Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Reeeeee @ 2013 11 05, 15:49)
Oho kokios dramos pas jus čia vyksta....

Įterpsiu savo paprastą komentarą apie šalinimą lazeriu.
Šalinausi plaukelius pažastų su "LIGHTSHEER DUET" lazeriu. Pradžioj keikiau nes galvojau išmečiau pinigus. Sakė: pradės plaukeliai po pusantros sav. kristi ploteliais, kur labiau paėmė kur mažiau. Pusantros sav, nieko. Dvi, o jau krenta krenta. Praėjo menuo su virš, 80% plaukelių iškrito ir nebeauga. Planuoju antrą procedūrą likusiems. Tikiuosi paims, ir nereiks daugiau nes plaukas tamsus.

Tik tiek. Aš labai skeptiškai žiūrėjau, kol nepabandžiau, žiūrėsim kaip bendram vaizde per kiek mėnesių/metų ataugs.

Pakalbėjau pagaliau su ta drauge, kuri minėjo, jog užsirašys šituo lazeriu pabandyt (nėra pati artimiausia, tai dažnai nesimatom). smile.gif Sake, kad užsiraše tik kitai savaitei. Pasirodo ta studija dirba tik dvi dienas per savaite, kažkaip nelabai patogu atrodo... Bet pasiteirausiu vėliau kaip ten kas.

o dėl išnykimo visam laikui girdėjau, kad tipo kas keletą metų reikia kartoti tokias procedūras, tik nelabai supratau, ar užtenka vieno (tipo profilaktiško) karto, ar reikia visa kursą kartoti. čia gal kurios seniau bandžiusios šita depilaiciją gali papasakot tuo klausimu... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau pasyvi sio forumo skaitytoja, taciau negaliu neprisijungti ir pažadu nuo siol dalyvauti diskusijose aktyviai, nes jau koktu darosi stebint kokiais pigiais ir nesažiningais budais, tikras problemas turinčioms moterims ir merginoms, persamos nepopuliarios paslaugos, skleidziamas kazkoks melas.
Skaitant komentarus apie lightsheer duet, tik vienas įspudis, o tiksliau viena ir ta pati studija nori sukompromituoti tikrai geriausią lazeri, kuris daug kam padejo ir akivaizdus siekimas lightsheerui prisivilioti zmones.
Skirtingais vardais rasote i visus imanomus forumus ir apsimestinai giriate, kad stai buvote, stai tuoj vel parasysite kaip sekesi, vienai po lightshero padejo, apsimetate ir klausinejate ivairiu klausimu, o stai po aleksandrito klausiate - gal visgi kam ir nepadejo? Ar jau visai niekas pas jus neina, kad reikia klientemis apsimetineti? Tai ne tik kad apgailetina, bet ir pilant purva ant kitu tarp kitko įstatymais net draudžiama.
Atsakyti

i 
Comon, tvarkai palaikyt yra moderatoriai.
Jei prieš registruojantis skaitėt taisykles, turėjot perskaityt, kad "Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotoju <...>". Leiskit moderatoriams sręst apie skirtingus vardus.

Į diskusiją junkitės, bet nesisvaidykit tuščiais kaltinimais, tvarką palaikyt palikit mums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 lapkričio 2013 - 00:09
Skaitant tokius postus susidaro ispudis, kad toli ieskoti kas is tikruju turi problemu su klientais nereikia. O siaip spektakli ar tiksliau scena tai surengėt nebloga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 11 05, 21:19)
Kaip ir pasakete - guzeliai, demeles, randeliai  doh.gif

O ta zona už bikinio kraštų link šlaunų prie kurios srities skaitosi depiliuojant? Nes lyg ne bikini, bet ir ne slaunys  blush2.gif

Turėtų prisiskaityti bikiniui.
Labai nesunku susiskirstyti zonomis - dalink palei raumenis ir matysis kur dar šlaunys, o kur jau bikini mirksiukas.gif

