Turiu siūlų 100proc. poliakrilas. Labai gražios spalvos. Ar tiks vaikui? Nieko neišmanau apie siūlus
QUOTE(vai2 @ 2006 11 14, 12:12)
Turiu siūlų 100proc. poliakrilas. Labai gražios spalvos. Ar tiks vaikui? Nieko neišmanau apie siūlus
Niu visiska sintetika, nelabai gal
QUOTE(vai2 @ 2006 11 14, 12:12)
specialiai apžiūrėjau kelis vaikiškų mezginių žurnalus ir vienuose iš jų beveik visi drabužėliai iš grynos sintetikos (akrilano), kituose medvilnė su akrilanu.
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 14, 15:45)
specialiai apžiūrėjau kelis vaikiškų mezginių žurnalus ir vienuose iš jų beveik visi drabužėliai iš grynos sintetikos (akrilano), kituose medvilnė su akrilanu.
šiaip skaičiau,kad vaikams geriau iš sintetikos (akrilino) net viena draugė prašė,kad jos vaikučiui ir tik megzčiau iš sintetiko,bet mano manynu, kad medvilė geriausiai o vilna tinka ypač kojinytėms netgi rekomenduotina, vaikui gimus užmaut vilnonines kojinytes ant plikų kojyčių.
QUOTE(mambu @ 2006 11 14, 16:17)
Mano princesė jau apmegzta nuo galvos iki kojų. Tai gal dar kokis skraistės pavasariui trūksta O gal tuos siūlus su kažkuom maišyti?
O kur žaislų tema? Nunerčiau kokį žaisliuką
Atskira zaisliuku tema yra ir SM
Stai cia zaisliukai
Stai cia zaisliukai
sveikos
imesiu cia dar viena savo pupai megzta megztuka.
imesiu cia dar viena savo pupai megzta megztuka.
o čia mano