Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Rastė @ 2012 01 17, 18:53)
as taip pat esu labai patenkinta aleksandrito lazerio poveikiu. Nors turiu namie VISS fotoepiliatoriu, bikiniui neuztenka kantrybes (labai jau sunkiai tan nyksta plaukeliai, palyginti su blauzdom), o su aleksandrito lazeriu jau po antro karto liko 15% plaukeliu! Labai maloni gyd. Jurgita sake, kad gali uztekti ir 3 kartu pilnai tenkinanciam rezultatui  thumbup.gif

sveikos,noriu as irgi ismegint lazeri,idomu ar nekenksminga sveikatai g.gif mane tas labiausiai ir atgraso,bet depiliacijos vaskais jau uznervino,negaliu daugiau kentet tokio skausmo
idomu ar yra kur Kaune tas aleksandrito lazeris?kaip zinot cia tas lazeriu rusis
radau kad vienas grozio salonas vos ne taip pat puikiai apraso impulsine ta sviesa kaip kitur lazerius apraso
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Skaiciau sia tema su dideliu susidomejimu, mat pati planuoju darytis plauku salinima lazeriu (pazastu srityje).

Zinokit ir as buvau jau susigundziusi tuo Aleksandrito lazeriu.. BET!

Paskambinusi i ta klinika Laisves prospekte suzinojau, kad :

- Alexandrito lazeriu yra atliekama butent Fotoepiliacija. t.y., cia ir yra fotoepiliacinis "lazeris" . Antgalis apvalus, nemazas, kuriuo saudomi didesni plotai ant kuno, o ne koncentruotai i viena vieta, kaip kad su tikraisiais lazeriais (kurie ne Fotoepiliacija atlieka).
Stai tas aleksandrito lazeris, ju tinklapyje yra nuoroda kaip jis atrodo ir kaip veikia fotoepiliaciniu budu (blykscioja kaip "fotografuodamas", ko nedaro tikrieji lazeriai):
http://www.candelala...ntlelase#photos

O pasiskaicius nemazai atsiliepimu, kad Fotoepiliacija yra maziau veiksminga nei Lazeriai, o ir atauga po gerokai greitesnio laiko - kazkaip labai tuo alexandritu dabar suabejojau.. g.gif unsure.gif

- Kitas dalykas, kuri pasake klinikoje - kad rezultatas truks iki 2-3 metu (cia yra mazai! unsure.gif ) Vien tik tas salinimas kas 6 savaites kiek laiko jau uztrunka.. Plius tos palaikomosios proceduros kasmet reikalingos..,(darant lazeriais tu palaikomuju neteko niekur skaityt kad reiketu.. nebent po tu 6-7 metu, kai jau dalis tu plauku ataugs) O kainele alexandrito ir taip ne is pigiuju sicia sad.gif

Merginos, bukit geros, parasykit savo nuomone apie Alexandrito, kas daretes? 4u.gif Gal kam jau daugiau laiko praejo, gal pries kokius 2 metus daretes kas, kaip dabar efektas, laikosi, ar jau ataugineja? Nes pradzioj jis tai taip, salina plaukus neblogai, is pradziu efektas geras matomas, bet kad labai trumpas poveikis uz tokia suma, greitai pasisalina, bet pasirodo greitai ir atauga (turiu omeny tuos 2-3 metelius). O po salinimu kitais lazeriais (ne fotoepiliaciniais) zadami kaip minimum 5-7 metai).

Dar domintu "Odos ir lazerines chirurgijos centras" Vilniuje 4u.gif
Gal kas salinotes plaukelius ten su lazeriu "Apex 800" ? , kokie atsiliepimai butu?
Ten ir pats lazeris kitaip atrodo, visai be to apvalaus plastmasinio antgalio, nes cia jau ne fotoepiliacija, o grynai lazerine procedura, va nuotraukoje lazeris koks..:

http://www.lazerinec...azeriu-713.html

Ir vis niekaip iki galo negaliu suprasti: ar Fotoepiliacija = IPŠ (Intensyvi pulsine sviesa)? Tai tas pats, ar du skirtingi metodai? Jei skirtingi, kuo jie skiriasi? ?

