Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(_asamaM @ 2013 08 06, 21:11)
Naura, kad nelabai kas objektyviai Jum galės palygint. Tokiam reikalui reiktų vienu metu vieną koją veikti Aleksandritu, kitą koją - elight. Turbūt nerasim tokios eksperimentatorės.. Skirtingų žmonių lygint negalim, o jei tas pats naudoja elight, o paskui Aleksandritą - kas numatuos, kurio dėka pasiektas rezultatas? Gal kaip tik trūko elight kelių procedūrų, tačiau perėjus procesą pabaigą padarė Aleksandritas (ar atvirkščiai)...

Pas mane per visa darbo laika buvo ateje 3 mergaites, kurios uvo nusivyle aleksandritu. Vienai is ju nebuvo paaiskinta, kad negalima plaukiuku depiliuoti po proceduros, tai ji, vargsele, padariusi 16 proceduru ir pastoviai saziningi nusidepiliavusi ir nepamaciusi teigiamo efekto ejo ieskoti kur geriau doh.gif Dabar viskas ten jai gerai tvarkosi, kai nedepiliuoja, tai koks butu buves poveikis pries ti, neaisku. Kitos 2 padare daugiau nei 5 proceduras (viena is ju 10) ir mete dariusios, nes nesulauke geru rezultatu. Vienai ju jau po 1 karto labai pasimate su elight, kitai dar tvarkome,nes pas ja sviesus palukiukai, tai sunkiau pasiduoda, ziuresime, kas toliau. O dl eksperimentavimo, tai,aisku, kad nereikia begti, jei viskas ok. Tik parasiau pastebejima, nes tokiu viska isbandanciu labai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2013 08 06, 16:45)
Kiekvienas organizmas skirtingas, kaip skirtingi ir plaukai. Negalima teigti, kad dings po 3 ar 6 kartu. Pati darydama pastebejau, kad buna,vienoms jau po 2 kartu neatauga, o kitoms neuztenka ir 15 kartu. Kas leicia neataugima, tai net ir geriausia isnaikinus, gali plaukiukai ataugti po puses metu, gali ir po 4 metu neataugti, nors sakoma, kad plaukai isnaikinami 2-5metmas. Tamsus ir ziauriai stori plaukai lengviau pasiduoda 4u.gif O profilaktinisu pakartojimus reikia daryti tik tada, kai islenda miegantys plaukai, o jei plauku nera, odos niekas papildomai "nesaudo", nes poveikis yra tik tada, kai yra plaukas 4u.gif

Tai Jus su savo Elightu ir darykite 10 -20 - 30 proceduru, lazeriams uztenka ir 6-7. Sita tema apie Plauku salinima lazeriu ir nemeluokite, nes Elight tai impulsine sviesa arba fotoepiliacija ir nesunaikina ji svogunelio, nes nepasiekia jo. Pati esu gerai pasimokiusi ant tokiu fotoepiliaciju apgaudinetoju, pasidariau kruva proceduru, tureciau daugiau noro, pasokdinciau del skelbiamo ilgalaikio Plauku pasalinimo su fotoepiliacija. Issiskaicius gerai ir ant savo kailio patyriau, kas yra fotoepiliacija ir kas Lazeris. Po aleksandrito niekas man neatauga ir matosi efektas po pirmu proceduru, po fotoepiliacijos neatauga Kelias savaites ir vel viskas is naujo. Kodel? Todel kad silpni aparatai, su jais ir kosmetologai dirba.
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2013 08 06, 23:24)
Pas mane per visa darbo laika buvo ateje 3 mergaites, kurios uvo nusivyle aleksandritu. Vienai is ju nebuvo paaiskinta, kad negalima plaukiuku depiliuoti po proceduros, tai ji, vargsele, padariusi 16 proceduru ir pastoviai saziningi nusidepiliavusi ir nepamaciusi teigiamo efekto ejo ieskoti kur geriau doh.gif Dabar viskas ten jai gerai tvarkosi, kai nedepiliuoja, tai koks butu buves poveikis pries ti, neaisku. Kitos 2 padare daugiau nei 5 proceduras (viena is ju 10) ir mete dariusios, nes nesulauke geru rezultatu. Vienai ju jau po 1 karto labai pasimate su elight, kitai dar tvarkome,nes pas ja sviesus palukiukai, tai sunkiau pasiduoda, ziuresime, kas toliau. O dl eksperimentavimo, tai,aisku, kad nereikia begti, jei viskas ok. Tik parasiau pastebejima, nes tokiu viska isbandanciu labai daug mirksiukas.gif

