merginos, o as norejau pasiteirauti, ar rasoma kaina klinikos puslapyje yra vienos proceduros? pvz bikini zona raso, kad kainuoja 550lt, tai cia uz viena apsilankyma? o tu apsilankymu kaip supratau reiks 4-7? skaiciuoju kiek pinigeliu reik pasitaupyti
Taip, kaina būna nurodyta vienos procedūros
QUOTE(Sonne @ 2013 08 09, 10:01)
Taip, kaina būna nurodyta vienos procedūros
supratau, aciu uzsirasiau kitai savaite, isbandysiu lazeri ir as bet pamirsau paklausti, ar i bikini depiliacija ieina kirksnys ir sedimoji? ta prasme tos vietos, kur is bikini islenda, ar cia jau reik papildomai primoketi?
QUOTE(justea @ 2013 08 13, 21:57)
?angeliux?, sėdmenų sritis jau nesiskaito bikini visur už šias dvi sritis mokama atskirai
o kaip kirksnys kur sonai kelnaiciu? tai dabar gal ir durnas klausimas kilo, bet tas takelis link bambos turbut irgi atskirai skaitosi?
QUOTE(?angeliux? @ 2013 08 13, 22:29)
o kaip kirksnys kur sonai kelnaiciu?
tai dabar gal ir durnas klausimas kilo, bet tas takelis link bambos turbut irgi atskirai skaitosi?
tai dabar gal ir durnas klausimas kilo, bet tas takelis link bambos turbut irgi atskirai skaitosi?
Kirkšnys,aisku įeina, jei daraisi brazilišką depiliaciją.
Ten neauga,tai nžn ar įeina.
QUOTE(Blueta @ 2013 08 13, 22:42)
Kirkšnys,aisku įeina, jei daraisi brazilišką depiliaciją.
taip, butent tokia ir darysiuos, aciu
QUOTE(?angeliux? @ 2013 08 13, 21:29)
o kaip kirksnys kur sonai kelnaiciu? tai dabar gal ir durnas klausimas kilo, bet tas takelis link bambos turbut irgi atskirai skaitosi?
takelis atskirai, tai jau skaitosi pilvo sritis
kirksnys tikrai ieina i bikinio zona, salinami visi plaukeliai kurie matosi, mazdaug 8-10cm ar kiek ten jums reikia cia as apie braziliska
sia vasara man pasaka, jokiu iauginejimu, jokiu berimu, jokiu problemu, super
viso 4 kartus dariausi paskutiniai du - geguzes pabaigoje ir liepos pradzioje, dar rugseji karta nuvaziuosiu ir laisve papugoms
arba ne... dabar dar uzsimaniau blauzdu
QUOTE(Desert @ 2013 08 13, 23:09)
Prie gero priprantama
QUOTE(Desert @ 2013 08 13, 23:09)
takelis atskirai, tai jau skaitosi pilvo sritis
kirksnys tikrai ieina i bikinio zona, salinami visi plaukeliai kurie matosi, mazdaug 8-10cm ar kiek ten jums reikia cia as apie braziliska
viso 4 kartus dariausi paskutiniai du - geguzes pabaigoje ir liepos pradzioje, dar rugseji karta nuvaziuosiu ir laisve papugoms
supratau, tai turbut reik pasiskambinti ir pasakyt, kad as noresiu dar ir pilvo srities, ir sedmenu kiek pinigeliu reiks atiduot
QUOTE(Blueta @ 2013 08 13, 22:21)
Prie gero priprantama
tikrai taip pvz iaugineti nustojo jau po pirmo karto,tai jau patenkinta buvau iki ausu
QUOTE(?angeliux? @ 2013 08 13, 22:24)
supratau, tai turbut reik pasiskambinti ir pasakyt, kad as noresiu dar ir pilvo srities, ir sedmenu kiek pinigeliu reiks atiduot
del pilvo, jei tik juostele, manau bus apie 150Lt, o del sedmenu, tai jei labai daug plauku, pvz kaip pas vyrus buna, bus atskirai, o jei tik kazkiek nuo tos vidurines stringu juosteles, na gal 5-8cm, tada ieis i bikini
QUOTE(Desert @ 2013 08 14, 00:30)
tikrai taip pvz iaugineti nustojo jau po pirmo karto,tai jau patenkinta buvau iki ausu
del pilvo, jei tik juostele, manau bus apie 150Lt, o del sedmenu, tai jei labai daug plauku, pvz kaip pas vyrus buna, bus atskirai, o jei tik kazkiek nuo tos vidurines stringu juosteles, na gal 5-8cm, tada ieis i bikini
ne ne, ner lb daug, tik stringu juostele aciu merginos labai uz atsakymus as ir baisiai vargstu su iauginejimu, tai tikiuosi baigsis mano bedos...
Gal kas daretes clinicin salinima? kur patikimiausiai butu atlikti?