Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (2 dalis)

user posted image
gal kaz zinot, kaip nunert sitokia suknyte. mirksiukas.gif Labai jau uzsigeidziau savo pupa taip papuost ax.gif
Atsakyti
Aš čia gal biškį ne į temą bigsmile.gif (blink blink), bet tik dabar išmokau kelt foto blush2.gif žodžiu, sakoma, roges ruošk žiemą, tai įkeliu savo žiemišką rankdarbį ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
vesesniam vakarui numezgiau tokia skraistele
[SIZE=1]user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAMI: 03 liepos 2006 - 19:41
niuma ir VAMI, fantastiškai gražūs jūsų darbeliai thumbup.gif , mergytės kaip princesės smile.gif

dar labai prasau pagalbos - noriu numegzti beveik 3m. dukterėčiai megztuką, bet nežinau, kiek siūlų pirkti, mergaitė plonytė, bet aukštoka, tai nežinau, ir kokio pločio bei ilgio megzti, gal galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(ievuzyte @ 2006 07 04, 13:02)
niuma ir VAMI, fantastiškai gražūs jūsų darbeliai thumbup.gif , mergytės kaip princesės smile.gif

dar labai prasau pagalbos - noriu numegzti beveik 3m. dukterėčiai megztuką, bet nežinau, kiek siūlų pirkti, mergaitė plonytė, bet aukštoka, tai nežinau, ir kokio pločio bei ilgio megzti, gal galite patarti?

Dėkui smile.gif
Čia aš irgi dukterėčiai 4 metų nėriau. Kaip matai - ji irgi smulkutė.. Geltonų siūlų tikrai yra 100 gramų. Nes vieną didelį matkelį pirkau ir visą sunėriau. O raudonų - nepamenu ax.gif , kadangi iš savo seno megztinio ardžiau ir nėriau.. bet spėju, kad irgi apie 100 g megztinukui.
Atsakyti
Vami - nu jau skraistė labai šauniai išėjo, man labai patinka thumbup.gif o nuo kur pradėjai megsti, nuo apačios ar viršaus g.gif
Ale mergaičiukės akys tiesiog įspūdingos, jau tokia gražuolė yahoo.gif
[/quote]

nuo apacios, dejau kazkur 120 akiu ir kiekvienoj eilej 3 sumezginejau
Atsakyti
Labukas, esu visiška neišmanėlė mezgimo srityje, kažką mezgiau tik mokyklos laikais doh.gif , tad vargais negalais lyg ir prisiminčiau mezgimo pradmenis blush2.gif

Norėčiau savo leliukui žieminukui bent jau kojinytes numegzti. Mezgimo principus žinau, tik neįsivaizduoju po kiek akių ant kiekvieno virbalo (iš 4) užmegzti? Kojinytės pradžiai būtų naujagimiui.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2006 07 03, 20:40)

Labai grazi skraiste thumbup.gif
Dar norejau paklausti kaip sumezgamas tas viduriukas Priekyje (ir tikriausiai nugaroj)?
Aciu uz paaiskinima.
Atsakyti
Labutės,
jau laikas pradėti ruoštis šaltajam sezonui.
Gal turite įdėjų megztukui šiltesniam 7 metų mergaitei?
Ačiū
Atsakyti
mylinemyli??? mano dukryte su malonumu nesiojo va toki megztuka
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2006 07 03, 20:40)

Skraistė SUPER thumbup.gif
o akis sumezgiai tik priekyje ir nugaroje?
Atsakyti
Sveikutės,

Žadu ir aš kažką pradėti knebinėti savo kūdikėliui smile.gif
Labai noriu paprašyti: būkite geros, parašykite naujagimio išmatavimus. Tai būtų:
1. Galvytės apimtis;
2. Galvytės aukštis (nuo antakio iki pakaušiuko);
3. Blauzdelės apimtis;
4. Rankytės riešo apimtis;
5. Delnuko ilgis.

Ūgis maždaug aiškus - 56 cm g.gif
Gal dar praleidau ką svarbaus, ką būtina žinoti mezgant vaikučiui kepurytę, kojinytes, pirštinėles ir kitus rūbelius.
Aišku, visuose mezgamų, neriamų rūbelių aprašymuose būna nurodyta, kiek dėti akių. BET jei siūlai bus kitokie (plonesni ar storesni), tai pagal tą akių skaičių mezginys išeis per siauras ar platus. Pvz., kažkokiame kojinyčių aprašyme buvo siūloma uždėti 40 akių. Bet aš 48 akis apmetu sau megzdama pirštines. O mano ranka, nors ir ne gigantė, bet tikrai storesnė (tikiuosi) už naujagimio blauzdą...
O žinodama kūdikėlio matmenis, mezginio akutes galėčiau apsiskaičiuoti tiksliau ir megzti vaikučiui tinkamo dydžio rūbelius.
Vėliau, žinoma, problemų nebus - mano modeliukas krykštaus prieš mane biggrin.gif , tad galėsiu jį matuoti į valias. O dabar g.gif , deja...

Būsiu labai dėkinga, jei padėsite smile.gif
Atsakyti