Kokias jus cia nesamones skleidziate. Klinikoje, kur gydytojos salina plaukus, kiekviena karta nepraslysi vis klausia, kaip sekesi konsultuoja apziuri, su paciu geriausiu lazeriu, o pas jus atejus stai po pirmo fotoepiliacijos karto stebuklai. Reklamuokites su savo Elight fotoepiliacija kitoje temoje. Negaliu pakeisti neteisybes, kiek pati sumokejau privargau su tokiomis fotoepiliacijomis, kai surandi kas tikrai padeda, o stai islenda ir primena kad vis tik dviratis geriau uz Ferrari.
Atsakyti
[quote=naura14,2013 08 06, 22:24]
"Pas mane per visa darbo laika buvo ateje 3 mergaites, kurios uvo nusivyle aleksandritu... Vienai ju jau po 1 karto labai pasimate su elight, kitai dar tvarkome,nes pas ja sviesus palukiukai, tai sunkiau pasiduoda..." Pritariu li-li, labai keista istorija, pati lankausi šioje klinikoje, naura ir galiu jus užtikrinti, kad labai detaliai ten viską paaiskina, aptaria, taip pat info yra svetaineje, tad ateiti neteisingai pasiruošus gydytojos is karto pasakytų ir suprastų po pirmo karto, nereiktų ir 16 mirksiukas.gif Akivaizdziai norite kito vardu prisitraukti klienturos, taciau peikti aleksandrita ir girti Elighta, kai ištisi forumai fotoepiliacija nusivylusiu merginų.
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2013 08 06, 20:11)
Naura, kad nelabai kas objektyviai Jum galės palygint. Tokiam reikalui reiktų vienu metu vieną koją veikti Aleksandritu, kitą koją - elight. Turbūt nerasim tokios eksperimentatorės.. Skirtingų žmonių lygint negalim, o jei tas pats naudoja elight, o paskui Aleksandritą - kas numatuos, kurio dėka pasiektas rezultatas? Gal kaip tik trūko elight kelių procedūrų, tačiau perėjus procesą pabaigą padarė Aleksandritas (ar atvirkščiai)...

Yra tokių eksperimentuotojų biggrin.gif tai aš biggrin.gif pradėjau nuo naminio, mano gaurams poveikis nulinis, nors kitoms gi veikė. Tada perėjau į e-light, kažkiek iš pradžių padėjo, vėliau turbūt gauriukai prisitaikė prie to galingumo ir kad ir kiek bedaryčiau, nepasiduodavo išvis, netgi nekrisdavo, o tiesiog ataugdavo kaip po skutimo, gal tik keliomis dienomis vėliau nei įprastai. O dariau apie 10 procedūrų tikrai (nebeatsimenu tiksliai, nes buvo jau senokai).
Ir dabar žinau, kad aleksandritas stipriausias. Nors su juo man irgi reikėjo gana daug procedūrų, kitoms užtenka mažiau, bet poveikis išties puikus. Blauzdos sureagavo geriausiai smile.gif ten atauga tik keli šviesūs plaukeliai, kuriuos nubraukiu peiliukais ir viskas, išvis nieko nebedarau su jomis, o kažkada taip kankinausi su įauginėjimu, bėrimu ir pan., net nukrato prisiminus. Dabar esu labai patenkinta. Pažastys irgi jau džiugina apie 1,5 metų. Sunkiausiai pasiduoda šlaunys, kaklo sritis, nes ten po kokių 2 mėn. pas mane vistiek atsiranda tamsesnių plaukelių (turbūt tie 5 proc., kuriuos gali palikti lazeris), bet jie jau nebe tokie stiprūs ir ne taip matomi. Gydytoja sakė, kad toms hormoninėms sritims (šlaunys, veidas, gal rankos) kai kurioms mergaitėms reikia daryti palaikomąsias procedūras ir kas pusmetį. Tai aš patenku į tą grupę, bet mano situacija tikrai baisi buvo kažkada, dabar nepalyginsi.
Beje, jei tada žinočiau, tai iškart eičiau darytis Aleksandritu, tik kad sužinojau apie jį daug vėliau.
Kažkada jau rašiau visą šią savo patirtį, tik reiktų ieškoti temose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2013 08 06, 23:39)
Tai Jus su savo Elightu ir darykite 10 -20 - 30 proceduru, lazeriams uztenka ir 6-7. Sita tema apie Plauku salinima lazeriu ir nemeluokite, nes Elight tai impulsine sviesa arba fotoepiliacija ir nesunaikina ji svogunelio, nes nepasiekia jo. Pati esu gerai pasimokiusi ant tokiu fotoepiliaciju apgaudinetoju, pasidariau kruva proceduru, tureciau daugiau noro, pasokdinciau del skelbiamo ilgalaikio Plauku pasalinimo su fotoepiliacija.

