Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Blanchet @ 2013 06 03, 21:28)
as 30 ,kaip ir sake daktare

Ačiū 4u.gif Jei daktarė taip sakė, aš taip pat 30 pirksiu, dėkui. Prieš procedūrą turbūt netepat, tik po?
Atsakyti
QUOTE(magucci @ 2013 06 08, 11:15)
Sveikos  4u.gif

gal atsakysit merginos, kurios jau ne pirma karta salinat plaukelius lazeriu  ax.gif . Kiek laiko po to jie neatauga?

Visoms labai skirtingai, buve tokiu atveju, kad jau ir po pirmo karto nelieka plauku, o buna, kad reikia 3-5-10kartu. Sakoma, kad neatauga po visisko isnaikinimo apie 2-5 metus.
Atsakyti
Kuo ilgiau daraisi procedūras, tuo ilgiau neatauga. Neatsimenu jau savo pirmosios, ir kiek laiko užtruko ataugti... Dabar, po kokių 7 procedūrų - plaukeliai auga nuolat (po paskutinės procedūros praėjo trys mėn), tačiau daug silpnesni, jų mažiau smile.gif
Atsakyti
Man tai rezultatai aleksandrito lazeriu pranoko visus lukescius, jau 4 metai kaip pasidariau blauzdas, aisku yra pavieniai plaukeliai, bet juos pamatau kartais tik geroje sviesoje, sviesus tokie like. Karta metuose tik ateinu palaikomajai procedurai, nors siais metais praziopsojau - sako, jau pusantru metu praejo, o man atrode, kad visai nesenai buvau. Po metu dar pasidariau bikini ir pazastis, pazastu daugiau proceduru reikejo, palyginus su blauzdom, dariausi 6, dabar retkarciais sviesius plaukelius tik prabraukiu ir viskas. Zodziu labai patenkinta, neisivaizduoju kad reiktu dabar su vasku kankintis. Paskaiciavus, ka isleisdavau visom priemonem ir prieziurai, tai dabar taupau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2013 06 28, 13:06)
Man tai rezultatai aleksandrito lazeriu pranoko visus lukescius, jau 4 metai kaip pasidariau blauzdas, aisku yra pavieniai plaukeliai, bet juos pamatau kartais tik geroje sviesoje, sviesus tokie like. Karta metuose tik ateinu palaikomajai procedurai, nors siais metais praziopsojau - sako, jau pusantru metu praejo, o man atrode, kad visai nesenai buvau. Po metu dar pasidariau bikini ir pazastis, pazastu daugiau proceduru reikejo, palyginus su blauzdom, dariausi 6, dabar retkarciais sviesius plaukelius tik prabraukiu ir viskas. Zodziu labai patenkinta, neisivaizduoju kad reiktu dabar su vasku kankintis. Paskaiciavus, ka isleisdavau visom priemonem ir prieziurai, tai dabar taupau  tongue.gif

O kiek procedūrų blauzdoms darėt?
Aš irgi šiuo metu darausi, dabar buvau jau antrą kartą, blauzdas ir pažastis. Tai viskas kaip ir neblogai, tik erzina, kad tie juoduliukai labai ilgai neiškrenta (tas mirusi plauko šaknis turbūt).
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2013 06 28, 13:06)
Man tai rezultatai aleksandrito lazeriu pranoko visus lukescius, jau 4 metai kaip pasidariau blauzdas, aisku yra pavieniai plaukeliai, bet juos pamatau kartais tik geroje sviesoje, sviesus tokie like. Karta metuose tik ateinu palaikomajai procedurai, nors siais metais praziopsojau - sako, jau pusantru metu praejo, o man atrode, kad visai nesenai buvau. Po metu dar pasidariau bikini ir pazastis, pazastu daugiau proceduru reikejo, palyginus su blauzdom, dariausi 6, dabar retkarciais sviesius plaukelius tik prabraukiu ir viskas.

Pritariu,žiauriai patogu. Aš irgi labai patenkinta rezultatu.
Atsakyti
Sakykit, o Era Esthetic turi aleksandrito lazeri abiejuose filialuose? ir laisves pr, ir Valanciaus g? kuri labiau rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 07 02, 21:05)
Sakykit, o Era Esthetic turi aleksandrito lazeri abiejuose filialuose? ir laisves pr, ir Valanciaus g? kuri labiau rekomenduotumet?

Taip, turi abiejuose filialuose, o didelio skirtumo turbūt nėra, juk aparatas toks pat. Tiesiog Valančiaus g. dirba gyd. Medvedeva, siūlyčiau pasirinkti ją.
Atsakyti
Gal kas gali patarti, kur Vilniuje rasti Rubin lazerį ir kiek maždaug gali kainuoti viena procedūra?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 07 02, 22:05)

Valančiaus gtv.naujesnis. Ir ten perėjo daltarė Jurgita,kuri dirbo Laisvės pr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 04 liepos 2013 - 09:42
QUOTE(raskladushke @ 2013 06 30, 16:58)
O kiek procedūrų blauzdoms darėt?
Aš irgi šiuo metu darausi, dabar buvau jau antrą kartą, blauzdas ir pažastis. Tai viskas kaip ir neblogai, tik erzina, kad tie juoduliukai labai ilgai neiškrenta (tas mirusi plauko šaknis turbūt).

Blauzdom dariausi 4-5
Atsakyti
Gal pasidalintumet kiek kainavo jums tokia procedura? 4u.gif

Ir dar toks klausimas gal ir ne labai i tema biggrin.gif o jus su savo vyrais kaip nors derinat ta klausima, na kad planuojat tokia procedura darytis? Nes jeigu pinigai nemazi ir mokama is seimos biudzeto isivaizduooju kad kazkokiu budu rekes tai aptarti. g.gif
Atsakyti