Aciu visoms, kas atsakys ir pades greiciau apsispresti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meidy: 03 kovo 2012 - 22:30
QUOTE(Meidy @ 2012 03 03, 22:22)
- Kitas dalykas, kuri pasake klinikoje - kad rezultatas truks iki 2-3 metu (cia yra mazai!  unsure.gif ) Vien tik tas salinimas kas 6 savaites kiek laiko jau uztrunka.. Plius tos palaikomosios proceduros kasmet reikalingos..,(darant lazeriais tu palaikomuju neteko niekur skaityt kad reiketu.. nebent po tu 6-7 metu, kai jau dalis tu plauku ataugs) O kainele alexandrito ir taip ne is pigiuju sicia sad.gif

Oho, kokios naujienos... aš dabar darausi procedūras aleksandrito lazeriu ir net suabejojau ar tęsti. Šiaip dariau 5 procedūras bikini ir pažastų srityje. 3 blauzdoms ir 4 šlaunims. Kojų išvaizda labai pagerėjo, anskčiau skusdavu kasdien ir laaaabai berdavo šlaunis, su sijonu negalėdavau vaikščioti. Dabar skutu labai retai, bet plaukelių dar liko. Kadangi šlaunys hormoninė sritis, tai ten dar per mažai procedūrų daryta. Geriausias rezultatas ant blauzdų. Nustebino bikinis, nes paskutinės darytos 5 procedūros viršuje ataugo tikrai nemažai plaukelių, o aš jau maniau, kad jų išvis nebebus. Šiaip manęs neima jokie aparatai, naminis - jokio poveikio, Elos - labai minimalus poveikis. Aleksandrito lazeris pagelbėjo labiausiai. Pirmų apsilankymų metu gydytoja sakė, kad šis aparatas galingiausias iš visų ir juo gydomas net hirsutizmas, tai dabar jau nieko nesuprantu. Ir sakė, kad čia ne tas pats kaip fotoepiliacija. Negi kiti lazeriai veikia kitaip ir gali pagelbėti dar labiau? Šiaip išvis nesuprantu kas darosi mano kūne. Nes kitos merginos su naminiu susitvarkė, o aš netgi su galingiausiu (kaip teigiama) aparatu vis vaikštau ir negaliu pasiekti ilgaliakio rezultato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 04 kovo 2012 - 12:39
QUOTE(Lyanna @ 2012 03 04, 12:34)
Pirmų apsilankymų metu gydytoja sakė, kad šis aparatas galingiausias iš visų ir juo gydomas net hirsutizmas, tai dabar jau nieko nesuprantu. Ir sakė, kad čia ne tas pats kaip fotoepiliacija. Negi kiti lazeriai veikia kitaip ir gali pagelbėti dar labiau?

Lyanna, oho kiek sriciu is karto daraisi bigsmile.gif turbut ta platininine lojalumo kortele gavai su 25% nuolaida, kai daug sriciu vienu metu? bigsmile.gif

Zinai, jei tiek jau proceduru praeita, tai as tavo vietoj tesciau toliau, tuo labiau jei ankstesni salinimo budai buvo tau zymiai maziau veiksmingi mirksiukas.gif

Sakai, 5 proceduros pazastims darei? Daugiau nebereiks? Ar dar ne pabaiga? g.gif Nes as tik sia sriti planuoju dabar daryti.. siaip ten plaukai stori ir juodi blush2.gif , oda balta, tai kaip ir turetu greiciau viskas nuplikti, nei pvz blauzdos.. g.gif Su bikiniu irgi tas pats turetu but pagal ideja.. O tau kazkaip atvirksciai, blauzdos geriausiai, o kur plaukai stipriausi ir juodziausi- ten daugiau proceduru reikejo g.gif

O kada tau sekantis apsilankymas pas gydytoja? Buk gera, paklausk keliems metams rezultatas bus ryskus, nedarant tu palaikomuju karta i metus? (na, pvz, jei ner tokios galmybes ar isvaziuoji gyvent i uzsieni ir neatvaziuosi i vilniu..)
Labai idomu, ka gydytoja atsakys.. g.gif Nes su manim klinikoje kalbejo telefonu tai ne gydytoja, kaip supratau.. Bet manau vistiek teisybe pasake, kad 2-3 metams rezultatas (cia konkreciai pazastims klausiau).

Ir sakyk, koks laiko tarpas pas tave tarp proceduru? 6 savaites ar trumpiau/ilgiau?

