Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(raskladushke @ 2013 05 13, 20:18)
Sveikos. Ketinu ir aš trečiadienį eit į Era Esthetic lazerio procedūroms. Toks paprastas klausimas: ar reikia eit šviežiai nuskustom kojytėm? Lyg skaičiau, kad taip, bet noriu pasiklausti pas jau buvusias. Ir kiek laiko trunka procedūra maždaug?

As nuskutu diena pries, nes mano oda jautri skutimuisi. 4u.gif
Viena karta pabandziau ta pacia diena nuskusti, tai mano odelei nepatiko. biggrin.gif Bet as darausi kitas vietas, ne kojas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal nepastebejau, praleidau kazkaip, gal jau rase kas nors, bet pasikartosiu - svarbu jokiu budu nenaudoti epiliacinio kremo, nes pastarasis nutirpdys plauka ne tik is isores, bet siek tiek ir is vidaus, todel lazeris nebus tiek veiksmingas, kiek galetu normaliu atveju nusiskutus... Man si tiesa paaiskejo gerokai paveluotai - kiek pinigu ismeciau per toki nezinojima!!! doh.gif Paskui pasako, kad klientui privaloma duoti tokias atmintines, ka daryti ir ko nedaryti...Kazin, kas cia labai jas dalina??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raskladushke @ 2013 05 13, 20:18)
Sveikos. Ketinu ir aš trečiadienį eit į Era Esthetic lazerio procedūroms. Toks paprastas klausimas: ar reikia eit šviežiai nuskustom kojytėm? Lyg skaičiau, kad taip, bet noriu pasiklausti pas jau buvusias. Ir kiek laiko trunka procedūra maždaug?

As skutu ta pacia diena anksti ryte, o procedura vakare, visai normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2013 05 13, 22:34)
Gal nepastebejau, praleidau kazkaip, gal jau rase kas nors, bet pasikartosiu - svarbu jokiu budu nenaudoti epiliacinio kremo, nes pastarasis nutirpdys plauka ne tik is isores, bet siek tiek ir is vidaus, todel lazeris nebus tiek veiksmingas, kiek galetu normaliu atveju nusiskutus... Man si tiesa paaiskejo gerokai paveluotai - kiek pinigu ismeciau per toki nezinojima!!! doh.gif  Paskui pasako, kad klientui privaloma duoti tokias atmintines, ka daryti ir ko nedaryti...Kazin, kas cia labai jas dalina??? unsure.gif

Bent jau man Era Estetic klinikoje nieko nedave - jokiu popieriniu instrukciju, taciau gydytoja labai kruopsciai paaiskino ka galima daryti, ko ne. smile.gif Lygtais ir jus puslapyje yra kazkiek tos informacijos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 17, 14:27)
As skutu ta pacia diena anksti ryte, o procedura vakare, visai normaliai smile.gif

Jo, aš taip ir dariau. Jau praėjo kelios dienos, bet vaizdelis toks ot.. ant kojų dar šiek tiek paraudę ir taip matosi kad kai kurie plaukai lyg ir "sustoję" po oda. Kada jie iškris? biggrin.gif aš nekantrauju. O pažastyse paraudimas jau dingęs ir plaukai sau toliau auga..
Skausmas per procedūrą tikrai pakenčiamas. Ir viskas gana greitai vyksta. Buvau pas gydytoją Violetą, maloni moteris smile.gif
Žiūrėsim kas toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(raskladushke @ 2013 05 17, 21:37)
Jo, aš taip ir dariau. Jau praėjo kelios dienos, bet vaizdelis toks ot.. ant kojų dar šiek tiek paraudę ir taip matosi kad kai kurie plaukai lyg ir "sustoję" po oda. Kada jie iškris? biggrin.gif aš nekantrauju. O pažastyse paraudimas jau dingęs ir plaukai sau toliau auga..
Skausmas per procedūrą tikrai pakenčiamas. Ir viskas gana greitai vyksta. Buvau pas gydytoją Violetą, maloni moteris smile.gif
Žiūrėsim kas toliau bus.

As pirmus kartus irgi kazkaip labai stebejau tuos plaukus ir laukiau biggrin.gif dabar jau demesio nekreipiu, zinau kad pirmom dienom atrodo lyg nieko nesuveike, o po to dingsta jie.
Man gan skausminga bikini zona, kai kada net dantis sukandus pabunu, bet verta kenteti rolleyes.gif
Atsakyti
As tai pastebejau, kad geriausiai nusilazerino patys juodziausi plaukeliai. Jau po pirmo karto nebeataugo. Tai taip laukiu kada tie sviesesni nebeataugs irgi.
Atsakyti
Kokią apsaugą jūs vasarą naudojate po procedūros? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2013 06 03, 14:00)
Kokią apsaugą jūs vasarą naudojate po procedūros?  unsure.gif

as 30 ,kaip ir sake daktare
Atsakyti
Labutis 4u.gif ar yra tokių kurios darėsi plaukų šalinimą lazeriu cocos salone akropoly? Kainos nėra aukštos, rašo, kad galima ir įdegusiai odai, tik nežinau ar pasitikėt ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irginija @ 2013 06 07, 07:49)
Labutis  4u.gif  ar yra tokių kurios darėsi plaukų šalinimą lazeriu cocos salone akropoly? Kainos nėra aukštos, rašo, kad galima ir įdegusiai odai, tik nežinau ar pasitikėt ar ne  blush2.gif

Čia ne lazeris, o fotoepiliacija. Daug kur rašo, kad Elos tai lazeris, nors taip nėra. Apgaudinėja žmones. Su lazeriais gali tik gydytojai dirbti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal atsakysit merginos, kurios jau ne pirma karta salinat plaukelius lazeriu ax.gif . Kiek laiko po to jie neatauga?
Atsakyti