Aš blondinė (natūrali doh.gif ) tai dariausi pažastis - rezultatu esu patenkinta (dar tik du kartai), bet tikrai nėra tokie kaip pas mano draugę, kuri jau po pirmo karto turi nerealų vizulaų rezultatą, bet jos plaukai tamsūs. Tiesa naudojame aparatą su Impulsine šviesa. Esu kažkada dariusi tą patį su lazeriu - skirtumo nejaučiu, o ten dėl didelių kainų kurso nesugebėjau net pabaigti. O dabar tikiuosi tai pasidaryti. blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Desert @ 2013 11 02, 22:52)
Mergaites, kas supranta rusiskai,
sviezias palyginimas diodinio ir aleksandrito lazeriu
tik pagal viska iseina kad Eraestetic naudoja diodini? visai susimaisiau  blush2.gif  biggrin.gif 
ka manot?

Jei ten sako, kad aleksandrito, bet aš irgi apie tai esu pagalvojusi, nes esu ten buvusi, o sakykime youtube filmukai man kitaip pasirode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comon @ 2013 11 07, 23:21)
Sveikos, buvau pasyvi sio forumo skaitytoja, taciau negaliu neprisijungti ir pažadu nuo siol dalyvauti diskusijose aktyviai, nes jau koktu darosi stebint kokiais pigiais ir nesažiningais budais, tikras problemas turinčioms moterims ir merginoms, persamos nepopuliarios paslaugos, skleidziamas kazkoks melas.
Skaitant komentarus apie lightsheer duet, tik vienas įspudis, o tiksliau viena ir ta pati studija nori sukompromituoti tikrai geriausią lazeri, kuris daug kam padejo ir akivaizdus siekimas lightsheerui prisivilioti zmones.
Skirtingais vardais rasote i visus imanomus forumus ir apsimestinai giriate, kad stai buvote, stai tuoj vel parasysite kaip sekesi, vienai po lightshero padejo, apsimetate ir klausinejate ivairiu klausimu, o stai po aleksandrito klausiate - gal visgi kam ir nepadejo? Ar jau visai niekas pas jus neina, kad reikia klientemis apsimetineti? Tai ne tik kad apgailetina, bet ir pilant purva ant kitu tarp kitko įstatymais net draudžiama.

Perskaičiau ir nesupratau kam buvo skirta.

Šiaip kad mažai nuomonių ir skeptiškai žiūrima į šitą lazerį tai dėl to kad tau naujas Lietuvoje. Aš asmeniškai internetą pranaršiau, užsienio forumus apie jį. Nemanau kad amerikiečių šitas lazeris labai skiriasi nuo lietuvių turimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuliookas @ 2013 11 04, 14:50)
Manau lūkestis, kad po 6 procedūrų daugiau niekad nereiks kartoti procedūros - dažniausiai nerealus.

Pakolkas,sakyčiau,kad realūs. Negaliu sakyt niekada,bet pakolkas po 6 procedūrų ciklo man pakanka vienos-palaikomosios, metuose.
Gal,po kelių metų bus kitaip,bet dabar tuo mėgaujuos.
QUOTE(Kosmita @ 2013 11 04, 19:06)
nepavyko po 6 proceduru ramiai isbuti metus, kaip bandoma pristatyti. Kaip kitoms?
Nes viena, jei skaiciuoji, kad padarysi 6 ir po to karta per metus, visai kas kita,

Va,mano variantas. Viena per metus. Todėl Aleksandritu labai džiaugiuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 16 lapkričio 2013 - 01:06
QUOTE(Chocomania @ 2013 11 09, 15:29)
Skaitant tokius postus susidaro ispudis, kad toli ieskoti kas is tikruju turi problemu su klientais nereikia. O siaip spektakli ar tiksliau scena tai surengėt nebloga  lotuliukas.gif

