Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(raskladushke @ 2012 07 03, 22:48)
O kokiam salone darėtės procedūras?

Čia ne visai salonas,o klinika.

http://www.lazerinek...lauku-salinimas

Procedūras atliko Jurgita Stoškienė,maloni bendraut ir šilta daktarė.
Atsakyti
Sakykit o kaip po to Aleksandrito atrodo oda? Nekraujuoja, neapsasta, neistinsta? Imanoma kita diena eiti i darba, jei veida proceduriniesi is vakaro?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2012 12 10, 16:29)
Sakykit o kaip po to Aleksandrito atrodo oda? Nekraujuoja, neapsasta, neistinsta? Imanoma kita diena eiti i darba, jei veida proceduriniesi is vakaro?

Atsiranda šioks toks paraudimas, kuris bent jau man praeina per kokią valandėlę, dvi. Kol pasidarau kojas, veidas jau būna normalus. Gydytoja iškart po procedūros dar patepa kremuku, kad greičiau praeitų paraudimas. Svarbu, kad oda nebūtų įdegusi ir be jukių pudrų, tada nebus nudegimų ir paraudimas greitai praeis.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif perskaiciau visas temas apie plauku salinima lazeriu ir susigundziau aleksandritu smile.gif
Rytoj manes lauka pirma brazilisko bikinio procedura (planuoju pasidaryt kokias keturias) ir mazdaug balandzio men. pamatysiu rezulatata (aisku, gali prireikt ir daugiau - ziuresim kas vyksta) biggrin.gif
Niekada anksciau nesu bandziusi lazerio tai bus idomi patirtis thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau aleksandrito lazeri ir as. Dariausi 1 procedura pries 2,5 savaites, tai plaukeliai ataugo, bet daug sviesesni. Kolkas esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglantina: 02 sausio 2013 - 11:50
as irgi kitai savaite uzsirasiau pirmam kartui...
tik jau gera puse dienos stesuoju, nes niekaip neapsisprendziu ar cia visiskai viska nusiimineti ar truputuka palikti (kokia juostele ar simbolini trikampiuka) . gal galetumet ka gero/blogo pasakyti tuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2012 12 10, 16:29)

Vos vos paraudo. Paraudimas išnyko gal per valandą ar dvi.

Praėjus beveik metams po šitų procedūrų aš vis dar labai patenkinta rezultatu. smile.gif
Buvo verta.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 01 02, 23:46)
Vos vos paraudo. Paraudimas išnyko gal per valandą ar dvi.

Praėjus beveik metams po šitų procedūrų aš vis dar labai patenkinta rezultatu.  smile.gif
Buvo verta.

Kuria vieta lazeriavot ir kiek kartu reikejo? Kokioj istaigoj?
Atsakyti
Merginos, kurios esate salinusios bikini plaukelius su aleksandrito lazeriu, ar plaukeliais iskrenta iskart po proceduros ar reikia palaukti? Kai nusiskuti vis tiek lieka juodi taskeliai odoj, ar jie dar praejus kuriam laikui po proceduros matysis? g.gif smile.gif planuoju darytis kita savaite, bet man svarbus ivykis bus po proceduros ir noriu kad viskas butu svaru grazu ten blush2.gif
Atsakyti
Iškart po procedūros nieks neiššoka. Daryčiaus procedūrą 1-2 savaitės iki planuojamo vakaro.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2012 12 13, 13:20)
Atsiranda šioks toks paraudimas, kuris bent jau man praeina per kokią valandėlę, dvi. Kol pasidarau kojas, veidas jau būna normalus. Gydytoja iškart po procedūros dar patepa kremuku, kad greičiau praeitų paraudimas. Svarbu, kad oda nebūtų įdegusi ir be jukių pudrų, tada nebus nudegimų ir paraudimas greitai praeis.

Kremukai ir pudros nuvalomos pries procedura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2013 03 10, 17:26)
braziliško įprastinė kaina 500, maksimum 550  g.gif 
bet vistiek apsimoka  thumbup.gif   
gaila, man netinka laikas, labiau tiktu balandžio pradžia...

Mergaitės, kas lankotės EraEstetic, kaip jums gydytoja Auksė?

Man kažkada patiko, kol nepataikiau pas gydytoją Eveliną. Gyd. Evelina tai superinė gydytoja buvo (empatiška, miela, paslaugi, laaabai kruopšti), bet ji dėl laiko stokos nebedirba, labai gaila. Gydytojos Auksės darbas nėra labai blogas, bet ji neįsijaučia į klientų padėtį bei ne visada paiso pastabų. Pavyzdžiui paskutinį kartą kai man darė veido sritį, po procedūros pamačiau plaukelių, kurie nesudegė ir pasakiau jai apie tai, bet ji pradėjo tvirtinti, kad ne visi sudega, svarbiausia, kad pasiektų šaknį ir nepadarė man prašomos srities. Ir pasirodė, kad tie plaukeliai, tikrai nebuvo paveikti, jie ataugo man jau kitą dieną ir auga taip jau visą mėnesį. Esu tikra, kad gydytoja Evelina sureaguotų visai kitaip šioje situacijoje. Tai tiek smile.gif
Atsakyti