QUOTE(Lyanna @ 2013 03 12, 14:31)
Man kažkada patiko, kol nepataikiau pas gydytoją Eveliną. Gyd. Evelina tai superinė gydytoja buvo (empatiška, miela, paslaugi, laaabai kruopšti), bet ji dėl laiko stokos nebedirba, labai gaila. Gydytojos Auksės darbas nėra labai blogas, bet ji neįsijaučia į klientų padėtį bei ne visada paiso pastabų. Pavyzdžiui paskutinį kartą kai man darė veido sritį, po procedūros pamačiau plaukelių, kurie nesudegė ir pasakiau jai apie tai, bet ji pradėjo tvirtinti, kad ne visi sudega, svarbiausia, kad pasiektų šaknį ir nepadarė man prašomos srities. Ir pasirodė, kad tie plaukeliai, tikrai nebuvo paveikti, jie ataugo man jau kitą dieną ir auga taip jau visą mėnesį. Esu tikra, kad gydytoja Evelina sureaguotų visai kitaip šioje situacijoje. Tai tiek
Merginos, o gydytoja Jurgita jau nebedirba EraEsthetic? As lankiausi pas ja pries kelis metus ir ji dirbo viena man atrodo... nei apie gyd. Aukse, nei apie gyd. Evelina neteko girdeti... Dabar planavau vel apsilankyti korekcijai, bet jei pasikeite gydytoja labai liudna, kazkaip buvau labai pripratus prie Jurgitos, labai maloni ir kruopsti ir visas mano bedeles zinojo mintinai