Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

As vis ruosiuosi irgi epiliacijai lazeriu, bet mane neramina kitas dalykas -
visa gyvenima depiliavau vasku, nes skutant baisiai beria, atrodo negraziai ir diskomfortas. O tarp proceduru lazeriu, kaip suprantu, tinka TIK skutimas peiliuku. Neisivaizduoju, kaip butu doh.gif
Gal patartumete ka?
Ar po pirmos proceduros jau labai apmazeja plaukuciu? Kaip vyksta procesas? Nes, kaip suprantu, pries procedura turiu nuskusti reikiamas vietas. Tai atauga greitai, kaip po skutimo? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(leglute @ 2013 10 19, 11:46)
Candela aleksandrito lazeris, man pats efektyviausias, tik kur visai sviesus pukas buvo gydytoja padare su Soprano lazeriu.

o kaip gydytoja zino, kur sviesus plaukas, kur tamsus, jei viskas nuskusta svariai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 10 30, 10:13)
As vis ruosiuosi irgi epiliacijai lazeriu, bet mane neramina kitas dalykas -
visa gyvenima depiliavau vasku, nes skutant baisiai beria, atrodo negraziai ir diskomfortas. O tarp proceduru lazeriu, kaip suprantu, tinka TIK skutimas peiliuku. Neisivaizduoju, kaip butu  doh.gif
Gal patartumete ka?
Ar po pirmos proceduros jau labai apmazeja plaukuciu? Kaip vyksta procesas? Nes, kaip suprantu, pries procedura turiu nuskusti reikiamas vietas. Tai atauga greitai, kaip po skutimo?  unsure.gif
Papildyta:
o kaip gydytoja zino, kur sviesus plaukas, kur tamsus, jei  viskas nuskusta svariai?  g.gif

As ir pati matau, kad sviesus, pas mane ant veido, tai nelieciu skustuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 10 30, 10:13)
O tarp proceduru lazeriu, kaip suprantu, tinka TIK skutimas peiliuku. Neisivaizduoju, kaip butu  doh.gif
Gal patartumete ka?
Ar po pirmos proceduros jau labai apmazeja plaukuciu? Kaip vyksta procesas? Nes, kaip suprantu, pries procedura turiu nuskusti reikiamas vietas. Tai atauga greitai, kaip po skutimo?  unsure.gif

Mane irgi labai berdavo tarp skutimų, po aleksandrito pamiršau šias problemas. Visų pirma, po procedūros nauji plaukai pradeda rodytis tik maždaug po mėnesio, pusantro, o seni tuo metu tiesiog iškrenta, tai ir nereikia skusti dažniausiai. Kai jau pradeda augti, tai nuskuti ir vėl eini procedūrai. O po kažkurio laiko, jei ir lieka kažkiek dar plaukelių, tai jie būna tokie reti ir silpnučiai, kad jeigu ir perbraukiu juos skustuvu, tai jokių bėrimų nebebūna. Lazeris, tai puikus išsigelbėjimas dėl tokių problemų ir įauginėjimą irgi pagydo, jau neprisimenu ką tai reiškia ir lb tuo džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2013 10 30, 17:51)
Mane irgi labai berdavo tarp skutimų, po aleksandrito pamiršau šias problemas. Visų pirma, po procedūros nauji plaukai pradeda rodytis tik maždaug po mėnesio, pusantro, o seni tuo metu tiesiog iškrenta, tai ir nereikia skusti dažniausiai. Kai jau pradeda augti, tai nuskuti ir vėl eini procedūrai. O po kažkurio laiko, jei ir lieka kažkiek dar plaukelių, tai jie būna tokie reti ir silpnučiai, kad jeigu ir perbraukiu juos skustuvu, tai jokių bėrimų nebebūna. Lazeris, tai puikus išsigelbėjimas dėl tokių problemų ir įauginėjimą irgi pagydo, jau neprisimenu ką tai reiškia ir lb tuo džiaugiuosi smile.gif

drinks_cheers.gif Galiu tik patvirtinti Lyanna zodzius mirksiukas.gif man viskas lygiai taip pat.
Atsakyti
Ačiū merginos, nuraminote mane biggrin.gif
nors vis tiek baisu pagalvoti, kaip reikės nusiskusti prieš pirmąją procedūrą biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, tikrai nenoriu cia i kazkokias diskusijas veltis, maziausiai man tos firmos ir imones rupi. smile.gif visam forume pilna apie visas idomiu atsiliepimu, bet kreiti demesi reikia tai juk i naudojama technika ir ten esancias daktares. zinot kai buna kartais atrodo patikimiausia eiti i didelius salonus pasidaryt visokiu proceduru, bet pvz netiketai atrandi kokia maza kirpyklele su labia faina kirpeja, kuri padaro tris kartus geriau ir fainiau... bet as tikrai nesiginciju, kuri geriausia ar blogiausia - nei as kol kas ka badziau, nei ka blush2.gif
rositele999, jei tavi drauge ten tikrai nueis, pasakyk, kaip patiko ar nepatiko, idomu suzinot smile.gif
o siaip tai po truputi bandau moraliskai ruostis sitam dalykeliui, kaip suprantu nera jau tokios nekaltos tos proceduros.. maniau, kad visai neskauda, ebt tai cia ir dilgcioja ir pinigu kiek issileidzia;/
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 10 31, 12:12)
Ačiū merginos, nuraminote mane  biggrin.gif
nors vis tiek baisu pagalvoti, kaip reikės nusiskusti prieš pirmąją procedūrą  biggrin.gif

