QUOTE(Lyanna @ 2011 09 01, 21:27)
Vika, tiesiog aš nesutinku, kad man padėjo begalė darytų lazeriavimų.... netgi su aleksandritu reikia nemažai procedūrų, tai nenustebčiau, jei tai man užims daug metų.
visos mes cia su problemom, nebutu tu problemu, nieks cia nerasytu, todel puikiai jus suprantu
bet visgi liksiu prie savo nuomones, turiu tokia patirti su drauge, kuri pradejo nuo aleksandrito - nepatiko, kazkiek buvo efekto, bet greit viskas ataugo, nuejo i kita salona, nezinau koks ten lazeris tiksliai - pradzia lyg buvo nebloga, bet ir vel pradejo augt, o dabar jau apie metus damusineja viska naminiu, ir zek, laiminga, sako reikejo nuo naminio pradet ir viskas butu ciki.
Zodziu aiskina lygiai taip kaip jus, tik ji atvirksciai nuo stipriu saloniniu pradejo. O mano nuomone, nedarytu ji salonuose apie metus, o pradetu nuo naminio, tai ir keiktu ji, o girtu ta ka pabande po metu.
Cia technologija visai nesvarbi, o svarbus tik laikas. Nera kad viena technologija butu efektyvesne uz kita. Na pvz kuo skiriasi elos nuo aleksandrito? Galingumas ju vienodas, bangu ilgis pas aleksandrita 755, pas elos 600-2000 - tai reiskia kad elose tarp visu bangu yra tos pacios 755. Tai kuo aleksandritas turi but veiksmingesnis? Lygiai toksai pat kaip ir diodiniai, rubininiai ir visi kiti, su bet kokiu rezultatas bus tas pats, jei naudot ilga laika
O jum linkiu sekmes damusinejant plaukus, kad kitai vasarai jau pamirstumet kaip plaukai ant koju atrodo