Kad isvaizda depiliuojamu vietu ryskiai pagereja kol darai proceduras, tai neabejoju cia super yra bigsmile.gif Bet man tik baisu, kad pravaiksciojus pusmeti ar daugiau i proceduras, nustojus jas daryt po 2 ar 3 m. vel turesiu kokius 60% plauku ataugusius, jei ne daugiau g.gif Tada nelabai vertetu tokiam neilgam laikotarpiui sitiek $$ leisti.. unsure.gif

Na taip, jie labai itikinamai giria savo aparata, kad galingiausias, geriausias tik pas juos smile.gif Bet kitoj klinikoj ziurek jau sako, kad ju Impulsine sviesa geriausia ir pranasesne uz lazerius ir t.t. Man cia rodos, kad kiekvienas savo preke/ aparata giria smile.gif

Dar labai idomu, kad tau sake, jog cia ne tas pats kas fotoepiliacija g.gif O man atvirksciai aiskino.. smile.gif
Kazin, o kaip tada ta fotoepiliacija atrodo? Gal kas turi nuorodeliu, kur matytusi atlikimo procesas tos fotoepiliacijos?

Lyanna, ziurek, radau ju puslapy net parasyta, kad siuo lazeriu alexandrito yra atliekama fotoepiliacija (taip man telefonu ir paaiskino): (tik citatos idet nemoku, tai paprastai nukopinsiu):

"Kiek laiko trunka plaukų šalinimo lazeriu procedūra ?
--------------------------------------------------------------------------------
Lazerinės dermatologijos klinikoje naudojamo lazerio naujausios technologijos leidžia naudoti įvairaus diametro lazerinius aplikatorius (nuo mažiausio iki didžiausio). Todėl dabar fotoepiliacija lazeriu yra labai greitai atliekamos procedūros. Procedūra viršutinės lūpos srityje trunka keletą sekundžių, pažastų srityje 3 minutes, kojų, nugaros srityse 20-30 minučių, pilvo srityje vyrams 10 minučių, moterims - minutę."

Del kitu lazeriu (ne fotoepiliaciniu), tai jie kitaip veikia: ten nera to antgalio apvalaus ir neblykscioja kaip fotografuojant. Lazeris kaip lazdele, o jo gale - sciesus apvalus taskas, lazeriu vedzioja tarkim po kojas ir ties kiekvienu plauku jis supypsi ir mirkcioja tas taskas, reiskias plauka "saudo" kiekviena. Veikiamas ne apvalus didesnis odos plotas, bet butent plaukas kiekvienas . Tikrai nera tokiu blyksniu ,kaip kad su alexandrito.

Tai va daryciau ir as ta alexandrita, bet man cia neaisku su tuo "fotoepiliacija lazeriu" , o labiausiai neaisku del tu 2-3 metu rezultato unsure.gif

Pirmadieni paskambinsiu i kita klinika, kur lazeris jau tas kitoks, klausiu kiek pas juos metu rezultatas laikosi smile.gif

Ai, dar pamirsau paklaust, Lyanna, o neteko tau kartais su lazeriu "Apex 800" darytis? (Jis "Odos ir lazerines chirurgijos centre", bet gal ir kitos kokios klinikos turi, nezinau..).
Atsakyti
rasiau laiska del to lazerio,noriu meginti tik bikini srityje,tai stai ka atsake.apie impulsine sviesa kiek skaiciau tai ji aplamai nekoki rezultata palieka,nes tai ne lazeris.vyro sesuo daresi pirmus du kartus kazkokiu kitokiu lazeriu,o trecias kartas buvo butent situo tai sake skirtumas didziulis.uzsiregistravau sestadieniu ziuresim kas bus,nes kiek visur skaitinejau efektyvesnio niekas negyre.idomu kur yra tie tikrieji lazeriai kaip cia mini g.gif nes sitoje klinikoje sako jog cia lazeris o ne fotoepiliacijai skirtas kazkoks prietaisas.
Mūsų klinikoje nepageidaujami plaukeliai šalinami vieninteliu Lietuvoje
ALEKSANDRITO lazeriu. Dar nėra išrasto efektyvesnio būdo pašalinti
nepageidaujamus plaukelius ir pigmentines dėmes kaip Aleksandrito
lazeris. Jis yra galingiausias, šalina net šviesius plaukelius, ko
nedaro nei vienas lazeris esantis Lietuvoje. Plačiau kviečiame
pasiskaityti http://www.lazerinek...lauku-salinimas.

Pirmai plaukų šalinimo procedūrai taikoma 20 procentų nuolaida!

