Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Safaa @ 2013 11 21, 14:20)
.....Bet su kiekviena procedura plauku buna vis maziau, tai ir kaina kas karta buvo vis mazesne...  mirksiukas.gif

Paskambinki i era ir viska papasakos, gal yra ir kitu budu ja isigyti

Niekaip nesuprantu, kaip jie mato, kad plauku maziau, jei jie nuskusti buna? biggrin.gif

Skambinau, sako, kitu budu nera.

Na as dabar uzsirasiau bikinio procedurai pasibandymui (pirmai procedurai daro irgi 25proc.nuolaida), tai vadinasi, kai ja reikes kartoti, reikes tuo paciu, vienu metu ir kitas zonas daryti...
Atsakyti
Sveikos! Jei jau tokios diskusijos, tai parasysiu ir as savo nuomone apie lazerius.
Ir as lankausi Adomas ir Ieva ir darausi bikiniui proceduras tuo lazeriu. Turejau jau dvi, matau efekta, o svarbiausia matau kaip stipriai tvarkosi visos bedos su iauginejimais. Tikrai nesitikejau tokio efekto. Kolkas negaila nei vieno isleisto lito, tai tvarkysiuos butinai ir kojas. Dar zada, kad veliau gausiu ir nemokama prieziura. Na ziuresime, kaip bus toliau. Bet kol kas viskas puiku! Manau busiu pasiruosiusi vasaros sezonui. Linkiu ir jums to paties.
Atsakyti
Na merginos, pasidariau ir as bikini pries pora dienu. Tai kol kas vaizdelis nekoks visai doh.gif
Sake neiti i pirkti savaite, bet net jei ir nesakytu tikrai nedrisciau pasirodyti su bikini biggrin.gif
Po kiek laiko po proceduros pasidaro grazus vaizdas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 12 01, 10:45)
Na merginos, pasidariau ir as bikini pries pora dienu. Tai kol kas vaizdelis nekoks visai  doh.gif
Sake neiti i pirkti savaite, bet net jei ir nesakytu tikrai nedrisciau pasirodyti su bikini  biggrin.gif
Po kiek laiko po proceduros pasidaro grazus vaizdas?  g.gif

O kas ten negrazaus pas jus? g.gif man paraudimas ta pati vakara dingo, o paskui tik plaukeliai krist pradejo... tokie juodi taskuciai atsirado, bet as pati begau juos paspaudyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2013 12 01, 10:56)
O kas ten negrazaus pas jus? g.gif  man paraudimas ta pati vakara dingo, o paskui tik plaukeliai krist pradejo... tokie juodi taskuciai atsirado, bet as pati begau juos paspaudyti biggrin.gif

na yra tie taskuciai, yra ataugantis "eziukas" tarsi, duria visur, yra paberimu ivairiu spalvu - matomai ir nuo skutimo, ir tarsi iaugusiu plaukuciu - zodziu bendras vaizdelis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmita: 01 gruodžio 2013 - 11:11
po poros dienų ir nereik tikėtis kad kris plaukeliai... kam po gero laiko pradėjo kristi. gal prieš pat procedūrą skutot? nes tada taip ir sureaguoja...
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 12 01, 17:02)
po poros dienų ir nereik tikėtis kad kris plaukeliai... kam po gero laiko pradėjo kristi. gal prieš pat procedūrą skutot? nes tada taip ir sureaguoja...

skutau ta pacia diena is ryto, nes man paprastai kita diena po skutimo vaizdelis buna kur kas prastesnis - nepernesa oda skutimo, isberia baisiai schmoll.gif
Na bet jei sakot, kad norma, pasisemiu kantrybes, pasidalinsiu ispudziais veliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmita: 01 gruodžio 2013 - 18:44
Na nežinau kaip po kitų lezerių, po mano procedūros man plaukeliai po gero laiko tarpo pradėjo kristi... ir atrodo kad jie "auga" bet iš tiesų tai juos išstumia.

O šiaip negerai kad tą pačią dieną skutot, dėl to dar gali būti. Mes ejom su drauge darytis tada pažastų plaukelių šalinimą, ir ji prieš pat procedūrą nusiskuto. Viskas paraudonavo, ir paalergizavo. Per daug odytei manau streso. Bet kaip supratau pas jus problematiška oda tai manau to ir reikėjo tikėtis. Patarčiau pasitepti kokiu losijonu po saulės deginimosi. ir šalto ko pridėt kas kiek laiko. Tuo labiau bikini, problematiška vieta, drabužiai nuolat trinasi į tas vietas... Linkiu stiprybės, ir praneškit kas kaip ; ] Kitom ateity gal pravers informacija
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 11 21, 09:17)
Labai noreciau gauti ta era esthetic nuolaidu kortele. Jie daro nuolaidas jei is karto naikini plaukus keliose vietose, bet tada is karto daug pinigeliu atiduoti reikia  blush2.gif
As noreciau pasidaryti keliose vietose, bet ne visur is karto o po truputi, o kainos tai biskuti kanda  g.gif 
Gal yra kokiu kitu budu ja gauti?

ziema (ar tai pavasari) Era estetic dare akcija: nusiperki lazeriniu proceduru uz 400lt - gauni kortele, tada gavau platinine; stebekite juos facebooke, gal kaledu proga darys kazka panasaus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2013 12 02, 01:32)
ziema (ar tai pavasari) Era estetic dare akcija: nusiperki lazeriniu proceduru uz 400lt - gauni kortele, tada gavau platinine; stebekite juos facebooke, gal kaledu proga darys kazka panasaus...  g.gif

o jos vardines? t.y. ar galima pasiskolinti? blush2.gif
Atsakyti
Kosmita, bent jau mano turima tikrai vardinė.Nors aš jau seniai ją turiu, gal dabar kas pasikeitė. bet turbūt visos tokios ir dabar..
Atsakyti
Šiaip mano kortelė nėra vardinė, turiu ją jau kokius 2 metus, bet jos niekad niekas ir neprašo. Gydytojos mato iš praeitų kartų, kad buvo suteikiama nuolaida dėl procedūrų gausos.
O jeigu atėjus pirmą arba antrą kartą, paduotumėt kortelę, manau kiltų įtarimas... pradėtų klausinėti kokiu būdu gavote ir pan.
Plaukeliai taip pastebimai pradeda kristi po kokių 2 savaičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 02 gruodžio 2013 - 17:07