Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Lyanna @ 2013 03 12, 14:31)
Man kažkada patiko, kol nepataikiau pas gydytoją Eveliną. Gyd. Evelina tai superinė gydytoja buvo (empatiška, miela, paslaugi, laaabai kruopšti), bet ji dėl laiko stokos nebedirba, labai gaila. Gydytojos Auksės darbas nėra labai blogas, bet ji neįsijaučia į klientų padėtį bei ne visada paiso pastabų. Pavyzdžiui paskutinį kartą kai man darė veido sritį, po procedūros pamačiau plaukelių, kurie nesudegė ir pasakiau jai apie tai, bet ji pradėjo tvirtinti, kad ne visi sudega, svarbiausia, kad pasiektų šaknį ir nepadarė man prašomos srities. Ir pasirodė, kad tie plaukeliai, tikrai nebuvo paveikti, jie ataugo man jau kitą dieną ir auga taip jau visą mėnesį. Esu tikra, kad gydytoja Evelina sureaguotų visai kitaip šioje situacijoje. Tai tiek smile.gif

Merginos, o gydytoja Jurgita jau nebedirba EraEsthetic? As lankiausi pas ja pries kelis metus ir ji dirbo viena man atrodo... nei apie gyd. Aukse, nei apie gyd. Evelina neteko girdeti... Dabar planavau vel apsilankyti korekcijai, bet jei pasikeite gydytoja labai liudna, kazkaip buvau labai pripratus prie Jurgitos, labai maloni ir kruopsti ir visas mano bedeles zinojo mintinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2013 03 12, 16:55)
Merginos, o gydytoja Jurgita jau nebedirba EraEsthetic? As lankiausi pas ja pries kelis metus ir ji dirbo viena man atrodo... nei apie gyd. Aukse, nei apie gyd. Evelina neteko girdeti... Dabar planavau vel apsilankyti korekcijai, bet jei pasikeite gydytoja labai liudna, kazkaip buvau labai pripratus prie Jurgitos, labai maloni ir kruopsti ir visas mano bedeles zinojo mintinai  4u.gif

Aš senokai buvau,prieš naujus kažkada,bet dar dirbo. Reiks pasiskambint,nes kartą metuose turiu nueit "palaikomajai procedūrai", tai visad taikau pas ją.
Man Auksė nelabai. Pas Eveliną nebuvus.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 03 12, 19:26)
Aš senokai buvau,prieš naujus kažkada,bet dar dirbo. Reiks pasiskambint,nes kartą metuose turiu nueit "palaikomajai procedūrai", tai visad taikau pas ją.
Man Auksė nelabai. Pas Eveliną nebuvus.

Man Aukse visai nieko, paprasta, prie jumoro tokia. Dar Medvedeva super, labai kruopsti gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 08 12, 09:53)
Merginos, tik nesitikėkit, kad po pirmos procedūros su aleksandritu plaukai nebeataugs niekada gyvenime. Po pirmos procedūros visi juodukai iškrenta, maždaug po pusantro mėnesio pradeda augti plaukeliai, kurie buvo miego fazėje kai darėte procedūrą. Po antros procedūros gydytoja sakė, kad dar gali augti tie, kurie miegojo/nepasišalino pirmos ir antros procedūros metu, o po trečios jau atsiranda tik pavieniai plaukai. Toms, kurios turi tikrai didelių problemų su plaukuotumus, tai puikus išsigelbėjimas. Aš po pirmos procedūros buvau patenkinta, po antros procedūros, esu patenkinta dar labiau. Gaila, kad įdegiau ir negaliu dabar pasidaryti kojoms trečios procedūros, tai palauksiu šiek tiek, pasidarysiu tik bikini ir gal pažastukus, čia jau kaip gydytoja nuspręs. Beje, gydytoja lyg sakė, kad kartą į metus vistiek reiktų vėliau daryti palaikomąsias procedūras, bet čia jau turbūt kiekvienai individualiai. 4u.gif

ar kuriai buvo atsiradus pigmentacija kol gydoma aleksandrito lazeriu? Kiek laiko po gydymo pab. Dar reikia saugotis saules?

Taip pat idomu, ar isties po proceduros aleksandritu, neberia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 16 kovo 2013 - 07:22
QUOTE(Caridian @ 2013 03 16, 07:56)
ar kuriai buvo atsiradus pigmentacija kol gydoma aleksandrito lazeriu? Kiek laiko po gydymo pab. Dar reikia saugotis saules?

Taip pat idomu,  ar isties po proceduros aleksandritu, neberia?