Atliekant 4 ir daugiau sričių plaukų šalinimo procedūras - dovanojame
platininę lojalumo kortelę, su kuria iš karto suteikiama 25% nuolaida
visoms lazeriu atliekamoms procedūroms!
Suteiktos nuolaidų kortelės galioja akcijai pasibaigus!
http://www.lazerinek...a.lt/lt/akcijos

Nepageidaujamų plaukų šalinimas bikinio srityje kainuoja nuo 350 Lt iki
400 Lt klasikinis bikinis), 500 Lt. (braziliškas bikinis). Kainosbe
akcijos. Jums reikės nuo 3 iki 6 procedūrų. Procedūra trunka apie 20 min.
Konsultacija NEMOKAMA atliekant procedūrą.
sekantis klausimas butu kuriam laikui pasalinami plaikeliai,ir ar reikia registruotis is anksto,atsakymas buvo:
Reikalinga išankstinė registracija. Plaukeliai pašalinami visam laikui.
I visus kitus Jūsų pateiktus klausimus gali atsakyti tik Jus apžiūrėjusi
gydytoja NEMOKAMOS konsultacijos metu.
Atsakyti
Muse12, aciu kad pasidalinai 4u.gif

Lauksim po sestadienio tavo ispudziu ir atsiliepimu po proceduros bigsmile.gif Papasakok po to, kaip jausmas, ar neskauda labai.. Ir gal ka pati gydytoja apie ta lazeri daugiau papasakos.. blush2.gif

O tas kitas, kur jau abejoniu nekyla kad tikrai lazeris, kuris be tokiu antgaliu ir "nefotkina", tai va toks (apacioj nuotraukoj pas gydytoja rankose):
Ten lazerio pats galiukas prie pat odos dedamas ir juo paprasciausiai vedzioja.

http://www.lazerinec...azeriu-713.html

Kad efektas plauku praretejimo po aleksandrito iskart ryskus, tai labai vilioja bigsmile.gif Tik man abejoniu kelia tie keli metai, kad po to nebutu vel viskas is naujo.. g.gif

Ryt pasiskambinsiu i klinika, kur ikeliau nuoroda auksciau, issiklausinesiu, tuomet nuspresiu ar alexandrito darytis ar ta kita Apex 800 rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2012 03 04, 14:35)
1) Lyanna, oho kiek sriciu is karto daraisi  bigsmile.gif  turbut ta platininine lojalumo kortele gavai su 25% nuolaida, kai daug sriciu vienu metu?  bigsmile.gif

2) Sakai, 5 proceduros pazastims darei? Daugiau nebereiks? Ar dar ne pabaiga?  g.gif  Nes as tik sia sriti planuoju dabar daryti.. siaip ten plaukai stori ir juodi  blush2.gif , oda balta, tai kaip ir turetu greiciau viskas nuplikti, nei pvz blauzdos..  g.gif  Su bikiniu irgi tas pats turetu but pagal ideja.. O tau kazkaip atvirksciai, blauzdos geriausiai, o kur plaukai stipriausi ir juodziausi- ten daugiau proceduru reikejo  g.gif

3) O kada tau sekantis apsilankymas pas gydytoja? Buk gera, paklausk keliems metams rezultatas bus ryskus, nedarant tu palaikomuju karta i metus? (na, pvz, jei ner tokios galmybes ar isvaziuoji gyvent i uzsieni ir neatvaziuosi i vilniu..)
Labai idomu, ka gydytoja atsakys..  g.gif  Nes su manim klinikoje kalbejo telefonu tai ne gydytoja, kaip supratau.. Bet manau vistiek teisybe pasake, kad 2-3 metams rezultatas (cia konkreciai pazastims klausiau).

4) Ir sakyk, koks laiko tarpas pas tave tarp proceduru? 6 savaites ar trumpiau/ilgiau?

5) Lyanna, ziurek, radau ju puslapy net parasyta, kad siuo lazeriu alexandrito yra atliekama fotoepiliacija (taip man telefonu ir paaiskino): (tik citatos idet nemoku, tai paprastai nukopinsiu):

6) Pirmadieni paskambinsiu i kita klinika, kur lazeris jau tas kitoks, klausiu kiek pas juos metu rezultatas laikosi smile.gif

7) Ai, dar pamirsau paklaust, Lyanna, o neteko tau kartais su lazeriu "Apex 800" darytis? (Jis "Odos ir lazerines chirurgijos centre", bet gal ir kitos kokios klinikos turi, nezinau..).

