QUOTE(Lyanna @ 2012 03 04, 12:34)
Pirmų apsilankymų metu gydytoja sakė, kad šis aparatas galingiausias iš visų ir juo gydomas net hirsutizmas, tai dabar jau nieko nesuprantu. Ir sakė, kad čia ne tas pats kaip fotoepiliacija. Negi kiti lazeriai veikia kitaip ir gali pagelbėti dar labiau?
Lyanna, oho kiek sriciu is karto daraisi
turbut ta platininine lojalumo kortele gavai su 25% nuolaida, kai daug sriciu vienu metu?
Zinai, jei tiek jau proceduru praeita, tai as tavo vietoj tesciau toliau, tuo labiau jei ankstesni salinimo budai buvo tau zymiai maziau veiksmingi
Sakai, 5 proceduros pazastims darei? Daugiau nebereiks? Ar dar ne pabaiga?
Nes as tik sia sriti planuoju dabar daryti.. siaip ten plaukai stori ir juodi
, oda balta, tai kaip ir turetu greiciau viskas nuplikti, nei pvz blauzdos..
Su bikiniu irgi tas pats turetu but pagal ideja.. O tau kazkaip atvirksciai, blauzdos geriausiai, o kur plaukai stipriausi ir juodziausi- ten daugiau proceduru reikejo
O kada tau sekantis apsilankymas pas gydytoja? Buk gera, paklausk keliems metams rezultatas bus ryskus, nedarant tu palaikomuju karta i metus? (na, pvz, jei ner tokios galmybes ar isvaziuoji gyvent i uzsieni ir neatvaziuosi i vilniu..)
Labai idomu, ka gydytoja atsakys..
Nes su manim klinikoje kalbejo telefonu tai ne gydytoja, kaip supratau.. Bet manau vistiek teisybe pasake, kad 2-3 metams rezultatas (cia konkreciai pazastims klausiau).
Ir sakyk, koks laiko tarpas pas tave tarp proceduru? 6 savaites ar trumpiau/ilgiau?
Kad isvaizda depiliuojamu vietu ryskiai pagereja kol darai proceduras, tai neabejoju cia super yra
Bet man tik baisu, kad pravaiksciojus pusmeti ar daugiau i proceduras, nustojus jas daryt po 2 ar 3 m. vel turesiu kokius 60% plauku ataugusius, jei ne daugiau
Tada nelabai vertetu tokiam neilgam laikotarpiui sitiek $$ leisti..
Na taip, jie labai itikinamai giria savo aparata, kad galingiausias, geriausias tik pas juos
Bet kitoj klinikoj ziurek jau sako, kad ju Impulsine sviesa geriausia ir pranasesne uz lazerius ir t.t. Man cia rodos, kad kiekvienas savo preke/ aparata giria
Dar labai idomu, kad tau sake, jog cia ne tas pats kas fotoepiliacija
O man atvirksciai aiskino..
Kazin, o kaip tada ta fotoepiliacija atrodo? Gal kas turi nuorodeliu, kur matytusi atlikimo procesas tos fotoepiliacijos?
Lyanna, ziurek, radau ju puslapy net parasyta, kad siuo lazeriu alexandrito yra atliekama fotoepiliacija (taip man telefonu ir paaiskino): (tik citatos idet nemoku, tai paprastai nukopinsiu):
"Kiek laiko trunka plaukų šalinimo lazeriu procedūra ?
--------------------------------------------------------------------------------
Lazerinės dermatologijos klinikoje naudojamo lazerio naujausios technologijos leidžia naudoti įvairaus diametro lazerinius aplikatorius (nuo mažiausio iki didžiausio). Todėl dabar
fotoepiliacija lazeriu yra labai greitai atliekamos procedūros. Procedūra viršutinės lūpos srityje trunka keletą sekundžių, pažastų srityje 3 minutes, kojų, nugaros srityse 20-30 minučių, pilvo srityje vyrams 10 minučių, moterims - minutę."
Del kitu lazeriu (ne fotoepiliaciniu), tai jie kitaip veikia: ten nera to antgalio apvalaus ir neblykscioja kaip fotografuojant. Lazeris kaip lazdele, o jo gale - sciesus apvalus taskas, lazeriu vedzioja tarkim po kojas ir ties kiekvienu plauku jis supypsi ir mirkcioja tas taskas, reiskias plauka "saudo" kiekviena. Veikiamas ne apvalus didesnis odos plotas, bet butent plaukas kiekvienas . Tikrai nera tokiu blyksniu ,kaip kad su alexandrito.
Tai va daryciau ir as ta alexandrita, bet man cia neaisku su tuo "fotoepiliacija lazeriu" , o labiausiai neaisku del tu 2-3 metu rezultato
Pirmadieni paskambinsiu i kita klinika, kur lazeris jau tas kitoks, klausiu kiek pas juos metu rezultatas laikosi
Ai, dar pamirsau paklaust, Lyanna, o neteko tau kartais su lazeriu "Apex 800" darytis? (Jis "Odos ir lazerines chirurgijos centre", bet gal ir kitos kokios klinikos turi, nezinau..).