Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Safaa @ 2013 10 24, 08:42)
ar kas nors jau daretes su SOPRANO ICE eroj? kazi ar tikrai neskauda? nes as 4 proceduras su aleksandritu dariausi, tai kai bikini dare, apsisisiot galima...
ir kazi kaip ta gydytoja (berods Romualda), kuri su SOPRANO dirba? nes maniske (Daile) tik su aleksandritu darbuojasi, o ji man taip patinka.

****Safaa as dariausi-tikrai jokio diskomforto!!!Toks net nemoku pasakyt lyg sildantis kutenimas ar tai kas bet malonus thumbup.gif jausmas
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 24, 14:27)
****Safaa as dariausi-tikrai jokio diskomforto!!!Toks net nemoku pasakyt lyg sildantis kutenimas ar tai kas bet malonus  thumbup.gif jausmas

nu super thumbup.gif bandysiu ir as tada sita. aciu uz ats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Safaa @ 2013 10 24, 10:42)
ar kas nors jau daretes su SOPRANO ICE eroj? kazi ar tikrai neskauda? nes as 4 proceduras su aleksandritu dariausi, tai kai bikini dare, apsisisiot galima...
ir kazi kaip ta gydytoja (berods Romualda), kuri su SOPRANO dirba? nes maniske (Daile) tik su aleksandritu darbuojasi, o ji man taip patinka.

Aš dar nesidariau, bet Romualda man siūlė pabandyti vietoj Aleksandrito. Su Aleksandritu dariausi jau 6 procedūras veido srityje, bet dar turbūt ne pabaiga, nes, deja, kol kas negaliu pasakyti, kad rezultatas visiškai tenkina, taip yra daug geriau nei buvo, kol daraisi, nėra ką lyginti, bet iš to, ką matau dabar, manau, kad jei dabar nutraukčiau kursą, greičiausiai po kokių kelių mėnesių viskas atsisatytų į pradinę padėtį, bet kadangi šiai dienai nelabai matau kitą išeitį, tai kol kas dar eisiu. Nieko nepadarysi, tokia sritis, bus matyti, kaip bus, parašysiu vėliau, kaip seksis.

Esu buvusi ir pas Dailę, ir pas Romualdą. Abi labai malonios ir gražios smile.gif , tik Dailė gal kiek emocingesnė, šnekesnė. O šiaip galvoju, kad darbo įrankis tai tas pats pas kiekvieną gydytoją, diagnozavimo kaip tokio kaip irgi nereikia šiuo atveju, tai nebent grynai žmogiškasis faktorius nulemia, pas ką labiau patinka, bet iš esmės nėra skirtumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 24 spalio 2013 - 19:32
Jeigu veido srityje atkaklus plaukai, reiktu ir pas endokrinologa nueiti, kad paziuretu, gal yra kokios priezastys? Cia hormonai gali buti kalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzep: 26 spalio 2013 - 10:33
QUOTE(agnuzep @ 2013 10 26, 10:31)
Jeigu veido srityje atkaklus plaukai, reiktu ir pas endokrinologa nueiti, kad paziuretu, gal yra kokios priezastys? Cia hormonai gali buti kalti.

Čia atskira tema, tai nesiplėsiu, bet taip, patikslinu, kad mano atvejis tai ne tas, kur problema tik kosmetinė, t. y. tiesiog pvz. šiek tiek ryškesni ūsiukai, todėl nesakau, kad bet kuriai procedūros šioje srityje būtų ne iki galo veiksmingos po tiek procedūrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 26 spalio 2013 - 19:29
Man viena gydytoja is Era Esthetic pasake tokia fraze - "nieko veiksmingesnio uz aleksandrita siuo metu nera. Po soprano proceduru plaukai atauga, tad procedura reikia kartoti nuolat, tai tik depiliacijos pakaitalas. Tiesa, procedura reikalinga reciau nei iprasta depiliacija ir yra neskausminga". Taigi, nusprendziau likti prie aleksandrito - jei jau 4 proceduras atkentejau, tad pakentesiu dar koki karta ar du..
Atsakyti
QUOTE(Safaa @ 2013 10 27, 09:24)
Man viena gydytoja is Era Esthetic pasake tokia fraze - "nieko veiksmingesnio uz aleksandrita siuo metu nera. Po soprano proceduru plaukai atauga, tad procedura reikia kartoti nuolat, tai tik depiliacijos pakaitalas. Tiesa, procedura reikalinga reciau nei iprasta depiliacija ir yra neskausminga". Taigi, nusprendziau likti prie aleksandrito - jei jau 4 proceduras atkentejau, tad pakentesiu dar koki karta ar du..

