Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

smile.gif+2010 10 08, 11:47-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 08, 11:47)
ir jei taip būtų, tai būtų pats aiškiausias variantas, kad vaikas tikrai nesustatytas pozavimui.  nail.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo,taikliai..
ale, jei patvirtinta, reiškias tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 08, 13:00)
ale, jei patvirtinta, reiškias tinka. smile.gif

Žinoma irnesakyk.gif
Atsakyti
"Nuotraukos, kuriose bus nufotografuoti tėvelių tvarkingai išpustyti, aprengti mažyliai, sustatyti pozavimui, nebus tvirtinamos. "

Nu ir bjaurios jūs bobos biggrin.gif aš tai šį sakinį suprantu kaip visumą, nes šiaip jau praktiškai kiekvienoje foto vaikai pozuoja, nemiega gi užsimerkę nieko nematydami doh.gif lotuliukas.gif čia turbūt svarbiau, kad tėvai nebūtų jų prirengę ir dar plius liepę pozuoti cool.gif nes ar daug žmonės turi foto slapta prifotkinę prisipuošusių vaikų, kai jie nepozuoja? tai subinės jų tik matysis tada lotuliukas.gif

p.s. jeigu ką, nieko asmeniško nejaučiu tai foto, tikrai už ją nebalsuosiu, spaliuko garbės žodis. Bet tas jūsų bereikalingas kabinėjimasis užkniso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 08, 14:16)
Nu ir bjaurios jūs bobos biggrin.gif

nu aš tai jau nebjauri, aš gi viskam pritariu angel_not.gif
Atsakyti
Mergaitė su skėčiu,panašu,kad gavo dovanų botus,maudymuką ir skėtį,va ir pasidabino vaikas viskuo iš karto. Negi lauks lietaus ar ežero,norisi iš karto puoštis.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 08, 13:16)

p.s. jeigu ką, nieko asmeniško nejaučiu tai foto, tikrai už ją nebalsuosiu, spaliuko garbės žodis. Bet tas jūsų bereikalingas kabinėjimasis užkniso biggrin.gif

nu aš ir nebalsuosiu,tai va tame ior esmė, gal surastų kokią geresnę foto, ar padarytų, kur gautų balsų daugiau nei 0 ar 1, nu jei nepasakys artimiesiems ir pažįstamiems balsuot.
man tai jau kažkaip geriau nedalyvaut, nei turėt nulį balsų, ačiū die dar tiek neteko "turėt" karsta.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 08, 15:37)
nu aš ir nebalsuosiu,tai va tame ior esmė, gal surastų kokią geresnę foto, ar padarytų, kur gautų balsų daugiau nei 0 ar 1, nu jei nepasakys artimiesiems ir pažįstamiems balsuot.
man tai jau kažkaip geriau nedalyvaut, nei turėt nulį balsų, ačiū die dar tiek neteko "turėt" karsta.gif  blush2.gif

Jei jau NET dvi nebalsuos, tai jau aišku, kad foto niekam tikusi irnesakyk.gif Raminkitės tik... Jums negraži, kitoms gal bus graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 08, 18:14)
Jei jau NET dvi nebalsuos, tai jau aišku, kad foto niekam tikusi irnesakyk.gif Raminkitės tik... Jums negraži, kitoms gal bus graži smile.gif

tik dvi pasisake tongue.gif
Atsakyti
Sita, tokia nesuvaidinta. Gera mergaites poza. Tokia nesuvaidinta. Tikra damacka,matos auga thumbup.gif Gaila, truksta kokybes:
http://www.supermama...p...&phid=20954
Atsakyti
Laba diena teisėjos 4u.gif

Nekelsiu savo mažiukės foto,bet kaip mano Mis vyšnaitė biggrin.gif tiesiog įdomu mirksiukas.gif mes pirmą kartą dalyvaujam.
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 10 09, 14:10)

Paskaitykite fotokonkursų taisykles blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 09 spalio 2010 - 13:25
QUOTE(leliuga @ 2010 10 09, 14:10)

Nekelsiu savo mažiukės foto,bet kaip mano Mis vyšnaitė biggrin.gif tiesiog įdomu mirksiukas.gif mes pirmą kartą dalyvaujam.

! 
nuotrauka pašalinama dėl anonimiškumo taisyklės nepaisymo
Atsakyti