Labai taiklus komentaras pasirodė biggrin.gif

Pradedu suprast, kad čia kažkokios neaiškios dramos vyksta, o normaliai padiskutuot, pasidomėt ar pasidalint kas ką kur girdėjo ir nelabai išeina, nes prasideda kažkokios nesąmonės verysad.gif

Bet jau kad kažkada žadėjau pasidalinti, tai papasakosiu. mano ta pažįstama nuėjo su lightsheer pasidepiliuot. Sakė, jog viskas normaliai. oda buvo po to šiek tiek dirgli, bet daug egriau nei depiliacija vašku. smile.gif Šiaip nebuvo kitų lazerių bandžius anksčiau, tai negali pasakyt geriau ar blogiau lyginant su kitais. laukt kažkokių pastovių rezultato sako gales tik ten po gerų pusės metų, kai kursą pabaigs, tai nebent tada galėsiu likusius įspudžius papasakot - ar ataugo jai tie plaukeliai, ar nelabai rolleyes.gif bet cia speju su visais jais tokia problema - niekada nezinai, ar isleidus tiek pinigu tikrai jie dings visam laikui. g.gif
Atsakyti
Labai noreciau gauti ta era esthetic nuolaidu kortele. Jie daro nuolaidas jei is karto naikini plaukus keliose vietose, bet tada is karto daug pinigeliu atiduoti reikia blush2.gif
As noreciau pasidaryti keliose vietose, bet ne visur is karto o po truputi, o kainos tai biskuti kanda g.gif
Gal yra kokiu kitu budu ja gauti?
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 11 21, 09:17)
Labai noreciau gauti ta era esthetic nuolaidu kortele. Jie daro nuolaidas jei is karto naikini plaukus keliose vietose, bet tada is karto daug pinigeliu atiduoti reikia  blush2.gif
As noreciau pasidaryti keliose vietose, bet ne visur is karto o po truputi, o kainos tai biskuti kanda  g.gif 
Gal yra kokiu kitu budu ja gauti?

Kosmita, tai vieną kartą pasiaukokite ir pasidarykite keliose vietose, iš karto gausite kortelę, o vėliau darykite po vieną sritį kaip jums patogiau. Taip nemažai sutaupysite, nes kortelė duodama visam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2013 11 21, 11:11)
Kosmita, tai vieną kartą pasiaukokite ir pasidarykite keliose vietose, iš karto gausite kortelę, o vėliau darykite po vieną sritį kaip jums patogiau. Taip nemažai sutaupysite, nes kortelė duodama visam laikui.

suprantu jos nauda, tiesiog man tos kelios sritys ~1000Lt is karto, o jei po to "uzleisti" kai kurias sritis, kol jos ateis eile, tai praktiskai dalis pinigeliu i bala gaunasi....as sutikciau geriau inesti ta 1000Lt ir juos naudoti savu laiku ir pagal paskirti smile.gif ...na arba isigyti kortele uz protinga kaina.
Beje, ji galioja ir kitoms proceduroms? (pvz kapiliaru naikinimui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmita: 21 lapkričio 2013 - 10:27
Kosmita, jei teisingai pamenu, kortele galioja darant visas LAZERIO proceduras, tad kapiliarams - taip pat. Bet pvz jei su pulsine sviesa kazka darysit (omniliux ar dar kas nors), tada kortele negalioja.
O kad gautumet kortele, reikia (ar bent jau ankciau reikejo) daryti 4 sritis is karto, tai pvz man uz tas 4 sritis jau su nuolaida pirma karta gavosi 960 Lt. Bet su kiekviena procedura plauku buna vis maziau, tai ir kaina kas karta buvo vis mazesne... Manau, kad finansiniu atzvilgiu tikrai apsimoka daryti viska iskart. O ir laiko sutaupysit mirksiukas.gif
Paskambinki i era ir viska papasakos, gal yra ir kitu budu ja isigyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safaa: 21 lapkričio 2013 - 13:22