Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Medan @ 2013 04 08, 17:52)
Kai vasara ant nosies, kazkaip sunku nepanikuoti, bet apie pilinga jau pagalvoti ir pati spejau drinks_cheers.gif , pilinguosiu ir kremais sviesinanciais tepsiu kol praeis. Jums po kiekvienos proceduros atsirasdavo?  4u.gif

Nea, ne po kiekvienos, net nežinau nuo ko priklausydavo, nuo galingumo ar gal odos patamsėjimų ir šiaip skirtingose vietose. Paskutinį kartą kelios mažos dėmelės ant dilbio atsirado, bet jau praeina, nusilupa kaip šašiukas, po procedūros praėjo gal kokių 11 d. Šiek tiek daugiau liko prie bikinio, bet ten pas mane oda tamsesnė, o galingumas buvo vienas didžiausių, tai tikėjausi, kad liks. Šie manau praeis šiek tiek vėliau. Gal naudojot savaiminį įdegį ir jis nenusiplovė gerai vietomis? Tai irgi gali turėti įtakos. Svarbiausia nesijaudinkit, tikrai praeis smile.gif
Atsakyti
Medan, gal praskaiciau, jus Era Esthetic daretes?
Atsakyti
Caridian, ne Era Esthetic. 4u.gif

Kaip ir planavau, vakar vakare dar uzsukau i kita klinika, tik pradejusi pasakoti, gavau atsakyma, kad visu pirma gydytoja turejo manes paklausti ar nevartoju jokiu vaistu, net jeigu tai butu nuo galvos skausmo, butina paklausti, nes kai kurie vaistai, o ypac hormoniniai turi toki poveiki, plius ta savaite geriau antibiotikus, kuriuos ta pati mano pazystama man buvo israsiusi, taigi iseina, kad ji nelabai zino ka daro. doh.gif Ir pries kelias dienas buvau pasideginusi, taigi vel, sake jog savaite iki proceduros negalima. doh.gif Na ir aisku, kai paklausiau ar isnyks demes, tik pakraipe galva, nes visiskai isnaikinti bus sunku. Grizau namo labai nusiminusi. Aisku, bandysiu visus budus isbalinti, bet sia vasara abejoju ar galesiu pasipuosti dailia suknele, nes pazastys atrodo kraupiai. Gal kam ir nesvarbu, bet tikrai ne tokio afekto norejau, pinigus moki ne tam kad liktum demeta. schmoll.gif
Gal mano istorija pades kitom forumietem, kad butumete atidzios. Vakar toje klinikoje gavau visa lapa nurodymu pries ir po ko negalima ir ka dgalima daryti, deja tokio lapo is savo pazystamos negavau, jeigu buciau gavusi, tikrai nebuciau dariusi, bent kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Medan @ 2013 04 09, 13:24)
Ir pries kelias dienas buvau pasideginusi, taigi vel, sake jog savaite iki proceduros negalima.  doh.gif

Vat, tai tas pasideginimas ir turėjo įtakos... Era Esthetic visada paklausia ar deginausi neseniai, nors jau vaikštau antrus metus... Gal apie skirtingas dėmes kalbam, bet man atrodo, kad čia turėtų būti tos pačios ir kad jos tikrai išnyks, nenusiminkit taip stipriai.
Atsakyti
QUOTE(Medan @ 2013 04 08, 13:14)
Viskas dar blogiau nei maniau  doh.gif , pasirodo oda pigmentavosi tose vietose kur stipriau buvo paraude, tas paraudimas praeina, bet ju vietose oda patamsejo, tiesiog truksta zodziu, gydytoja eme sakyti kad gal del to, kad geriu kontraceptines, kas belieka, nes dabar vietoj to, kad nebutu plaukeliu turesiu demes, kurias isbalinti prireiks laiko. Apskusciau jeigu tai nebutu mano pazystama. Butinai pasidomesiu kitoje klinikoje ar galejo itakoti hormonu vartojimas, as tiesiog esu isitikinusi, kad aparatas buvo nustatytas per stipriai.

Gali itakoti labai daug kas. Nemanau, kad gydytoja specialiai kazka blogo darytu. Jei butu per stipriai nustatyta, tiesiog neiskestumete skausmo, pas kiekviena pacianta gi klausiama, stiprinti, ar pakaks. Mano manymu, kad tiesiog tose vietose paveike saule ir pigmentavosi. Ar naudojote apsaugini krema mazdaug savaite po proceduros?
Atsakyti
Pikta tik del to, kad zinojusi jog pries kelias dienas deginausi gydytoja vistiek atliko procedura, o juk galejome palaukti. Bet mano didziam dziaugsmui tie patamsejimai siandien eme luptis, kur buvo stipriau nudeginta liko dar rausva, bet tikiu kremu pagalba susitvarkysiu. Kazkaip aklai pasitikejau ir net nesidomejau pati kas galima, kas negalima, tai man paciai labai didele pamoka.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 04 03, 20:59)
Tai kiek jums tu randu liko, tiek, kiek yra plaukeliu?

Ne, randas liko tik vienoj vietoj, bet pastebimas, kaip po auskaro lupoj. Bet cia buvo po pirmos proceduros.. Nezinia, kiek liktu po pilno kurso g.gif todel ir neejau daugiau, bijojau, kad po to visa lupa bus nuseta skylem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Darija~: 11 balandžio 2013 - 11:14
Siandien lygiai dvi savaites po pirmosios mano proceduros (aleksandrito lazeriu) - negaliu atsidziaugti!!!! thumbup.gif jau dabar matosi rezultatas - plauku kur kas maziau, viena ar du kartus i savaite kai kur nuskutu keleta plaukeliu ir vel ramu/grazu/svelnu smile.gif
Atsakyti
Praejo keliones dienos po pirmos proceduros MeDioStar lazeriu. Aplink plaukelius labai paraude, net toki iskile spuogeliai.. neestetiskai atrodo.. Reikes rytoj nusipirkti Bepanten tepalo... Tai dabar kai taip raudona ir patine, net negaliu nusiskusti tu vietu. Nezinau ka ne taip dariau: kaipp ir liepe- nesideginau,neslapinau pora dienu tu vietu.
Atsakyti
As irgi lankausi Era Esteticoj, tai man labai patinka nauja gydytoja Daile. Nors Violeta irgi nebloga. O pas Aukse neisiu daugiau - kazkaip atmestinai ir nenuosirdziai dirba labai schmoll.gif
Klausimas, o kiek proceduru jums reikejo veido ir bikini sritims, kad plaukeliai nebeaugtu? O bikini tai cia skaitosi kurios sritys? Viskas kas islenda uz kelnaiciu ribu? blush2.gif
Atsakyti
Man kaip tik ta naujoji jauna gydytoja ir dare pirmaja procedura smile.gif tik jos vardo nebuvau isidemejusi, dabar zinosiu 4u.gif man ji irgi paliko labai gera ispudi.
siaip sako, kad reikia 6-8 proceduru (gal nuo srities dar priklauso, kiek tiksliai reikes), bet as kazkodel galvoju, kad man ir maziau uzteks, nes jau po pirmos proceduros efektas man superinis. laukiu nesulaukiu, kol eisiu i antraja procedura smile.gif
bikinis tai siek tiek daugiau, nei is po kelnaiciu islenda smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Ketinu ir aš trečiadienį eit į Era Esthetic lazerio procedūroms. Toks paprastas klausimas: ar reikia eit šviežiai nuskustom kojytėm? Lyg skaičiau, kad taip, bet noriu pasiklausti pas jau buvusias. Ir kiek laiko trunka procedūra maždaug?
Atsakyti