1) Taip. gavau tą kortelę, dėl šios nuolaidos ir darau tiek sričių vienu metu, nes daug labiau apsimoka. Na, ir iš tikrųjų tai labiausiai probleminės mano kūno sritys.

2) Pažastyse pas mane irgi labai juodi plaukai ir labai labai stori buvo, skusti reikdavo kokius du kartus į dieną ir tai matydavosi juodi taškeliai. Dabar plaukų labai sumažėjo ir jie daug švelnesni. Bet apie 20-30 proc. jų dar liko tai teks daryti dar procedūrų, tik nžn aišku kiek, nes kaip jau sakiau aš kažkokia nestandartinė. Gydytoja sakė, kad pažastyse, bikini ir ant blauzdų daugumai užtenka 3 procedūrų, o vat man ta taisyklė negalioja. Daugiausiai plaukų liko ant bikinio.

3) Aš jau kovo viduryje turėčiau eiti į procedūrą, bet darbo dienomis dirbu iki 18 val., o šeštadieniais pradėjau eiti į buhalterių kursus, tai nežinau kaip atrasiu laiko. Pasistengsiu nepamiršti paklausti, bet man atrodo jau klausiau ir sakė, kad kiekvienam labai individualiai ir aš su tuo labai sutinku, nes netgi procedūrų veiksmingumas labai skiriasi kiekvienam žmogui.

4) Gydytoja sakė, kad geriausias rezultatas pasiekiamas, jei einama tokiais tarpais: bikinis ir pažastys - kas 1,5 mėn., blauzdos ir šlaunys - kas 2 mėn. Stengiuosi taip ir eiti.

5) Aha, tikrai parašyta, kad fotoepiliacija. bet dar parašyta: "Jo galingumas siekia 17,666 W, lyginant su kitų lazerių 1,6-2,9 W galia. Tokios galios dėka lazerio spindulys pasiekia net giliai esančius plaukų folikulus. Be to, bangos ilgis 755 nm atitinka didžiausią melanino pigmento, esančio plaukuose pigmento sugerties piką, todėl šviesią odą turintiems žmonėms tai yra efektyviausias plaukų šalinimo lazeris1. Dėl didelio savo galingumo aleksandrito lazeris išvysto iki 100J/cm2 energiją, todėl tampa įmanoma pašalinti net ir šviesius, plonus plaukus."
Tai vat ir suprask jei gudrus, kas geriausia. Prisimenu dar, kad skaičiau, jog kažkas darė procedūras lazeriu salone Sugihara ir lyg nelabai patenkinti rezultatu. O gal ten lazeriu irgi kokią fotoepiliaciją vadino.

6) Parašykite prašau ką ten pasakys toje klinikoje ir gal dar būtų gerai paklausti ar jie girdėjo kažką apie aleksandrito lazerį ir gal galėtų palyginti aleksandritą su savuoju. Būčiau labai dėkinga smile.gif

7) Nea, su šiuo lazeriu neteko susidurti, dėl to ir galvoju, kad gal tokių lazerių poveikis kažkoks kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2012 03 04, 14:35)
siaip ten plaukai stori ir juodi  blush2.gif , oda balta, tai kaip ir turetu greiciau viskas nuplikti, nei pvz blauzdos..  g.gif  Su bikiniu irgi tas pats turetu but pagal ideja.. O tau kazkaip atvirksciai, blauzdos geriausiai, o kur plaukai stipriausi ir juodziausi- ten daugiau proceduru reikejo  g.gif

As darausi su e-light aparatu, tai man irgi ten, kur storiausi ir juodziausi plaukai reikia daugiausiai (jau pasidariau apie 14 proceduru ir dar darysiu), o kur plonesni ir sviesoki (pvz. ant krutines, dariausi 3 proceduras), tai uzteko keliu proceduru ax.gif , nors pagal viska turetu buti atvirksciai, bet patirtis rodo ka kita mirksiukas.gif Tad sakyciau ir tas Aleksandritas nera kazkoks stebuklas, gal tik siek tiek geresnis. Idomu, butu suzinoti, po kiek proceduru Aleksandritu visai isnyktu tokiu zonu plaukai, kaip bikini, po bamba ir aplink bikini ant slaunu, nes man ten sunkiausiai nyksta g.gif

QUOTE(muse12 @ 2012 03 04, 18:58)
Plaukeliai pašalinami visam laikui.

