Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(leglute @ 2013 10 18, 18:34)
Soprano Ice tik sviesius plaukelius ima, jis tam ir sukurtas, tik 1 metai kaip atsirado visame pasaulyje, todel pakankama naujove, man taip gydytoja aiskino.

***Deja Soprano Ice yra pats naujausias lazeris,kuris kol kas pripazintas paciu geriausiu!!!Jokiu pasaliniu efektu odos,nudeginimu alergijos ir panasiai.Procedura visiskai neskausminga-jauciasi toks masazo pojutis.Su siuo lazeriu naikina tiek plonesnius,tiek sviesintus tiek storus plaukelius.Su juo galima netgi naikinti ausyse esancius plaukelius,antakiu bei nosies plaukus.Aisku kiek as bandziusi kaip ir visi kiti lazeriukai-plonus zinoma greiciau isnaikina.
Taip kad LEGLUTE truputi klaidinga info arba gavai arba tau pateike.
Pas mus si procedadura su siuo lazeriu ganetinai brangoka,deja....Bet siaip kiek bandziau-labiausiai patikes thumbup.gif
Atsakyti
As norejau pasakyti, kad tik jis sviesius plaukelius ima smile.gif Ku cia pas Jus taip brangiai, Era Esthetic pradziai labai geros kainos.
Atsakyti
Kas nors ka nors girdejote apie Candela lazeri?
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2013 10 19, 10:30)

Candela aleksandrito lazeris, man pats efektyviausias, tik kur visai sviesus pukas buvo gydytoja padare su Soprano lazeriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leglute: 19 spalio 2013 - 10:47

Pilnas pavadinimas Candela GentleLase Pro
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2013 10 19, 11:30)

Candela - tai gamintojo pavadinimas, si kompanija berods su Sineronu susijunge rolleyes.gif jei neklystu, jie gamina 7 ar 8 lazerius, ka pamenu tai:
- Gentlelase ir Gentlelase Pro (aleksandritai) turi po 4 funkcijas: epiliacija, rejuvenacija, kraujagysliniai dariniai, pigmentines demes
- Gentle Max 5 funkcijos (aleksandritas): epiliacija, rejuvenacija, kraujagysliniai dariniai, pigmentines demes + lazerinis pilingas
- Smoothbeam 2 funkcijos (diodinis): rejuvenacija, aknes gydymas
- VBeam nepamenu kiek funkciju, bet sis daugiausiai skirtas kraujagysliniams dariniams + akne, o plauku jis beroc nesalina
- CO2 lazeri jie gamina, tai cia frakcinis jauninimas
- ir dar kazkoki viena jie turi tatoo naikinimui
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 19 spalio 2013 - 14:12
QUOTE(leglute @ 2013 10 19, 07:57)
As norejau pasakyti, kad tik jis sviesius plaukelius ima smile.gif Ku cia pas Jus taip brangiai, Era Esthetic pradziai labai geros kainos.

Nesusiskaitem hihihi.gif Jo jis tinka net tonuotai odai todel ir thumbup.gif .O brangokas UK.Bet negaila pinigeliu,nes nueini ir relaksuoji-nes skausmo visai nulis!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 19, 17:08)
Nesusiskaitem hihihi.gif Jo jis tinka net tonuotai odai todel ir  thumbup.gif .O brangokas UK.Bet negaila pinigeliu,nes nueini ir relaksuoji-nes skausmo visai nulis!!!! mirksiukas.gif

Taip, man irgi labai patiko, ant skruostu turejau tokius sviesius plaukelius, tai pabrauke kaip su saltu saukstu, galvojau nieko cia nebus. Bet va, nukrito po savaites plaukai, oda svelni pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leglute @ 2013 10 19, 17:20)
Taip, man irgi labai patiko, ant skruostu turejau tokius sviesius plaukelius, tai pabrauke kaip su saltu saukstu, galvojau nieko cia nebus. Bet va, nukrito po savaites plaukai, oda svelni pasidare smile.gif

Opa, reiktų ir man padaryti tada, įdomu kiek laiko neataugs smile.gif
Anksčiau darydavau tik Aleksandritu. Dar šlaunys niekaip nepasidavė, visos kitos sritys neišlaikė, gal ir jas reiktų bandyti tada su tuo Soprano Ice.
Atsakyti
Taip, su sviesiais tai su lazeriais pakankamai sunkiai, kur tamsus plaukas man su aleksandrito superiniai, pradejau nuo pazastu, baigiau blauzdom, trejus metus neturiu problemu del depiliacijos. Sviesiam Soprano Ice pagal viska turetu buti geriausias.
Atsakyti
ar kas nors jau daretes su SOPRANO ICE eroj? kazi ar tikrai neskauda? nes as 4 proceduras su aleksandritu dariausi, tai kai bikini dare, apsisisiot galima...
ir kazi kaip ta gydytoja (berods Romualda), kuri su SOPRANO dirba? nes maniske (Daile) tik su aleksandritu darbuojasi, o ji man taip patinka.
Atsakyti
Ar Era Esthetic proceduros kaina su aleksandritu ir su soprano tokia pati?
Atsakyti