QUOTE(Vika333 @ 2010 10 09, 11:01)
As jusu vietoj kartu su krumais atnesciau jai hormonu tyrimu rezultatus, ypac jei esat tikra, kad pas jus tik "neva" sutrikimai
Gera mintis
Bet tyrimai taip parastai nera skiriami (poliklinikoje), ne issyk padaromi, ir, bent jau Lietuvoje, irgi kainuoja, tad gal tiek tos jau. Net nupurto pagalvojus, kad vel tektu eit pas ginekologa, kad israsytu tyrimus (iskart klaustu,o kaaaam?? hormoniniu tableciu saket, juk negeeersit), ir dar uz verteja temptis saviski, kuriam peilis visos tos poliklinikos
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 09, 11:22)
Lazeriai - sutinku, vargu ar kada nors jie prilygs profesionaliems. Fotoepiliatorius, naminis jis ar profesionalus - nera jokio skirtumo (tik tiek kad profesionalus yra daugiafunkciniai ir gydo visokias ligas, o naminis tik plaukus salina). Aisku, kiekvienam savo, bet man asmeniskai tai nepakeiciamas daiktas.
Kiek as sumokeciau salone uz viso kuno tvarkyma? Cia merginos sake, galima surasti, kur 1 viso kuno procedura padarytu tik uz 1000 litu, tarkim tu proceduru reikia 5-7, tai jau pradziai sumele nebloga susidaro, na ir plius dar tos proceduros palaikymui irgi kainuos...
Kur garantija, kad bus koks nors efektas? Garantiju jokiu nera nei su naminiu, nei su profesionaliu. Bet vienas dalykas yra investuoti i namini aparata, kuri tu galesi parduoti jei jis tau nepatiks, o visai kas kita yra 5-7 kartus brangiau sumoketi uz paslaugas salone, ir kai negauni jokio efekto - prarandi visus savo pinigus.
Visu trecia, turint ta aparata namuose, as neturiu gedytis ir kam nors pirstu rodyti, kur giliam bikini man yra "nedadielkos", uzsidarau vonioje ir pati sutvarkau pacius intymiausius uzkampius.
Visu ketvirta, as neliksiu "ant ledo", kaip jum pvz buvo, kai ataugo plaukai, o gydytoja isvaziavo atostogauti. Nereikia man jokiu gydytoju, as ir pati viska padarysiu, ir neturiu derinti tu proceduru laiko, vaziuot kazkur, kad ir 12 valanda nakties
sauna mintis kad reikia apsicirskint...
Man asmeniskai per daug yra pliusu, kad reiketu ieskot alternatyvos, bet kaip ir sakiau, kiekvienam savo
Gal galiu paklaust, kiek atsiejo tas fotoepiliatorius ir kur ju galima gaut? Ar paciai darant neskauda? Ar reguliuojamas sviesos impulsu intensyvumas?
As bijau, kad, zinant, jog skaudes, paciai nepakils rankos ta daryt... kaip kad su elektriniu epiatorium jau buvo...