Gal tu bandyk skustis ne pries pat procedura, o kelios dienos iki jos, kad berimas praeitu ar kiek imanoma sumazetu. Nes geriau tegul bus kazkiek per tas kelias dienas atauge plaukiukai, nei isberta ir sudirginta oda
Atsakyti
Mergaites, kas supranta rusiskai,
sviezias palyginimas diodinio ir aleksandrito lazeriu
tik pagal viska iseina kad Eraestetic naudoja diodini? visai susimaisiau blush2.gif biggrin.gif
ka manot?
Atsakyti
Čia labai daug neteisingos informacijos šitame linke. Siek tiek fizikos: aleksandrito isskiriama banga 755 nm geriausiai sugeria melaninas, tai pigmentas, kuris yra tiek plaukuose, tiek odoje. Diodinio lazerio 800, 810 nm banga ilgesne, ji 30 proc. blogiau veikia i melanina, tuo pačiu i plaukus ir i oda, todel blogiau šalina plaukus ir labiau tinka tamsesnei odai, neodimyag lazeriu dar ilgesnė banga, kuri dar blogiau veikia i melanina, todėl dar blogiau šalina plaukus ir saugiausia tamsiai odos spalvai, nes praktiškai neveikia i melanina. Candela aleksandrito lazeris, kuri naudoja Era Esthetic yra apie 10 kartu galingesnis nei kiti lazeriai, todel laikomas efektyviausiu. Čia svarbiausia bangos ilgis ir galingumas. O del plauku skutimo tai čia visai nesąmone, kaip tik aleksandrito lazeriui reikia nuskusti plaukus pries procedūra, jei nepasitvarkai, gydytoja visada nuskuta jei koks plaukelis yra, žodžiu sumaisytas melagingas reklaminis klipas.
Atsakyti
O gal yra cia merginu, atlikusiu procedura aleksandrito lazeriu ir likusiu nepatenkintomis? Butu idomu isgirsti visokiu nuomoniu, nes pinigeliai visgi nemazi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2013 11 03, 12:37)
Čia labai daug neteisingos informacijos šitame linke. Siek tiek fizikos: aleksandrito isskiriama banga 755 nm geriausiai sugeria melaninas, tai pigmentas, kuris yra tiek plaukuose, tiek odoje. Diodinio lazerio 800, 810 nm banga ilgesne, ji 30 proc. blogiau veikia i melanina, tuo pačiu i plaukus ir i oda, todel blogiau šalina plaukus ir labiau tinka tamsesnei odai, neodimyag lazeriu dar ilgesnė banga, kuri dar blogiau veikia i melanina, todėl dar blogiau šalina plaukus ir saugiausia tamsiai odos spalvai, nes praktiškai neveikia i melanina. Candela aleksandrito lazeris, kuri naudoja Era Esthetic yra apie 10 kartu galingesnis nei kiti lazeriai, todel laikomas efektyviausiu. Čia svarbiausia bangos ilgis ir galingumas. O del plauku skutimo tai čia visai nesąmone, kaip tik aleksandrito lazeriui reikia nuskusti plaukus pries procedūra, jei nepasitvarkai, gydytoja visada nuskuta jei koks plaukelis yra, žodžiu sumaisytas melagingas reklaminis klipas.

na, tikrai klipas nera reklaminis, nes ji pataria skiringom sritim skirtingus lazerius, ka jusu manymu ji reklamuoja? ax.gif
del melagingumo kita kalba, kai pasakoja apie diodini, man toks jausmas, kad cia apie aleksandrita kalba eina del proceduros trukmes, skausmo, plauku skutimo...
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 11 03, 15:34)
O gal yra cia merginu, atlikusiu procedura aleksandrito lazeriu ir likusiu nepatenkintomis? Butu idomu isgirsti visokiu nuomoniu, nes pinigeliai visgi nemazi  blush2.gif

Tai visokių nuomonių ir buvo šioj temoj, jei skaitėt. Tačiau ar viena kita neigiama nuomonė Jus sulaikytų nuo pabandymų, kai šalia tų neigiamų būtų ir teigiamų ir labai norėstųsi išbandyti? 100 proc. Jums niekas neduos ir kievienas atvejis vis dėlto individualus, todėl jei galite sau leisti, sakyčiau bandyti ir tikėtis geriausio. (taip darau aš smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 03 lapkričio 2013 - 18:24