Nu cia tai jau visiskas neprofesionalumas doh.gif Vat kas dar gali visam laikui pasalinti, tai nebent elektroepiliacija, nes taikoma i konkretaus plauko folikula, o visi lazeriniai ir foto salinimai negali garantuoti jokiu budu plaukelio dingimo visiems laikams, nes taip jau zmogaus organizmas sukurtas, kad vis atsinaujintu. Kaip gali sitaip sneketi, net geda. Atviras zmoniu mulkinimas blink.gif

Pas mane jau bus tuoj 2 metai nuo proceduru pradzios, bet ten, kur jau dingo plaukeliai, tai kol kas ir dinge, neatauga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 05 kovo 2012 - 08:38
QUOTE(Gusha @ 2012 03 05, 09:14)
As darausi su e-light aparatu, tai man irgi ten, kur storiausi ir juodziausi plaukai reikia daugiausiai (jau pasidariau apie 14  proceduru ir dar darysiu), o kur plonesni ir sviesoki (pvz. ant krutines, dariausi 3 proceduras), tai uzteko keliu proceduru  ax.gif , nors pagal viska turetu buti atvirksciai, bet patirtis rodo ka kita  mirksiukas.gif Tad sakyciau ir tas Aleksandritas nera kazkoks stebuklas, gal tik siek tiek geresnis. Idomu, butu suzinoti, po kiek proceduru Aleksandritu visai isnyktu tokiu zonu plaukai, kaip bikini, po bamba ir aplink bikini ant slaunu, nes man ten sunkiausiai nyksta  g.gif 
Nu cia tai jau visiskas neprofesionalumas  doh.gif  Vat kas dar gali visam laikui pasalinti, tai nebent elektroepiliacija, nes taikoma i konkretaus plauko folikula, o visi lazeriniai ir foto salinimai negali garantuoti jokiu budu plaukelio dingimo visiems laikams, nes taip jau zmogaus organizmas sukurtas, kad vis atsinaujintu. Kaip gali sitaip sneketi, net geda. Atviras zmoniu mulkinimas  blink.gif 

Pas mane jau bus tuoj 2 metai nuo proceduru pradzios, bet ten, kur jau dingo plaukeliai, tai kol kas ir dinge, neatauga  ax.gif

tos kurios jau daretes,ar neatsirado jokiu demliu ar kokiu pigmentiniu demeliu?kazkur buvau uzmacius kad yra tikimybe jog atsiras tokios ,,dovaneles,,nu labai nenoreciau susimoketi,pasinaikinti plaukus ir sugadinti oda doh.gif as aplamai labai masciau ar nera kenksminga tas lazeris odai ir visam organizmui unsure.gif
as kol dagyvensiu iki sestadienio turbut uzsimanysiu visa kuna pasidaryt lotuliukas.gif is pradziu maniau tik bikini,dabar ziuriu gal ir slaunis reiktu,jau snd mastau ech butu fainai ir blauzdas ir pazastis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muse12 @ 2012 03 05, 09:44)
tos kurios jau daretes,ar neatsirado jokiu demliu ar kokiu pigmentiniu demeliu?kazkur buvau uzmacius kad yra tikimybe jog atsiras tokios ,,dovaneles,,nu labai nenoreciau susimoketi,pasinaikinti plaukus ir sugadinti oda doh.gif  as aplamai labai masciau ar nera kenksminga tas lazeris odai ir visam organizmui unsure.gif
as kol dagyvensiu iki sestadienio turbut uzsimanysiu visa kuna pasidaryt lotuliukas.gif is pradziu maniau tik bikini,dabar ziuriu gal ir slaunis reiktu,jau snd mastau ech butu fainai ir blauzdas ir pazastis doh.gif

Na man neatsirado tikrai nieko schmoll.gif As vasara pradejau darytis, tad nesideginau, nes deginantis galima prisidaryti tokiu dovaneliu, tepdavausi eidama i lauka 50 SPF kremuku ir viskas liuks mirksiukas.gif Jei noresi visa kuna su E-light, gali kreiptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 03 05, 08:14)
As darausi su e-light aparatu

O E-light cia tas pats kas Elos lazeris, ar tai du visiskai atskiri lazeriai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2012 03 05, 15:52)
O E-light cia tas pats kas Elos lazeris, ar tai du visiskai atskiri lazeriai?  4u.gif

Is esmes tas pats, tik E-light naujesnis modelis. Pirmiau isejo Elos technologija, paskui kazka biski patobulino ir gavosi E-light biggrin.gif
Atsakyti