Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (2 dalis)

QUOTE(zaniatja @ 2006 10 27, 16:24)
man sitas labai grazus, tik cia is nelabai storu siulu, nezinau kokius tu turi 4u.gif
Cis neaukstas kaklas, bet juk ji galima numegzt. Sory uz kokybe, nes fotkinau is zurnalo tongue.gif
o cia schemute, jei kas tiks

O, aciu labai. Apie toki panašiai ir galvoju, tik kaklas bus aukštas stulpelinis. Bet man keista, tuose zurnaluose vaikams (kaip, beje, ir sitame) megztiniai buna daznai per dideli numegzti, rankoves 5 kartus atraitojamos, nutysęs visas... Gal taip grazu, man tai nelabai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 02 lapkričio 2006 - 22:39
QUOTE(Ugniux @ 2006 10 21, 21:03)
Labai prasau, padekit!!!!!! Niekur neberandu gyvuneliu, masinyciu schemuciu....... Labai labai prasau, gal kas nors gali man padeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Šitie skirti siuvinėjimui, bet galima pritaikyti ir mezginiams.
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 10 27, 23:40)
O, aciu labai. Apie toki panašiai ir galvoju, tik kaklas bus aukštas stulpelinis. Bet man keista, tuose zurnaluose vaikams (kaip, beje, ir sitame) megztiniai buna daznai per dideli numegzti, rankoves 5 kartus atraitojamos, nutysęs visas... Gal taip grazu, man tai nelabai sad.gif

jo, labai daznai zurnaluose vaikai aprengti su per dideliais megztiniais tongue.gif
Bet as galvoju, kad daug kas taip ir daro, as irgi nemezgu tokio tik tik, kad tiktu, nes tuoj gi isaugs ir nespesiu megzt smile.gif O tu pasidarysi taip, kaip noresi pati 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Schema paveiksliuko:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 28 spalio 2006 - 15:32
user posted image

http://www.freepatte...sweater_set.pdf
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu pasirodyti ir aš, nors mano darbai ir paprastučiai blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 10 18, 17:54)
suknyte mergytei  4u.gif

Tikriausiai originalas čia, aprašymas deja angliškas
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 02 lapkričio 2006 - 22:37
QUOTE(VAMI @ 2006 07 03, 20:40)
vesesniam vakarui numezgiau tokia skraistele

Sveikutės, nu niekaip neperkandu aš tos skraistės: nuo kur pradėt kaip pradėt ir tt, gal kas turit kokią schemutę, man su jom lengviau sekasi bendrauti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 02 lapkričio 2006 - 22:34
QUOTE(vitta @ 2006 11 02, 01:52)
Sveikutės, nu niekaip neperkandu aš tos skraistės: nuo kur pradėt kaip pradėt ir tt, gal kas turit kokią schemutę, man su jom lengviau sekasi bendrauti  rolleyes.gif

as pagal sita buten sau mezgiau blush2.gif
uzsidek akiu kazkiek (niu pagal dydi) as sau pvz dejau 180..
tada mezgi viena gerom, viena blogom, ir kiekvienoj geroj eilutej vidury paciam tris akis sumezgi i viena, kad gautusi ta pynute, tik dbr nezinau ar mokesiu paaiskint kaip sumegzt tas tris akis.. pirma nukeli ant kito virbalo (as tai be virbalo tieisog ja paleidziu), tada sumezgi paprastai dvi sekancias akis, ir is ju gauta aki perneri/istrauki per ta pacia pirma nukelta..
gal suprasi blush2.gif

o beje, kas ieskojot schemuciu, tai va cia nerealiai graziu yra paveiklsiuku

http://www.jessica-t...ie_the_pooh.htm

as is ten apklotuka mazytei savo mezgiau su pukuotuku, tik nemoku foto ikelt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persy: 02 lapkričio 2006 - 18:24
QUOTE(persy @ 2006 11 02, 19:25)

o beje, kas ieskojot schemuciu, tai va cia nerealiai graziu yra paveiklsiuku

http://www.jessica-t...ie_the_pooh.htm

as is ten apklotuka mazytei savo mezgiau su pukuotuku, tik nemoku foto ikelt  blush2.gif

O Tu paveikslelius mezgi, ar siuvineji?
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2006 11 02, 18:25)

Ačiū 4u.gif dar norėjau paklausti, tai čia gaunasi 2 dalių, taip, ta prasme susiūta, o neištisinė?
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2006 11 02, 19:46)
O Tu paveikslelius mezgi, ar siuvineji?

mezgu..
matematika ten labai iseina, 15 juodu, 2 geltonos, trys raudonos, viena juoda ir t.t. doh.gif bet rezultatas - thumbup.gif

tik va man klausimas ka jus darot su tais siulais, juk kai tiek daug spalvu, ju ten tiek prisikaupia, kaip paskui juo graziai uzkaisot? ar gal kokia gudria sistema turit?

QUOTE(vitta @ 2006 11 02, 20:07)
Ačiū  4u.gif dar norėjau paklausti, tai čia gaunasi 2 dalių, taip, ta prasme susiūta, o neištisinė?

taip dvi dalys, priekis ir upakalis, jas per sonus susiut paskui reikia
Atsakyti