aisku,kad verta,o jeigu tik tokia nedidele zona tai ir nedaug pinigeliu kainuos
hmmm.. o ka dabar daryti su po proceduros likusiais juodais "pagaliukais" (tai proceduros metu apdege plaukeliai), as galvojau, kad po proceduros jie patys iskris.. sake, kad pesioti ju negalima, tai dabar laukti ir tiketis kad jie patys iskris ar bandyt kazkaip tu paveiktu plaukeliu atsikratyti? Gal kas is jusu jau buvo susidurusi?
QUOTE(Nafa @ 2010 11 06, 12:05)
hmmm.. o ka dabar daryti su po proceduros likusiais juodais "pagaliukais" (tai proceduros metu apdege plaukeliai), as galvojau, kad po proceduros jie patys iskris.. sake, kad pesioti ju negalima, tai dabar laukti ir tiketis kad jie patys iskris ar bandyt kazkaip tu paveiktu plaukeliu atsikratyti? Gal kas is jusu jau buvo susidurusi?
Buvo pasakyta,kad negalima rauti, o stai skusti galima
oi, o as galvojau tai pries procedura... kazkaip atrode kad jeigu jie naikinami, jie patys iskris.. bet jauciu ant manes nesuveike tas lazeris, jie vel auga, nors gydytoja buvo sakiusi kad dabar kokius 2 men neaugs.. gal per anksti isvadas darau...
vienos proceduros metu pasisalina 10-15% plauku,tai nebeataugti visiskai turetu po 10 proceduru,nors man jau po 2 proceduru zymiai sumazejo plaukuotumas ir vietomis nebeauga plotais plaukai.
reikalas tas, kad auga tie patys plaukeliai, pas mane vienetai individualus (suskaiciuot galiu, todel lengva stebeti ), tai po pirmos proceduros auga visi draugiskai.. ziuresim kaip reaguos po antros.
QUOTE(Nafa @ 2010 11 09, 22:02)
reikalas tas, kad auga tie patys plaukeliai, pas mane vienetai individualus (suskaiciuot galiu, todel lengva stebeti ), tai po pirmos proceduros auga visi draugiskai.. ziuresim kaip reaguos po antros.
Kaip suprantu daretes pries keleta dienu? Tai dabar reikia laukt, kol visas plaukas islys. Tada is tikruju turetu koki menesi neaugti. Man po pirmo karto tai buvo tragedija, kai jie visi pradejo lysti, o jie tamsus, tai skutau po du kartus per diena ir vis tiek matesi
As kol kas pasidariau tris proceduras, dabar reikia eiti ketvirtai. Liko kokiu 30 proc plaukeliu. Tikiuosi, kad dar dvieju proceduru pakaks.
QUOTE(Niridė @ 2010 10 05, 14:33)
Daugiausiai tai skutau....ir kad cia dar labai geras rezultatas - pasalinta 40 (!!!) procentu plauku Na nei juokis nei verk...
Kiekvienai vis skirtingai Neseniai kalbėjau su moteriške, ji prieš -niolika metų (tada tik atsirado ši įranga, ir tik po 1 plauką apdorodavo) padarė Sugiharoje TIK 3 procedūras. Sako, iki šiol nei vieno plaukelio, o jau šitiek metų praėjo.
O as namuose pries kokius 6 metus su naminiu Rio lazeriu,vienu is pirmuju,kur po viena plauka skanuodavo dariausi pora plotu ant koju mazdaug 5cm ant 5 cm,irgi iki siol neatauga,nors tik 2-3kartus tesaudziau.Sakyciau nafai vertetu paciai isigyti ta aparata,jis tikrai nedaug kainuoja,as pries 6 metus apie 500-600lt mokejau,tai dabar jauciu kokie 300lt,bet pati sau kazin ar pataikysite i tu plauku saknis,as uselius bandziau,tai man neisejo,ir pazastys neisejo,ir bikini...tik ten kur patogu pasiekti ir gerai matosi iseidavo pataikyti...
darausi veidą ir ne tik man labai padeda aišku, ne po 1 procedūros