Man irgi viena gydytoja sakė, kad nieko veiksmingesnio už Aleksandritą nėra, bet jis nepanaikina švesių plaukučių ir čia jau reiktų kokios kitos priemonės.
Įdomu kiek laiko išsilaiko tas Soprano efektas? Gal kažkuri žinot?
Atsakyti
Cia kur Gydytoja del Soprano Ice sake, tai manau pati dar gerai nezino, nes Lazeris vos metai pasaulyje, uzsienyje labai vertinamas ir proceduros gan brangios su juo. As pasidariau 1 procedura, tik ne Lietuvoje, kol kas man niekas neatauga, bet dar mazai praejo laiko. Tikrai nesutinku, kad jis kaip depiliacija, kaip tik sakoma, kad vienas geriausiu, bet aisku laikas parodys koks su juo efektas.
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2013 10 15, 13:11)
Turbūt kiekvienas turi pasirinkti ir išbandyti tai, kas jam pagal plauką, kišenę, norus ir pan smile.gif o apie LightSheer Duet sužinojau neatsitiktinai. Rekomendavo draugė, kuri dirba ir gyvena Švedijoje. Skandinavės gi tikrai yra šviesios moterys, o jos bendradarbės švedės patenkintos vaikšto į procedūras būtent šiuo lazeriu. Sakė, kad ne viena klinika dirba šia įranga. O juk jų net antakiai šviesūs, tai kiti kūno plaukai turbūt ne kažin kiek atsilieka. Tai suprantu, kad jeigu veikia jų plauką, tai jeigu jis bent kiek tamsesnis, tai efektas dar ir geresnis ir greitesnis  4u.gif

Sveikos merginos smile.gif as visai neseniai pradejau galvot, kad cia reiktu pradet tuos plaukelius pasalint visam laikui ir va bandu suprast, kuris cia tas budas pats geriausias. kalbejau su viena drauge, kuri Londone gyvena, tai ji irgi sake, jog naudojos sita LightSherr lazerį.Paziurejau - vilniuj yra toks, galvoju, gal verta uzsirasyt.. 4u.gif bet dar pries nusprendziant noriu pasiklaust - vis dar nelabai suprantu skirtumo tarp lazerio ir fotoepiliacijos, gal galetumet kuri nors biski placiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilyteee.zemait @ 2013 10 28, 15:03)
Sveikos merginos  smile.gif as visai neseniai pradejau galvot, kad cia reiktu pradet tuos plaukelius pasalint visam laikui ir va bandu suprast, kuris cia tas budas pats geriausias. kalbejau su viena drauge, kuri Londone gyvena, tai ji irgi sake, jog naudojos sita LightSherr lazerį.Paziurejau - vilniuj yra toks, galvoju, gal verta uzsirasyt.. 4u.gif  bet dar pries nusprendziant noriu pasiklaust - vis dar nelabai suprantu skirtumo tarp lazerio ir fotoepiliacijos, gal galetumet kuri nors biski placiau?  blush2.gif

Tų skirtumų nelabai ir aš skiriu, bet draugė viena sake užsirašę kitai savaitei į konsultaciją pas tą Adomo ir Ievos studiją, kur naudoja šitą lazerį. Tai jei biški palauksi savaitę, galėsiu atsiliepimus pasakyt, kaip ten viskas smile.gif smile.gif ir pati laukiu žinių, nes įdomu vis dėl to kaip ten viskas darosi. Nes kainuoja nemažai tos proceduros, tai norisi pataupius pinigėlius tik geroj vietoj išleist rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rositele999 @ 2013 10 29, 15:30)
Tų skirtumų nelabai ir aš skiriu, bet draugė viena sake užsirašę kitai savaitei į konsultaciją pas tą Adomo ir Ievos studiją, kur naudoja šitą lazerį. Tai jei biški palauksi savaitę, galėsiu atsiliepimus pasakyt, kaip ten viskas  smile.gif smile.gif ir pati laukiu žinių, nes įdomu vis dėl to kaip ten viskas darosi. Nes kainuoja nemažai tos proceduros, tai norisi pataupius pinigėlius tik geroj vietoj išleist  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Tai kad tas lightsheeras senas lazeris, tikrai ne pats geriausias, yra dabar geresniu ir naujesniu. Jei skirtingais vardais rasinesit ir i az reklamines zinutes siuntinesite, nepageres jis nuo to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilyteee.zemait @ 2013 10 28, 15:03)
bet dar pries nusprendziant noriu pasiklaust - vis dar nelabai suprantu skirtumo tarp lazerio ir fotoepiliacijos, gal galetumet kuri nors biski placiau?  blush2.gif

Šiaip truputį anksčiau (atrodo netgi šioje temoje) buvo užvirusi diskusija ir tie skirtumai aptarti, bet trumpiau tariant, fotoepiliacija daug silpnesnio poveikio ir man pavyzdžiui beveik visai nesuveikė. Padėjo tik lazeris.
Atsakyti