Ma irgi rekomendavo bepantena. Bet netepiau. Ant pilvo iskart po proceduros nieko nesimate, ant blauzdu paraudimai buvo minimalus, pazastu turbut po kokiu poros val praejo, bikinio paraudimas per nakti dingo
Papildyta:
Blueta, kiek isvis proceduru darei pazastims ar bikiniui? Reikejo visu 6 ar 8?
QUOTE(Safaa @ 2013 04 07, 14:54)
Po 6 ir ten ir ten.
Daba kartą metuose tik nueisiu palaikomajai procedūrai. Žinok,atsidžiaugt negaliu kaip man daba patogu.
QUOTE(Safaa @ 2013 04 07, 15:20)
As tik galvoju, kodel anksciau neprisiruosiau to padaryt
Tai,kad tas aleksandrito lazeris ne taip seniai atsirado LT,bent jau aš apie jį nežinojau.
O apie kitus nebuvo gerų atsiliepimų,darydavo po 10-20 procedūrų ir vistiek auga tie plaukai.
Medan,aš irgi galvoju,tiesiog jautresnė oda gal ir tiek. Neskauda paraudimų?
QUOTE(Medan @ 2013 04 07, 14:56)
Taip ir maniau, kad kazkas nelabai gerai, gal per stipriai aparata nustate, rytoj eisiu i klinika pasirodyti.
Medan, jeigu paraudimai tik vietomis, tai nieko tokio, praeis, reikėjo tikrai Bepantenu pasitepti, daug greičiau viskas praeitų galite ir dabar pasitepti.
Viskas dar blogiau nei maniau , pasirodo oda pigmentavosi tose vietose kur stipriau buvo paraude, tas paraudimas praeina, bet ju vietose oda patamsejo, tiesiog truksta zodziu, gydytoja eme sakyti kad gal del to, kad geriu kontraceptines, kas belieka, nes dabar vietoj to, kad nebutu plaukeliu turesiu demes, kurias isbalinti prireiks laiko. Apskusciau jeigu tai nebutu mano pazystama. Butinai pasidomesiu kitoje klinikoje ar galejo itakoti hormonu vartojimas, as tiesiog esu isitikinusi, kad aparatas buvo nustatytas per stipriai.
QUOTE(Medan @ 2013 04 08, 13:14)
Viskas dar blogiau nei maniau , pasirodo oda pigmentavosi tose vietose kur stipriau buvo paraude, tas paraudimas praeina, bet ju vietose oda patamsejo, tiesiog truksta zodziu, gydytoja eme sakyti kad gal del to, kad geriu kontraceptines, kas belieka, nes dabar vietoj to, kad nebutu plaukeliu turesiu demes, kurias isbalinti prireiks laiko. Apskusciau jeigu tai nebutu mano pazystama. Butinai pasidomesiu kitoje klinikoje ar galejo itakoti hormonu vartojimas, as tiesiog esu isitikinusi, kad aparatas buvo nustatytas per stipriai.
O kokioj srity pas jus išryškėjo ta pigmentacija? Nu kaip nefainai.....bet gal dar išnyks
Labai abidna,kai nueini "pasitvarkyt" ir įgauni naują bėdą. Aišku,daktarė norėjo efekto,tai gal persistengė.
Aš tai netikiu,kad čia dėl kontraceptikų naudojimo gali būt
Manęs net neklausė ar vartoju.
Nefaina tai ne tas zodis, nori geriau, o gaunasi. Dar karta buvau, pritepe kremais, dave i namus balinanti krema, sake tikrai turi isnykti ir mano, jog oda mano turbut labai jautri, sako gal net greiciau nudege nuo to saldancio aparato, kuri naudoja saldymui kol atlieka procedura ir vistiek kaltina kontraceptikus. Klausiau tai kaip tada man kita karta daryti, liepe stengtis daryti procedura tuo metu, kai darau pertrauka 7 dienu nuo kontraceptiku. Vistiek sakiau pasiskambinsiu ir i kitas klinikas tiesiog pasiklausti nuomones.
Ir cia viskas pazastyse, viena tai nieko, bet kita kur buvo daugiau plaukuciu, tai negraziai atrodo.
Ir cia viskas pazastyse, viena tai nieko, bet kita kur buvo daugiau plaukuciu, tai negraziai atrodo.
QUOTE(Medan @ 2013 04 08, 12:14)
Medan, nepulkit į paniką, man taip irgi yra buvę. Tamsesniuose odos plotuose, jeigu buvo didelis galingumas, atsirasdavo tie patamsėjimai. Kažkiek padeda bepantenas, nes jis padeda atsinaujinti odai po nudegimų, todėl gydytojos ir siūlo jį naudoti, o vėliau bent kartą į savaitę gerai pašveiskite tas vietas ir tie patamsėjimai išnyks. Nežinau per kiek tiksliai laiko, nes priklauso kaip stipriai ten buvo nudeginta ir šiaip žiemą nekreipdavau dėmesio į tai, bet kad praeis tai tikrai. Svarbiausia nepamirškite odos šveitimo, galite ir kas kelias dienas.