Pigmentacija atsiranda jei nesisaugote saules po proceduros, reiketu bent kremuku pasitepti einant i kiema sauleta diena su maziausia SPF 30, o apie soliariuma jau net nekalbu
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2013 03 16, 22:42)
Pigmentacija atsiranda jei nesisaugote saules po proceduros, reiketu bent kremuku pasitepti einant i kiema sauleta diena su maziausia SPF 30, o apie soliariuma jau net nekalbu

Tai visa gyvenima po to taip saugotis ar tik kazkuri laika per proceduras ir po ?
Atsakyti

Ir aš gundausi vieną kartą išbandyti plaukelių šalinimą lazeriu. Labiausiai domina bikini sritis blush2.gif Blauzdos, pažastys man pačiai gerai sutvarkomos - nei plaukeliai įauga, nei ką net ir skutant. Bet jau bikini.....jezau....nuo depiliacinių kremų efektas mažas, o alergija gaunasi baisi - išberia baisiais raudonais mazgais, skauda baisiai. Baisu, kad ir neužsiterštų tokie unsure.gif Nuo skutimo irgi - efektas geresnis, bet trumpas, o ir paberia po skutimo kokius peiliukus benaudotum ir kokiais losjonais beteptum. Taigi, ateina metas investicijoms. Gundausi lazeriniam plaukelių šalinimui labai.
Gal ką galėtumėt parekomenduoti?
kol kas esi išsirinkusi EraEsthetic kliniką. Kokios būtų idėjos, patarimai?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2013 03 17, 00:42)

Siandien, po proceduros, specialiai paklausiau del apsaugos nuo saules, tai mane patikino, kad maziausias SPF turi buti 50, nes kitaip, sake, galima prisizaisti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2013 03 17, 16:51)
Gal ką galėtumėt parekomenduoti?
kol kas esi išsirinkusi EraEsthetic kliniką. Kokios būtų idėjos, patarimai?

Mano manymu Era Esthetic geriausias pasirinkimas, bent jau man silpnesni aparatai nei kiek nepagelbėjo.
Beje, vakar buvau pas gydytoją Violetą Medvedevą, nepakartojama gydytoja, tikrai thumbup.gif: laaaabai rūpestinga, buvau beveik pas visas gydytojas, bet tik ji vienintėlė taip kruopščiai praėjo man veido sritį (na, dar gyd. Evelina labai rūpinosi manimi). Viską dar kartelį paaiškino ir stebėjosi kodėl kitos gydytojos nepadidino impulsų galingumo, nes be galingumo didinimo sunku pasiekti gerų rezultatų. Ir išvis matėsi, kad turi nemažai patirties, plius profesionaliai pakonsultavo dėl kitų dalykų. Gydytojas reitinguočiau taip:
1) Violeta Medvedeva; Evelina Buinauskaitė (bet ji jau nebedirba);
2) Jurgita Stoškienė;
3) Auksė Andriulienė (labai supykau, kai atmestinai praėjo veido sritį, kuri juk svarbiausia ir dar nesureagavo į mano pastabą, kad liko nepaveiktų plaukelių).
Tai tiek, naujokėms lazerių procedūrose siūlyčiau gyd. Violetą smile.gif Na, dar gyd. Jurgita gal nieko, bet viena mano pažįstama sakė, kad kažkurį kartą ji skubėjo ir padarė bikinio procedūrą nelabai kruopščiai, bet nežinau kaip ten iki galo buvo. Šiaip man buvo palikusi gana gerą įspūdį.
Atsakyti
Man tai Jurgita superine, viena geriausiu, tik kad pas ja papulti labai sunku, tai dabar atradau Medvedeva ir esau labai patenkinta smile.gif Is viso man patinka Era Esthetic, manau visos gydytojos profesionales, geri lazeriai.
Atsakyti
Dariausi Vilniuj lazerines chirurgijos centre. Norejau salinti plaukelius ant veido. Po pirmos proceduros liko skyle, lyg buciau istraukus is lupos auskara. Po menesio surandejo. Randas liko. Nedidelis, bet pastebimas. Daugiau neejau, nes nenoriu po proceduru atrodyti taip, lyg man ja dare ne lazeriu, o tarka.
Atsakyti
QUOTE(~Darija~ @ 2013 04 03, 16:17)
Dariausi Vilniuj lazerines chirurgijos centre. Norejau salinti plaukelius ant veido. Po pirmos proceduros liko skyle, lyg buciau istraukus is lupos auskara. Po menesio surandejo.  Randas liko. Nedidelis, bet pastebimas. Daugiau neejau, nes nenoriu po proceduru atrodyti taip, lyg man ja dare ne lazeriu, o tarka.

O apie pasekmes nepasakoja pries procedura???? Kosmaras!!! blink.gif
Atsakyti