Sutinku 100 proc. li-li, fotoepiliacija jokio poveikio neduoda. Na, gal tik toms, kurios neturi didelių problemų.
O dėl Aleksandrito, tai irgi nesuprantu, kaip mergina galėjo nieko nežinoti apie depiliacijo būdus. Prieš pradedant darytis procedūras, gydytoja viską išsamiai paaiškina, apie deginimasi, plaukų šalinimą ir pan. Vėliau dar po kelių procedūrų paklausia ar neraunate ar nesideginote ir t.t. Beje, čia jau nusivylimas ne aleksandrito lazeriu o tuo, kad nežinojo kaip elgtis procedūrų metu.
Dėl tų 10 procedūrų, kurios atseit nepadėjo, tai čia gali būti taikoma nebent hormoninėms sritims kaip veidas ar šlaunys, bet tada jau fotoepiliacija tikrai niekuo nepadėtų išvis. Nes jei jau aleksandritas nepadėjo, tai kiti aparatai bejėgiai. Kažkaip man sunku patikėti, kad po 10 proc. su aleksandritu niekas nepasikeitė. Gydytoja paskutinio mano vizito metu minėjo, kad jie planuoja įsigyti dar vieną lazerį, kuris galės būti naudojamas netgi ant įdegusios odos, bet jis vistiek bus silpnesnis nei aleksandritas. Kolkas niekas neišrado nieko galingesnio nei aleksandritas.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2013 08 07, 10:07)
Sutinku 100 proc. li-li, fotoepiliacija jokio poveikio neduoda. Na, gal tik toms, kurios neturi didelių problemų.
O dėl Aleksandrito, tai irgi nesuprantu, kaip mergina galėjo nieko nežinoti apie depiliacijo būdus. Prieš pradedant darytis procedūras, gydytoja viską išsamiai paaiškina, apie deginimasi, plaukų šalinimą ir pan. Vėliau dar po kelių procedūrų paklausia ar neraunate ar nesideginote ir t.t. Beje, čia jau nusivylimas ne aleksandrito lazeriu o tuo, kad nežinojo kaip elgtis procedūrų metu.
Dėl tų 10 procedūrų, kurios atseit nepadėjo, tai čia gali būti taikoma nebent hormoninėms sritims kaip veidas ar šlaunys, bet tada jau fotoepiliacija tikrai niekuo nepadėtų išvis. Nes jei jau aleksandritas nepadėjo, tai kiti aparatai bejėgiai. Kažkaip man sunku patikėti, kad po 10 proc. su aleksandritu niekas nepasikeitė. Gydytoja paskutinio mano vizito metu minėjo, kad jie planuoja įsigyti dar vieną lazerį, kuris galės būti naudojamas netgi ant įdegusios odos, bet jis vistiek bus silpnesnis nei aleksandritas. Kolkas niekas neišrado nieko galingesnio nei aleksandritas.

O kaip del Rubin lazerio? Man gydytoja minėjo, kad šis padėtų man dar geriau ir efektyviau, nes mano oda labai balta...
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2013 08 07, 00:39)
lazeriams uztenka ir 6-7 procedūrų.

Klinikoje, kur gydytojos salina plaukus, kiekviena karta nepraslysi vis klausia, kaip sekesi konsultuoja apziuri

Man irgi tiek užteko. Metai laiko jau praėjo po kurso,jausmas liuks. Nu nerealus patogumas,kai nereik galvot ar gali dėtis maudomą,nes gali VISADA. bigsmile.gif

Pilnai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2013 08 07, 00:39)
Tai Jus su savo Elightu ir darykite 10 -20 - 30 proceduru, lazeriams uztenka ir 6-7. Sita tema apie Plauku salinima lazeriu ir nemeluokite, nes Elight tai impulsine sviesa arba fotoepiliacija ir nesunaikina ji svogunelio, nes nepasiekia jo. Pati esu gerai pasimokiusi ant tokiu fotoepiliaciju apgaudinetoju, pasidariau kruva proceduru, tureciau daugiau noro, pasokdinciau del skelbiamo ilgalaikio Plauku pasalinimo su fotoepiliacija. Issiskaicius gerai ir ant savo kailio patyriau, kas yra fotoepiliacija ir kas Lazeris. Po aleksandrito  niekas man neatauga ir matosi  efektas po pirmu proceduru, po fotoepiliacijos neatauga Kelias savaites ir vel viskas is naujo. Kodel? Todel kad silpni aparatai, su jais ir kosmetologai dirba.
Papildyta:

Kokias jus cia nesamones skleidziate. Klinikoje, kur gydytojos salina plaukus, kiekviena karta nepraslysi vis klausia, kaip sekesi konsultuoja apziuri, su paciu geriausiu lazeriu, o pas jus atejus stai po pirmo  fotoepiliacijos karto stebuklai. Reklamuokites su savo Elight  fotoepiliacija kitoje temoje. Negaliu pakeisti neteisybes, kiek pati sumokejau privargau su tokiomis fotoepiliacijomis, kai surandi kas tikrai padeda, o stai islenda ir primena kad vis tik dviratis geriau uz Ferrari.

Taip uzsipuldineti nereiketu, jei nezinote, kaip yra is tikro. Plaukai pasisalina dazniausiai padarius iki 5 kartu, dar taip nebuvo, kad reiketu daryti 20 ar 30 kartu. O tam, kad nenudegti, reiketu visada pasidometi ir neiti procedurintis ten, kur dirba su namu salygomis pritaikytais aparatais. Kas liecia del reklamos, man jos tikrai nereikia mirksiukas.gif Tiesiog ir as nekenciu neteisybes, kai atsisede kazkas , kas ieskosi klientu kelia tam tikra procedra i padanges ir raso, kad nieko geresnio nera 4u.gif Maciau ne viena nusivylusia tiek elight, tiek aleksandritu, kaip ir patenkintas, tiek vienu , tiek kitu atveju. Bet visos skirtingos ir jei butu 100proc. stebuklingas rezultatas, seniai visos vaiksciotu plikos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 08 rugpjūčio 2013 - 11:35
QUOTE(Niridė @ 2013 08 07, 13:46)
O kaip del Rubin lazerio? Man gydytoja minėjo, kad šis padėtų man dar geriau ir efektyviau, nes mano oda labai balta...

Šito negirdėjau, čia toj pačioj Era Esthetic? Gal atsirado po mano vizito, nes buvau jau prieš kokius 3 mėn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2013 08 08, 13:14)
Šito negirdėjau, čia toj pačioj Era Esthetic? Gal atsirado po mano vizito, nes buvau jau prieš kokius 3 mėn. smile.gif

Rubin lazeris buvo minimas temos pradžioje, tad ir klausiu, ar kas nors žinoye, kur jį Vilniuje rasti? smile.gif
Atsakyti
sveikutes, perskaiciau jusu temute. uzsimaniau ir as bikini ir blauzdu depiliacijos..
dabar akcija grupiniam smile.gif
va ka radau belandziodama interneto platybese
http://www.body4real...chnology-exist/
http://www.totallyfe...ser-treatments/
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2013 08 06, 22:24)
Tik parasiau pastebejima, nes tokiu viska isbandanciu labai daug mirksiukas.gif

Viskas tvarkoj, tik teisingai kažkas pastebėjo, jei elight nėra lazeris - apie jį diskutuoti ar lyginti jį reiktų kitoje temoje. Dabar daug ne itin reikalingų pasisakymų smile.gif

QUOTE(Lyanna @ 2013 08 07, 08:46)
Yra tokių eksperimentuotojų biggrin.gif tai aš biggrin.gif

Lyanna, bet juk Tu vienu metu nedarei vienos rūšies procedūrų vienai kojai ir tuo pat metu tik kitos rūšies kitai? Čia visa pasisakymo esmė buvo smile.gif
Tavo patirtis, mano nuomone, labai vertinga.. Savu laiku man pravertė, dabar tikiuos ir kitoms padeda smile.gif

QUOTE(Lyanna @ 2013 08 07, 09:07)

drinks_cheers.gif

QUOTE(naura14 @ 2013 08 08, 11:33)
Taip uzsipuldineti nereiketu, jei nezinote, kaip yra is tikro. Plaukai pasisalina dazniausiai padarius iki 5 kartu, dar taip nebuvo, kad reiketu daryti 20 ar 30 kartu.

Mielai sužinočiau daugiau.. Tam skirtoje temoje smile.gif
Atsakyti