Dariausi lazerio procedūras, esu labai patenkinta. Deja nespėjau iki galo viso kurso išeiti, pastojau. Bet rezultatas akivaizdus, labai laukiu, kada vėl tęsiu
QUOTE(?angeliux? @ 2014 01 21, 10:17)
o as pasidariau viena procedura rugsejo/spalio men... kadangi ne LT gyvenu, tai vis taikau nuvaziuoti grizusi.... ir butinai taip nutinka, kad butent tada buna tos dienos jauciu ta viena procedura jokio efekto nebeduos, nes iki antros bus didelis tarpas praejes kad tas aleksandritas ne tik vilniuj butu, gal kazkaip lengviau butu prisitaikyti...
na ir kas kad tos dienos? nematau problemos (ir gydytojos nemato), aisku jei yra galimybe rinktis, tai geriau po tu dienu, bet jei nera, padarys ir taip.
QUOTE(Desert @ 2014 01 26, 01:57)
na ir kas kad tos dienos? nematau problemos (ir gydytojos nemato), aisku jei yra galimybe rinktis, tai geriau po tu dienu, bet jei nera, padarys ir taip.
As tai irgi manau nesidaryciau per tas dienas..man tokia linksma pradzia buna, kad tikrai nenoreciau, kad man kas tuomet procedura darytu bet to, juk per tas dienas viskas ir siaip jautriau buna
QUOTE(Desert @ 2014 01 26, 02:57)
Per tas dienas, jei dar nepastebejote iki siol, geriausia nedaryti jokiu grozio proceduru, nes mazu maziausia bus neefektyvu, o blogiausiu atveju- gali nudeginti.
Juk seniai zinoma, kad per tas dienas neefektyvu darytis dazytis (galvos) plaukus, kirpti ir t.t. ir pan.
QUOTE(Desert @ 2014 01 26, 02:57)
Na nei etiska, nei estetiska... viskas jautru, ir taip vargina skausmai, tad saves kankinti nesinori dar labiau... be to, per tas dienas man paciai ner malonu eit darytis tokiu proceduru...
Kiek perskaičiau temos, klaipėdietės nelabai cia lankosi, bet vis gi gal atsiras buvusių šiose vietose ir kokie būtų atsiliepimai.
Pagooglinau ir radau, kad Kaipėdoje čia šalina plaukelius:
Vilniaus dermatologijos centras Klaipėdos filialas su intensyvia pulsine šviesa.
GR kinika su impulsine šviesa E-light
Laserstyle su E-light lazeriu
Kuncų ambulatorinė klinika su MeDioStar NeXT lazeriu
LazerKlinika su intensyvia pulsine šviesa.
Lorna su SpaTouch
Mane labiausiai domintų šalinimas nuo viršutinės lūpos....
Pagooglinau ir radau, kad Kaipėdoje čia šalina plaukelius:
Vilniaus dermatologijos centras Klaipėdos filialas su intensyvia pulsine šviesa.
GR kinika su impulsine šviesa E-light
Laserstyle su E-light lazeriu
Kuncų ambulatorinė klinika su MeDioStar NeXT lazeriu
LazerKlinika su intensyvia pulsine šviesa.
Lorna su SpaTouch
Mane labiausiai domintų šalinimas nuo viršutinės lūpos....
QUOTE(Niridė @ 2014 02 03, 14:20)
Per tas dienas, jei dar nepastebejote iki siol, geriausia nedaryti jokiu grozio proceduru, nes mazu maziausia bus neefektyvu, o blogiausiu atveju- gali nudeginti.
Juk seniai zinoma, kad per tas dienas neefektyvu darytis dazytis (galvos) plaukus, kirpti ir t.t. ir pan.
ane? nepastebejau, kad butu neefekyvu
QUOTE(?angeliux? @ 2014 02 03, 15:35)
Na nei etiska, nei estetiska... viskas jautru, ir taip vargina skausmai, tad saves kankinti nesinori dar labiau... be to, per tas dienas man paciai ner malonu eit darytis tokiu proceduru...
nu blyn... jau ir taip guli ten plika rura, kokia dar etika?
as pvz pasiemu iseigine darbe, paplanuoju kitus reikalus vilniuje, nes vaziuoju is kito miesto, ir tikrai del anksciau prasidejusio ciklo nezadu praleisti proceduru...
QUOTE(Desert @ 2014 02 03, 22:52)
ane? nepastebejau, kad butu neefekyvu
as pvz pasiemu iseigine darbe, paplanuoju kitus reikalus vilniuje, nes vaziuoju is kito miesto, ir tikrai del anksciau prasidejusio ciklo nezadu praleisti proceduru...
kiekvienai savo
Ieskau informacijos, ar salina plaukus lazeriu siauliuose?
O niekas neturi pačios nusipirkusios lazerio, pvz Philips Lumea Precision SC2002/01 IPL Hair Removal System with Facial Attachment ? Aš nusipirkau prieš kelias savaites, rytoj darausi antrą procedūrą (blauzdos, šlaunys, bikini (brazilian), pažastys, veidas). Nekantrauju rezultatus pamatyti. Turėtų už kelių mėnesių būti. Beveik nieko nejaučiu pati sau darydama ir atsiliepimai labai labai pozityvūs. Nu žiūrėsim..
Papildyta:
Taip, Kosmetologijos kabinetas Laserstyle Šiauliuose, Varpo gatvėj.
Papildyta:
QUOTE(Dange* @ 2014 02 09, 14:09)
Ieskau informacijos, ar salina plaukus lazeriu siauliuose?
Taip, Kosmetologijos kabinetas Laserstyle Šiauliuose, Varpo gatvėj.