Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Kosmita @ 2013 11 03, 16:34)
O gal yra cia merginu, atlikusiu procedura aleksandrito lazeriu ir likusiu nepatenkintomis? Butu idomu isgirsti visokiu nuomoniu, nes pinigeliai visgi nemazi  blush2.gif

Kad tos neigiamos nuomonės.. Aš, jei tikėčiaus, kad pas mane įvyks stebuklas ir niekad nebereiks depiliacijos - nusivilčiau smile.gif Kai turėjau, manau, realius lūkesčius, tai ir esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuliookas @ 2013 11 03, 19:45)
Kad tos neigiamos nuomonės.. Aš, jei tikėčiaus, kad pas mane įvyks stebuklas ir niekad nebereiks depiliacijos - nusivilčiau smile.gif Kai turėjau, manau, realius lūkesčius, tai ir esu patenkinta smile.gif

o kokie tada tie "realus lukesciai" turetu buti? unsure.gif
Atsakyti
Tikrai, tai kas tie realūs lūkesčiai? Jau buvau lyg ir apsisprendus, bet dabar susipainiojau visai...
Atsakyti
Manau lūkestis, kad po 6 procedūrų daugiau niekad nereiks kartoti procedūros - dažniausiai nerealus.

Aš tikėjaus, kad padės man atsigauti odai, kuri po daugybės įauginėjimų atrodė labai prastai. Padėjo. Praėjau berods 6 procedūras, po paskutinės 3 mėn buvo ramu (pavienius plaukelius šalinant skustuvu), dabar jau verkiant reiktų apsilankymo.
--
O savo pasakymu, nenorėjau šnekėt apie save. Norėjau pasakyti, kad neigiamos nuomonės gali būti nepagrįstos, kilusios dėl pačių klienčių neapsižiūrėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuliookas: 04 lapkričio 2013 - 14:51
QUOTE(Nuliookas @ 2013 11 04, 15:50)

--
O savo pasakymu, nenorėjau šnekėt apie save. Norėjau pasakyti, kad neigiamos nuomonės gali būti nepagrįstos, kilusios dėl pačių klienčių neapsižiūrėjimo.

man kaip tik norejosi tikros patirties kas yra realu, o kas ne. Visokiu pagyru cia tikrai nemazai (buvo net kilusi mintis, kad ir viena kita darbuotoja isisukusi), taciau norisi konkreciu faktu. Va, Jums nepavyko po 6 proceduru ramiai isbuti metus, kaip bandoma pristatyti. Kaip kitoms?
Nes viena, jei skaiciuoji, kad padarysi 6 ir po to karta per metus, visai kas kita, jei nuolat jas reikia kartoti, tegul ir kas 3-4 menesius.
Atsakyti
As dar cia biggrin.gif man kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu ax.gif

..o po kiek proceduru ir kiek stipriai pagrazejo oda?
(pas mane pati negraziausia oda tokioje vietoje, kur nesuprantu, prie bikini prisiskaito ar prie slaunu...)
po 6 proceduru, po kiek laiko jau reikejo normalios depiliacijos?
po kiek laiko po proceduros galima vaziuoti i siltus krastus?

Aciu Jums labai uz skiriama laika 4u.gif labai noreciau iki galo susidelioti sau vaizda, kad nebutu kokiu neuzduotu klausimu ar nepagristu iliuziju.
Atsakyti
Kosmita, pasirinkit pacia problemiskiausia sriti ir išbandykit. Niekas kitas nepades susidaryti geresnio vaizdo, nei paciai pabandzius!
Mano aplinkoje yra zmoniu, kurie po kurso proceduru net nenaudoja skustuko. Kiek laiko tai truks, cia kitas klausimas. Nes kiekvieno organizmas labai individualus. Gal jums visai pavyzdiui neprireikes ir tu sesiu proceduru norimam rezultatui pasiekti. O pats rezultatas tenkins metus ar ilgiau.

Dar del odos pagrazejimo, tai galiu pasakyti savo pavyzdi. Musu problemine sritis is aprasymo supratau labai panasi. Tai po pirmos proceduros efektas tikrai buvo, bet oda netapo nuo to super grazi. Tiesiog buvo tokiu gerai issilaikiusiu vos ne randeliu, demeliu nuo tu iauginejimu, kurie nyko pakankamai letai. Bet gal del to, kad siaip mano oda linkus ilgai gydytis tokius dalykus. Aisku, jeigu ne lazeris, tai viso to tik butu daugeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chocomania: 04 lapkričio 2013 - 21:40
Oho kokios dramos pas jus čia vyksta....

Įterpsiu savo paprastą komentarą apie šalinimą lazeriu.
Šalinausi plaukelius pažastų su "LIGHTSHEER DUET" lazeriu. Pradžioj keikiau nes galvojau išmečiau pinigus. Sakė: pradės plaukeliai po pusantros sav. kristi ploteliais, kur labiau paėmė kur mažiau. Pusantros sav, nieko. Dvi, o jau krenta krenta. Praėjo menuo su virš, 80% plaukelių iškrito ir nebeauga. Planuoju antrą procedūrą likusiems. Tikiuosi paims, ir nereiks daugiau nes plaukas tamsus.

Tik tiek. Aš labai skeptiškai žiūrėjau, kol nepabandžiau, žiūrėsim kaip bendram vaizde per kiek mėnesių/metų ataugs.
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 11 04, 19:25)
..o po kiek proceduru ir kiek stipriai pagrazejo oda?
(pas mane pati negraziausia oda tokioje vietoje, kur nesuprantu, prie bikini prisiskaito ar prie slaunu...)
po 6 proceduru, po kiek laiko jau reikejo normalios depiliacijos?
po kiek laiko po proceduros galima vaziuoti i siltus krastus?

Oda pagražėjo Chocomania aprašytu būdu - jau vien tai, kad ji daugiau nebesibjaurojo įauginėjimais, guzeliais, pūlinukais, randeliais. Man tas buvo wow. Viskas vyko palaipsniui.. Turėjo sugyti tai, kas buvo "užgyventa", daugiau nebekilo ir to pasekoj - nei ten super graži oda, bet tiesiog normali, nesužalota smile.gif

Kuo Jum negraži aprašyta oda ties bikiniu/šlaunim?

Po 6 procedūrų praėjus keliems mėnesiams reikėjo šalinti pavienius plaukelius, praėjus 4 mėnesiams - jau praktiškai per didelę ploto dalį. Žinoma, plaukeliai daug silpnesni ir retesni.

Man teko išlėkti į šiltus kraštus po procedūros praėjus nepilnai savaitei. Pasiėmiau patį stipriausią apsauginį kremą smile.gif Beje, nesu super deginimo fanė, todėl intensyvia saule savęs neskriaudžiau smile.gif

Tikiuosi mano komentarai bus naudingi 4u.gif
Atsakyti
As kaip tik jei apie ta pacia sriti kalbant pasakyciau, kad odos lygumas bikini sonuose labiausiai dziugina. Jei tik plauku neliktu, tai viena, o atsigavimas visiskas po sudirgimu kita.
Atsakyti
QUOTE(Nuliookas @ 2013 11 05, 18:18)

Kuo Jum negraži aprašyta oda ties bikiniu/šlaunim?

Kaip ir pasakete - guzeliai, demeles, randeliai doh.gif

O ta zona uz bikinio krastu link slaunu prie kurios srities skaitosi depiliuojant? Nes lyg ne bikini, bet ir ne slaunys blush2.gif
Atsakyti
Kosmita, manau kad cia viskas prie bikinio pasidarys..
Atsakyti