QUOTE(Safaa @ 2013 10 24, 10:42)
ar kas nors jau daretes su SOPRANO ICE eroj? kazi ar tikrai neskauda? nes as 4 proceduras su aleksandritu dariausi, tai kai bikini dare, apsisisiot galima...
ir kazi kaip ta gydytoja (berods Romualda), kuri su SOPRANO dirba? nes maniske (Daile) tik su aleksandritu darbuojasi, o ji man taip patinka.
Aš dar nesidariau, bet Romualda man siūlė pabandyti vietoj Aleksandrito. Su Aleksandritu dariausi jau 6 procedūras veido srityje, bet dar turbūt ne pabaiga, nes, deja, kol kas negaliu pasakyti, kad rezultatas visiškai tenkina, taip yra daug geriau nei buvo, kol daraisi, nėra ką lyginti, bet iš to, ką matau dabar, manau, kad jei dabar nutraukčiau kursą, greičiausiai po kokių kelių mėnesių viskas atsisatytų į pradinę padėtį, bet kadangi šiai dienai nelabai matau kitą išeitį, tai kol kas dar eisiu. Nieko nepadarysi, tokia sritis, bus matyti, kaip bus, parašysiu vėliau, kaip seksis.
Esu buvusi ir pas Dailę, ir pas Romualdą. Abi labai malonios ir gražios
, tik Dailė gal kiek emocingesnė, šnekesnė. O šiaip galvoju, kad darbo įrankis tai tas pats pas kiekvieną gydytoją, diagnozavimo kaip tokio kaip irgi nereikia šiuo atveju, tai nebent grynai žmogiškasis faktorius nulemia, pas ką labiau patinka, bet iš esmės nėra skirtumo.