri. Gsl dar turite atsiliepimu, kur apart Era Estetics dar galima butu pasiteirauti sios proceduros Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 13, 21:23)
Galutinio efekto nebus nei jusu nei musu atveju, plaukeli neisnaikinsite niekada net ir su stipriais lazeriais, cia yra musu fiziologija  ax.gif bet pristabdyt augima galima ir su tais ir su siais aparatais, o proceduras reikia kartoti pastoviai  doh.gif , tiesiog naminiai kaip ir minejau turi mazesni galinguma del to ir suilgeja proceso trukme (vietoj 1 proceduros padaromos 4), o galutinis efektas - ir as ir jus turime grazias nepriekaistingas kojas  4u.gif Na gal tikrai baigiam sia diskusija, svarbu, kad mum veikia tas budas, visa kita tik pasirinkimo reikalas.

As noriu grizti prie savo klausimo apie Soprano lazeri. Gsl dar turite atsiliepimu, kur apart Era Estetics dar galima butu pasiteirauti sios proceduros Vilniuje?

jeigu veliau ir karta per metus man reikes pakartoti, tai as vis tiek visom keturiom uz sitas proceduras thumbup.gif nes as iki siol nesuprantu kodel taip ilgai delsiau su tuo lazeriu doh.gif super patogu dabar, neskaitant to kad as dar vis procese..
o del to lazerio kur paraset tai nieko nepatarsiu, einu kitur tai daugiau ir nesidomiu, nes man viskas patinka thumbup.gif
Atsakyti