Liūdesyte, nenusimink. Pasidėk, juk greitai priaugs mergytė rūbelį.Tada su kokiu džiaugsmu apvilksi. Bus kaip naujai megztas. Man dažnai taip būna. Bet vaikai juk greitai auga.Svarbu, kad ne per ankštą numezgei. , nenusimink, geriau mums įmesk nuotraukytę,mes įvertinsim.
QUOTE(jutta @ 2007 01 23, 13:21)
pabandyk biškį patrinti, gal padės
Tryniau, nepadėjo..
Daugiau niekada nepirksiu merino vilnos
Žiūrėsiu kaip išdžius kaip atrodys...
O nuotraukytę padariau prieš skalbdama, bet iš fotiko negaliu iškelt...
QUOTE(Liūdesytė @ 2007 01 23, 12:17)
Nu pavariau dar karštesniam vandeny- nei susivėlė, nei susitraukė....
Gaila, kad darbas šuniui ant uodegos.....
Gaila, kad darbas šuniui ant uodegos.....
niu tikrai neliudek juk dar galesi panaudoti, svarbu kad nesusitrauke i mazesni nei buvai numezgus
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 23, 19:07)
niu tikrai neliudek juk dar galesi panaudoti, svarbu kad nesusitrauke i mazesni nei buvai numezgus
Čia tai jau jo mano vaiko liemenė susitraukė dabar liko lėlei suknelė
Apsilankykite ir cia:
http://www.boutondor...e...&Detail=686
http://www.boutondor...e...&Detail=686
Gaila tik kad schemuciu nera. Bet tos, kurios mezga, manau ir "is akies" nusimegs. Bent jau man tai kazkas panasaus gaunasi. O dar pakoreguoju pagal save. Tai rezultatas buna puikus.
Grytute, tikrai graziu modeliuku idejai!!!! as kelis issisaugojau... bet tai dauguma masina megzti, ania?siaip su virbalais mezgant toc toc nesigautu..
Grytute, liuks liuks liuks!
QUOTE(ruci @ 2007 01 24, 20:04)
Aciu
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 24, 19:14)
Grytute, tikrai graziu modeliuku idejai!!!! as kelis issisaugojau... bet tai dauguma masina megzti, ania?siaip su virbalais mezgant toc toc nesigautu..
Siaip tai visokiu yra. Bet truputi fantazijos ir gausis labai panasiai... Bandziau.
Grytute,o aprasymu ir schemu nera?Kaip faina butu jei butu
Ten, kur ideju ieskojau, aprasymu nera. Tik siaip modeliukai. Bet kai kurie rastai tikrai matyti. Juos lengvai ismezgiau. Na, o kitus dar bandysiu israsti. Pabandysiu surasti kai kuriu rastelius. Kazkur nusipiesusi esu. Idesiu, jei rasiu.
Papildyta:
Beje, rubeliu brezinuku as net nedarau - pasiimu koki rubeli - issimatuoju. O visa kita - is akies. Mociute taip ismoke, tai su breziniais net neprasidedu. Nors pabandyti reiketu.
Papildyta:
Beje, rubeliu brezinuku as net nedarau - pasiimu koki rubeli - issimatuoju. O visa kita - is akies. Mociute taip ismoke, tai su breziniais net neprasidedu. Nors pabandyti reiketu.
QUOTE(Grytute @ 2007 01 24, 20:01)
Ten, kur ideju ieskojau, aprasymu nera. Tik siaip modeliukai. Bet kai kurie rastai tikrai matyti. Juos lengvai ismezgiau. Na, o kitus dar bandysiu israsti. Pabandysiu surasti kai kuriu rastelius. Kazkur nusipiesusi esu. Idesiu, jei rasiu.
Papildyta:Beje, rubeliu brezinuku as net nedarau - pasiimu koki rubeli - issimatuoju. O visa kita - is akies. Mociute taip ismoke, tai su breziniais net neprasidedu. Nors pabandyti reiketu.
Aš irgi nedarau iškarpų Kartais gaunas, kartais tenka permegzti. Net nežinočiau, kaip iškarpą daryt ir pagal ją megzti...
Papildyta:Beje, rubeliu brezinuku as net nedarau - pasiimu koki rubeli - issimatuoju. O visa kita - is akies. Mociute taip ismoke, tai su breziniais net neprasidedu. Nors pabandyti reiketu.