Aš tai vėl narplioju kostiumėlį savo zuikai, na, kadangi įkelt irgi negaliu tai bent papasakosiu savo idėją: Mezgu violetinę bliuzelę baltom rankovytėm, ant rankovyčių ir per priekio vidurį raštas"lapeliai" ir bridžiukus, baltus su violet kraščiukais ir per kojytes iš priekio lapeliai. Nu nežinau ar supratot
Kai pabaigsiu, paprašysiu gal kas įkels Papildyta: Aš iškarpą tik kelnėm darau, kitaip nemoku, o bliuzes tai iš akies
as visada nuo apacios.... mezgu viena kojyte - ja palaipsniui didinu, kai pasiekia klynuka, uzdedu dar kelias eiles ir po to lygiai lygiai iki reikiamo ilgio. ta pati pakartoju su antra kojyte ir abi sujungiu
as visada nuo apacios.... mezgu viena kojyte - ja palaipsniui didinu, kai pasiekia klynuka, uzdedu dar kelias eiles ir po to lygiai lygiai iki reikiamo ilgio. ta pati pakartoju su antra kojyte ir abi sujungiu
liudesytei del kelnyciu.nugaros pusej reikia numegzti apie pora cm daugiau eiliu.Tam reikia nedamegsti iki priekio apsisukti ir gryzti atgal vis palaipsniui mazinant ismegztu akiu skaiciu .Taip kaip nuleidziant pecius megstiniams.Tada kelnytes gerai laikosi nesmunka O jau po to megsti visomis akimis atnara gumai iverti.Taip ir antra kelniu puse tik tada akys nemezgamos is kitos puses
liudesytei del kelnyciu.nugaros pusej reikia numegzti apie pora cm daugiau eiliu.Tam reikia nedamegsti iki priekio apsisukti ir gryzti atgal vis palaipsniui mazinant ismegztu akiu skaiciu .Taip kaip nuleidziant pecius megstiniams.Tada kelnytes gerai laikosi nesmunka O jau po to megsti visomis akimis atnara gumai iverti.Taip ir antra kelniu puse tik tada akys nemezgamos is kitos puses
Tai aš taip darau kai kelnytes mezgu nuo viršaus, o klyniukui dar ir paplatinima darau. O kai mezgi nuo apačios ar reikia klyniukui nuleist ar pridėt Pagal srauniaus schema, tai ne. Čia bandžiau vienas nuo apačios, klyniukui nuleidau taip kaip statytom rankovėm pažastis, bet kažkokios plačios gavosi...
klyniuka reikia megzti ir nuo apacios mezgant.Graziau gaunasi netempia.O mezgant isvien kaip kad siuvant nezinau...Cia gerai akis apskaiciuot reikia Papildyta: papildau:klynuka mezgu atskirai mazdaug kokie 5*5 ir isiuvu atskirai.Mezgant pagrindines detales megzti lygiai nieko isimt nereikia
Jūros banga>> gal pažiūrėtum, ten 47psl, Grytutė įdėjusi tokio žydro kombinzoniuko nuotraukytę. Kaip tokį megztum. Ten siūlės šonuose, taip išeina iš 2ų dalių jei megzčiau priekį, tai kalaškes atskirai, po to pridėti kokias 7akis ir sujungt ant vieno virbalo? Ir toliau kaip megztinį Ten ant balto kombinzoniuko geriau matosi. Na kaip tu darytum?
Tai aš taip darau kai kelnytes mezgu nuo viršaus, o klyniukui dar ir paplatinima darau. O kai mezgi nuo apačios ar reikia klyniukui nuleist ar pridėt Pagal srauniaus schema, tai ne. Čia bandžiau vienas nuo apačios, klyniukui nuleidau taip kaip statytom rankovėm pažastis, bet kažkokios plačios gavosi...
liudesyte,taip as nesu mezgusi man siule buna per prieki ir per nugara o mezgant sitaip reikia pridet akiu klyniukui kitaip nesusieis bet kiek as nezinau